- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin
sizde kv nizden önce övün eltinizi... her işe koşturuyor her eve lazım falan diyinBu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin
Hayir bende islerini yapıyorum yani gidince popo buyutmuyorum orda .sHIRSt: 37155441 .!.:sizde kv nizden önce özün eltinizi... her işe koşturuyor he eve lazım falan diyin
Ya ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.CeYt: 37155477 .!.:Bir yaşıma daha girdim, o nasıl kaynana yahu çocuk gibiAmacı ne acaba, merak ettim. Sizi kendinden uzaklaştırmaya mı çalışıyor yoksa onları öyle görünce siz de ona öyle davranırsınız diye mi umutlanıyor? tuhafmış yaa
Anladım canım ama ne güzel eltinle aranız iyiymiş ki sana söylemiş. Ben de eltimi ablam gibi severim,kayınvalide yönünden de sorun yok Allahtan. Çok samimi olmak genelde ters tepiyor ama saygını eksik etmezsin olur biter canımYa ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.
Ne olursa olsun eltinin yaptığı şey çok çirkin.Kadın ona bunları söyleyecek kadar güven duygusu varsa ikisinin arasında,emin ol senden de laf götürüyordur.Götürmese bile yarın en ufak tartışmanızda götürür.Hiç sevmem bu karakterde olan insanları.Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin
Ya ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.
Genelde hitap etmeme gerk kalmiyor ama etmem gerektiginde x teyze diormnasıl sesleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?