kızlar çok acıkıyorum yaaaaaaa

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
96
Tokat
ya sabah kahvaltımı yapıyorum 1 saat geçiyo hemen acıkıyorum bişeyler atıştırıyorum 1 saat geçiyo yine acıkıyorum valla mutfakta kedi gibi dolanıyorum sizdede böyle oluyomu kızlar ne yiycemi şaşırıyom valla:1rolleyes:

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol: olmaz mı bende senin gibiyim habire acıkıyorum halımız ne ollcak onuda bılmıyorum valla mutfakta fare mısalı tin tin geziyorum özellikede geceleri

bende hemen acıkma olmuyo ama daha önceleri gün içinde aç dolaştığım uzun saatler olurdu, yemek yemek için bekleyebilirdim.. artık kendimi kesinlikle aç bırakamıyorum... nerde olursam olayım evde dışarda hemen bişiler buluyorum yemek için...

kızlar bende oleyım ya yemekten kalkıyorum canım bısıler ıstıyo sureklı obur gıbıyım ay cok tuhaf bısey bu durum kendımı pıs bogaz gıbı hıssetmeye basladım yaa artık ılerde nasıl olurum dusunmek ıstemıyorum...

ayyy bu konuda yalnız diilmişim bende kendimden şüphe ediyordum artık nolucak halimiz kızlar fikir verim şu danetteler varya onlardan bulundurun evde acıktığınızda bastırmaya çalışın onunla hem süt oranı çok fazla yani faydalı hemde tutar en azından( daha ii bir fikri olan?)

bende kendimi ilk saniyorum bögle benim gibi mutvaktan cikmayan varmi diye düsünürken varmis sevindim normal bir durum demekki :)))

eee bnmde gecelern cnm bişiler ister ne iş bu yha bnde bi tuhaflık var hadi siz hamilesinzde bana noluo

ay kızlar ben de öyleyim. yemekten kalkıyorum 10-15 dakika sonra yine bişeyler yemek istiyorum. ama şimdiden 10 kilo aldığım için doktorum bu kiloyu koruyup daha fazla kilo almamam gerektiğini söyledi. nasıl zor tutuyorum kendimi bir bilseniz senağlama

Bende aynı durumdayım evımle ısımın arası yarım saat sabahalrı evden ısyerıme gelene kadar resmen mıdem gurulduyo boyle bı acıkma bılmıyorum ben ya

bende oyle olmuştum ama merak etmeyin kızlar bu da bi aşerme çeşidiymiş benım 3 hafta sürdü. sabahın körlerinde açlıktan uyandım hep ve hıc doymadım ama sonra gecti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…