- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Kotu niYetli Laf tasima yok ama ortada benim bi akil verenim yok. Evlilik nasil olur kaynana kaynpederle nasil olur hic bilmeden evlendim. Eltim sayesinde ogrendim. Üstelik birbirimizi koruruz. Yardımlasirizdaeltin gercekten cok iyiymis.. LAF TASİMAK sizce ne kadsr kotu bi haslet bilemiyorum da..
Kadin film gibi :)Hmm anladim. Olsun rol yap azicik. Onlar huzursuz olsun.
Yani belli ki kadin cocuk gibi. Seni kiskandiricakmis ha? Vay canina diyorum.
iyi de o sana bunlari soyledikce sen soguyacaksin.. arayi bozmaya calismiyodur tamam da, dogru mu bu yaptigi.. ayrica yardimlasma ve koruma ne alaka? burda iyilik yapiyorum sanip ortaligi bulandirma var..Kotu niYetli Laf tasima yok ama ortada benim bi akil verenim yok. Evlilik nasil olur kaynana kaynpederle nasil olur hic bilmeden evlendim. Eltim sayesinde ogrendim. Üstelik birbirimizi koruruz. Yardımlasirizda
Yok kotu niyetli degildir anlaminda soyledim. Yaptığı yanlisda olsa art niyet yoktut icinde..iyi de o sana bunlari soyledikce sen soguyacaksin.. arayi bozmaya calismiyodur tamam da, dogru mu bu yaptigi.. ayrica yardimlasma ve koruma ne alaka? burda iyilik yapiyorum sanip ortaligi bulandirma var..
o boyle yaptikca sen daha da sogursun haberin olsun..Yok kotu niyetli degildir anlaminda soyledim. Yaptığı yanlisda olsa art niyet yoktut icinde..
Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin
DiyemiyorumNeden anne demiyorsunuz? Bence sorun sizin anne demediğinizden kaynaklanıyor. En azından X anne diyebilirsiniz. Böylece oda memnun olur ve düşünceleriniz karşılıklı olarak düzelir.
Beb ozelimi anlatmam zaten :) Aksam gayet sikici ah oglummm kilo vermis ahh oglum hastaa gibi . Halbuki oglu kilo vermek icin spor yapiyo . Eltimlede samimiydii canim cicim :) simdide tip tip bana bakiyor :)Akşam nasıl geçti merak ettim
Ayrıca eltine de güvenme, kayınvalidesiyle arası o kadar iyiyken dedikodusunu yapan senin arkandan da konuşur.
Deniyecegim:)bence kıskandırmak değil tam tersi iki gelin kendisi için yarışa girsin istiyor. eltiniz ayıp etmiş.
duymamış gibi davranın bence..
Sen olduğun gibi davran.Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin
Suan oyle yapmaya calisiyorum :)Sen olduğun gibi davran.
Ne olursa olsun gerçekten doğruluk her zaman kazanıyor. İlahi adalet bu dengeyi kuruyor emin ol.
Herkes çevirdiği filmlerle eğlene dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?