- Konu Sahibi DIYARINANNESI
-
Ya nasıl anladiniz nub gorunüyormuki
Kız senin miniş daha küçücuk mesela bazıları keseden yorum yapıyorlar fasulye kese gibi erkekmi acepKeşke bana da bir yorum yapan olsa gerci benimki cok kücük ne tahmini yapılabilir ki:) bu 6 hafta +5 günlük karından ultrason görüntüsü:)
Evet burda 6 hafta 5 gündü.Hadi bakalım ilk cinsiyet yorumunu aldım bakalım ne gelecekKız senin miniş daha küçücuk mesela bazıları keseden yorum yapıyorlar fasulye kese gibi erkekmi acephayirli gelsin
Bana kız dedi cnm ama hep erkek hissediyorum 4.kızım olucak insallah sağlıkla dogsunda,bilmem Nasipte ne varsa o insallah hep erkek gibime geliyor fazla hareket etmiyor çok yavaş ,sağ tqrafimda bideEvet burda 6 hafta 5 gündü.Hadi bakalım ilk cinsiyet yorumunu aldım bakalım ne gelecekSizin belli mi?
Maşallah hepsineBana kız dedi cnm ama hep erkek hissediyorum 4.kızım olucak insallah sağlıkla dogsunda,bilmem Nasipte ne varsa o insallah hep erkek gibime geliyor fazla hareket etmiyor çok yavaş ,sağ tqrafimda bide
Benimkisi solda canım ama solda olunca kız deniyor,okuduklarıma göre sağda erkek diyorlar bilemiyorumBana kız dedi cnm ama hep erkek hissediyorum 4.kızım olucak insallah sağlıkla dogsunda,bilmem Nasipte ne varsa o insallah hep erkek gibime geliyor fazla hareket etmiyor çok yavaş ,sağ tqrafimda bide
Haha tipe bak cinsiyeti bilmem ama çok tatlı tipiEki Görüntüle 3166880 bana da yorum yapar mısınız12+6
28 haftaligız cnm daha sezeryan olucam kac haftalıkken doğururum bilmiyorum halaMaşallah hepsineKaç haftalık?
Bide solda oluştu oynamaya başladığında sağa geçti bende sol erkek diye biliyorum bu net bilen biri yokki ultrason resmime bakıp soylesinBenimkisi solda canım ama solda olunca kız deniyor,okuduklarıma göre sağda erkek diyorlar bilemiyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.Tüm cocukları severim ama kızları ayrı seviyorum ben deBide solda oluştu oynamaya başladığında sağa geçti bende sol erkek diye biliyorum bu net bilen biri yokki ultrason resmime bakıp soylesin
Yaa çok teşekkür ederimHaha tipe bak cinsiyeti bilmem ama çok tatlı tipi
Cano nubu kıza benzettim hayirli olsunmerhabalar fikriniz nedir acaba? 11 haftalik resmi
Cnm erkeğe benziyorEki Görüntüle 3169775 cinsiyet tahmini alabilir miyiz 12+4 karından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?