kızlar çocukla uludağa gidilirmi?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
selam kızlar hafta sonu eşimin ailesindeki bayanlarla yani eltim,yengesi,kızı vs uludağa gidicez günübirlik oğlumuda götürsemmi hastalanırmı onsuz biyere de gitmek içimden gelmiyor,bayan bayana kendimize bir gün ayıralım istedik gitmesem hafta sonumuz evde geçiyor çocukta sıkılıyor ,aranızda çocukla bolu ya yada uludağa giden varmı yanımda neler götürmeliyim

Son düzenleme:
ben kızımla birlikte gittim gerçi o zaman kızım 1,5 yaşındaydı daha küçüktü,ama inan çok zor oluyor yorucu derdi bitmiyor bir tafaftan soğuk bir tarafdan çocuğun derdi,yolda dönerken hastalandı benim ki zehir oldu yani ben tavsiye etmem bence kendine zaman ayır 1 günden bişey olmaz tadını çıkar derim tabi en iyi sen bilirsin

ben kızımla birlikte gittim gerçi o zaman kızım 1,5 yaşındaydı daha küçüktü,ama inan çok zor oluyor yorucu derdi bitmiyor bir tafaftan soğuk bir tarafdan çocuğun derdi,yolda dönerken hastalandı benim ki zehir oldu yani ben tavsiye etmem bence kendine zaman ayır 1 günden bişey olmaz tadını çıkar derim tabi en iyi sen bilirsin

benimki 4 yaşında küçük olsa bende tereddüt ederdim ne biliyim kafam karışık yani,orda çocuklar için içerde de olur eğlence yeri vardır dimi?

ama canım biliyosun çocuklar hemen herşeyden nem kapıyor.hem oraya gittin mi hep dışarda olmak isteyeceksin çünkü öyle güzel bir yerki kapalı alanda kalmak istemezsin,ben ısrarla götürme derim :) tabii tercih senin ,benim kızım şimdi 8 yaşıda birlikte geçen sene gittik bu sefer güzel geçti büyünce sende beraber gidersin :) bence

Back
X