kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

Valla suan onlar canim cicim ben umursamiyorum kocamla muhabbet ediyoruz yegenimizi seviyoruz :) herkese hakettigi muamele :)

Sadece eltinizle olan muhabbetinizi okudum, ona binaen yazıyorum. Lütfen, eltiniz bir melek bile olsa onunla bu tür sohbetlere girmeyin. Çok yakın tarihte bir arkadaşım kız kardeşi gibi gördüğü her sıkıntısını paylaştığı eltisi tarafından boynuzlandı. Nasıl mı? Birlikte yaptıkları kv. kp. çekiştirmelerinin yazılı kayıtlarını kendi kötü sözlerini sansürleyerek yetkili mercilere ( kv ve kp'e) sunarak. Arkadaşım bu sebepten eşinden boşandı. Hanımefendi harika gelin olarak evliliğini sürdürüyor. Lütfen eltinizle kimseyi çekiştirmeyin.

Cok sagolun ama belirttigim gibi ben ozelimi anlatmam. Eltimede kaynanmn ve kocamn yuzune solediklerimi soylerim . Yani yuzlerine soylemeye korktugum seyi arkalarndan konusmam.

allah muhabbetinizi artırsın de...eltim senin yükünü benden aldı de...
sinir oluyorum bu kaynanaların elti arasına kıskançlık sokmalarına..benimkide böyleydi tabi hiiiiç aldırış etmeyince artık yapmıyor..zaten eltimde bayramda bile gelmez yanına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…