- 26 Mayıs 2022
- 1.051
- 415
- 73
- Konu Sahibi alllahvargamyok
Kızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennn 12. Haftada kızı olacağını öğrendim yanılma olmadıKızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım![]()
Banada kız dendi çok sevindim yanılma olmasından korkuyorumBennn 12. Haftada kızı olacağını öğrendim yanılma olmadı
Yani doktor uzman ve ultrason cihazı iyiyse yanılma olmaz ben doktoruma sormuştum yanılma payını yüzde kaç kız diye yüzde yüz kız demişti erkek olursa geri alacağım demişti hattaBanada kız dendi çok sevindim yanılma olmasından korkuyorum![]()
Evet güvenli özeldi zaten doktorum çok bilen biri ihtimal verdi kıza benziyor dedi bende devlete gitmem ya söylemezler bu haftalarda ve cihazları eskiYani doktor uzman ve ultrason cihazı iyiyse yanılma olmaz ben doktoruma sormuştum yanılma payını yüzde kaç kız diye yüzde yüz kız demişti erkek olursa geri alacağım demişti hattadevlete de görmemiştim hiç güvenmediğim için ve cinsiyet söylemedikleri için
13. Haftada öğrendim erkekti değişmedi erkek daha çabuk belli oluyor.Kızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım![]()
Evet öyleymiş çıkıntıdan belli olabliyormuş direk13. Haftada öğrendim erkekti değişmedi erkek daha çabuk belli oluyor.
Kızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım![]()
Benim ilk gebelikte 15.haftada kız dedi %75 18.haftada erkek olduğunu öğrenmiştimKızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım![]()
Yaaaa öylemi bize arası boş dedi tahminde bulundum dedi ama tabi biliyorum yanıltıcı olablirde diye erken düşünüyorumBenim ilk gebelikte 15.haftada kız dedi %75 18.haftada erkek olduğunu öğrenmiştim![]()