kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

eltin gercekten cok iyiymis.. LAF TASİMAK sizce ne kadsr kotu bi haslet bilemiyorum da..
Kotu niYetli Laf tasima yok ama ortada benim bi akil verenim yok. Evlilik nasil olur kaynana kaynpederle nasil olur hic bilmeden evlendim. Eltim sayesinde ogrendim. Üstelik birbirimizi koruruz. Yardımlasirizda

Kotu niYetli Laf tasima yok ama ortada benim bi akil verenim yok. Evlilik nasil olur kaynana kaynpederle nasil olur hic bilmeden evlendim. Eltim sayesinde ogrendim. Üstelik birbirimizi koruruz. Yardımlasirizda
iyi de o sana bunlari soyledikce sen soguyacaksin.. arayi bozmaya calismiyodur tamam da, dogru mu bu yaptigi.. ayrica yardimlasma ve koruma ne alaka? burda iyilik yapiyorum sanip ortaligi bulandirma var..

[QUOlavantakokulusandik, post: 37159440, member: 621085"]iyi de o sana bunlari soyledikce sen soguyacaksin.. arayi bozmaya calismiyodur tamam da, dogru mu bu yaptigi.. ayrica yardimlasma ve koruma ne alaka? burda iyilik yapiyorum sanip ortaligi bulandirma var..[/QUOTE]
Yok kötü niyetli degildir anlamında söyledim. Yani yaptığı yanlış da olsa art niyetli olacagini düşünmüyorum.

iyi de o sana bunlari soyledikce sen soguyacaksin.. arayi bozmaya calismiyodur tamam da, dogru mu bu yaptigi.. ayrica yardimlasma ve koruma ne alaka? burda iyilik yapiyorum sanip ortaligi bulandirma var..
Yok kotu niyetli degildir anlaminda soyledim. Yaptığı yanlisda olsa art niyet yoktut icinde..

eltin de ne fena haa..
iki tarafı da idare ediyo..
kaynanada safın tekiymiş o elitiye güvenecek kadar..
siz onu suya götürür susuz getirirsiniz, rahat olun...

Neden anne demiyorsunuz? Bence sorun sizin anne demediğinizden kaynaklanıyor. En azından X anne diyebilirsiniz. Böylece oda memnun olur ve düşünceleriniz karşılıklı olarak düzelir.

bence kıskandırmak değil tam tersi iki gelin kendisi için yarışa girsin istiyor. eltiniz ayıp etmiş.
duymamış gibi davranın bence..

ben eltin olsam kv böyle böyle dedi demem bi kere yani çok samimi olsam kv iyi böyle davranalım söyle yapalım sıkıntı olmasın derim kv ye kapak olur ama eltiler niye böyle yapıolar anlamıyorum aynı annemin eltisi

Akşam nasıl geçti merak ettim
Ayrıca eltine de güvenme, kayınvalidesiyle arası o kadar iyiyken dedikodusunu yapan senin arkandan da konuşur.
Beb ozelimi anlatmam zaten :) Aksam gayet sikici ah oglummm kilo vermis ahh oglum hastaa gibi . Halbuki oglu kilo vermek icin spor yapiyo . Eltimlede samimiydii canim cicim :) simdide tip tip bana bakiyor :)

Sen olduğun gibi davran.
Ne olursa olsun gerçekten doğruluk her zaman kazanıyor. İlahi adalet bu dengeyi kuruyor emin ol.
Herkes çevirdiği filmlerle eğlene dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…