- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
- Konu Sahibi DIYARINANNESI
-
Ögrendinizmu yiyeninizin cinsiyetiniBenim yeğeninde böyle. Senin bebişin ilk ultrasonuyla aynı. 6 bucuk haftalık. Bakalım aynı cinsiyet mi olacak
Eki Görüntüle 3152738
Daha var canım. 2 hafta sonra öğrenirler dr görebilirse. Sen öğrendin mi?Ögrendinizmu yiyeninizin cinsiyetini
Kız dedi cnm banaDaha var canım. 2 hafta sonra öğrenirler dr görebilirse. Sen öğrendin mi?
Ayy öğrenince bende yazıcam sana. Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almanı dilerimKız dedi cnm bana
Amin inşallah cnm 4.kızım hayirlisiylaAyy öğrenince bende yazıcam sana. Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almanı dilerim
Kızmı desek hayirli gelsinhadi bana da yapın lütfen
ilki 6 silik olan 8 haftalık
yaaaa çok teşekkür ederim sizin de 4.kızınızı kolaylıkla kucağınıza alın inşallahKızmı desek hayirli gelsin
Amin ALLAH razi olsun cnmyaaaa çok teşekkür ederim sizin de 4.kızınızı kolaylıkla kucağınıza alın inşallah
Kız candır ya. Maşallah hepsine.Amin inşallah cnm 4.kızım hayirlisiyla
Cnm erkek gibi hayirli olsunEki Görüntüle 3166880 bana da yorum yapar mısınız12+6
selamlarrr sence bu bebiş hala kıza benziyor muCnm erkek gibi hayirli olsun
Yok tatlım ya benzeteselamlarrr sence bu bebiş hala kıza benziyor mubiraz büyüdük de. 11+4 burada
yaaa olsun mesajınızı görünce yazmak istedimYok tatlım ya benzete
Medim
Gülo erlek gibi ama nasipyaaa olsun mesajınızı görünce yazmak istedim
acildeki doktor da erkeğe benziyor dedi tabi ki nasipp hayırlısı olsunG
Gülo erlek gibi ama nasip
Hayırlı olsun insallah sağlıkla gelsinacildeki doktor da erkeğe benziyor dedi tabi ki nasipp hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?