Doğuma Hazırlık Kizlar cinsiyet tahmini yapin hadi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet burda 6 hafta 5 gündü.Hadi bakalım ilk cinsiyet yorumunu aldım bakalım ne gelecek Sizin belli mi?
Bana kız dedi cnm ama hep erkek hissediyorum 4.kızım olucak insallah sağlıkla dogsunda,bilmem Nasipte ne varsa o insallah hep erkek gibime geliyor fazla hareket etmiyor çok yavaş ,sağ tqrafimda bide

Bana kız dedi cnm ama hep erkek hissediyorum 4.kızım olucak insallah sağlıkla dogsunda,bilmem Nasipte ne varsa o insallah hep erkek gibime geliyor fazla hareket etmiyor çok yavaş ,sağ tqrafimda bide
Benimkisi solda canım ama solda olunca kız deniyor,okuduklarıma göre sağda erkek diyorlar bilemiyorum

Bide solda oluştu oynamaya başladığında sağa geçti bende sol erkek diye biliyorum bu net bilen biri yokki ultrason resmime bakıp soylesin
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.Tüm cocukları severim ama kızları ayrı seviyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…