Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

cnm bana çook kullanışlı geldi kahve seven biriyim içine lokum çukulata koyarım hatta bal recel koyarımm koyacak çoook şey bulurumm bulmuşken 1 tane almak olmazdı ne yapimmm

ben sekerlıkten dort tane aldım sekerlık degılde ıcıne peynır zeytın recel vs koymak amaclı aldım:) gule gule kullanın kızlar

Amin kuzum sağol bayağı aydınlattın beni

Öyle mi ya ben görüp alamıyorum ki ışte off neden küçük şehir de yasiom ki hiçbirşey yok

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben markafoniden aldım yanlış göndermişleri ama yinede büyüktü bide kaşık var benimkilerde sonradan içime sindi. ama migrostakileri sevmedim ya da tantitoniden al canım

ben markafoniden aldım yanlış göndermişleri ama yinede büyüktü bide kaşık var benimkilerde sonradan içime sindi. ama migrostakileri sevmedim ya da tantitoniden al canım

Tantitoni de çok pahalı canım ya şimdilik dursun bakalım ig de satan sayfalar var onlara bakiyorum da stok da yok diyorlar tekrar gelmesini bekliyorum

Tantitoni de çok pahalı canım ya şimdilik dursun bakalım ig de satan sayfalar var onlara bakiyorum da stok da yok diyorlar tekrar gelmesini bekliyorum

hmm olabilir canım. bulursun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…