kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin

hahhayyy
gerçekten komik bir durum

aynen dediğin gibi
kıskandırmak istiyor seni

sanırım sen mesafeni koruyabilmişsin
buda onun zoruna gitmiş

bak kv gelin
böyle vıcık vıcık içli dışlı olur
gibilerinden sana dem vurcak

aman boşverrrr

Zaten beni hiç istememisti acaba bu yuzdenmi yapıyor hani seni istemedm istedigim gelinimle mutluyum diye

Neden kiskandirma geregi duyuyor kv niz Siz de O nun bir gelini degil misiniz?Olgun davranin ve cevap vermeyin davranislarina mukayese ediyorsa diger gelinle O baskadir Siz baska koca koca insanlar neden boyle davranirlar anlam veremiyorum!

sizde kv nizden önce övün eltinizi... her işe koşturuyor her eve lazım falan diyin

Bir yaşıma daha girdim, o nasıl kaynana yahu çocuk gibi Amacı ne acaba, merak ettim. Sizi kendinden uzaklaştırmaya mı çalışıyor yoksa onları öyle görünce siz de ona öyle davranırsınız diye mi umutlanıyor? tuhafmış yaa

Ya ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.

Yav bak su kv nin yapacagina.vay anasini cinmis be.yasi var ama akil cocuk akli.bencede sen sanslisin gene.durust bi eltin varmis.ya oda kv gibi tuhaf olsaydi.sanslisin sansli.ama ne gerek var boyle oyunlara anlamam.

Ya ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.
Anladım canım ama ne güzel eltinle aranız iyiymiş ki sana söylemiş. Ben de eltimi ablam gibi severim,kayınvalide yönünden de sorun yok Allahtan. Çok samimi olmak genelde ters tepiyor ama saygını eksik etmezsin olur biter canım

Ne olursa olsun eltinin yaptığı şey çok çirkin.Kadın ona bunları söyleyecek kadar güven duygusu varsa ikisinin arasında,emin ol senden de laf götürüyordur.Götürmese bile yarın en ufak tartışmanızda götürür.Hiç sevmem bu karakterde olan insanları.

Cocukca yapilan plana gulun gecin bu zamana kadar ne yaptiysaniz aynisini yapin

Eltim sakin biridir bana hep abla oldu. Kaynanama hayr diyememis benide ufaktan uyardı yanlis anlamayaym diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…