kızlar çok acil bana bir bahane bulun.! lütfeeen.!

Gabriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
292
2
96
İstanbul
..................................................................................................................

Son düzenleme:
canım kapatıcıyla fln kapat git görüş ne var bunda yola gidiyormus çocuk ben git görüş derim ama illada gitmicem diosan hastayım cok kötüyüm diyebilirsin

Anlatacaklarım var diyorsa bence de bir git görüş...
Hem yola gidiyormuş üzme bence...

Arkadaşım nedir bu Allah aşkına?
ınsan sevdiği aşık olduğu insanı her haliyle beğenir...
Niye böyle bir kompleks yaptın ki?
Bunun için insan sevgilisiyle görüşmez mi?
Vallahi tuhaf geliyor bana...

ya öyle böyle değil, gerçekten çok kötü görünüyorum. onun karşısına bu halde çıkmak istemem.
kapatıcıyla kapanmıyor.
3 günlük bi gezi zaten. gezi dönüşü görüşsek ne olacak ki?

ya offf bana bi sebep bulun. hastayım desem inanmaz bence. çok çok zeki biri.

2 tane uçuk seni çok çirkin göstermez bence canım
hem o senin sevgilin görsün noolcak
önemli olan seni en güzel halinle değil uçuklu halinle de sevmesi..

ya ama ilişkimiz daha 1.5 aylık...
etrafında bir sürü güzel kız var. sinir oluyorum.
beni böyle görmemeli kesinlikle. mafoldumben

Evlendiğinde hamileliğinde kocanın karşısına çok şişmanım diyerek çıkmayacak mısın? Olabilir uçuk da çıkar, sivilce de çıkar sen kendine güvensene. Kendine saygısızlık en başta bence.

Senin şu anda sevdiğin kişiyse ,uçuğun olmuş ne fark ederki..ıleride ilişkinizin daha uzadığı dönemlerde senin her halini görmeyecekmi?Görmesinde sakınca yok..7/24 hep full bakımlı mı olunacak..
Seni görmek istediyse özlemiş demekki..Bahane uydurursan bu kez onun kafasında soru işareti oluşacak..Etrafında güzel kızlar varsa, senin bu tutumlarından dolayı onlara kayabilir..
Küçük şeyleri sorun etme..

çok zeki demişsin sen ondanda zeki olup dahiyane bir yalan bulmalısın benim aklım pek calısmaz bu konularda ben görüşmenden yanayım

Bahaneler mutlaka bulunabilir; ama zeki birisi diyorsun. Eğer bahane olduğunu ve uçuk sebebinden görüşmek istemediğini anlarsa (ki anlar) senden soğuyabilir. 3 günlük de olsa y dışına gidiyormuş. Ne olursa olsun görüşmelisin bence. Hem anlatacaklarım da var diyormuş. Kapatıcıyla ufak bir rötuş yapabilirsin; eğer bir fark olmuyorsa da hiç müdahele etme olduğu gibi bırak.

kızlar, tamam görüşeyim.

of bunu yazmayacaktım özel bi durum diye: "seni öpmek istiyorum." dedi.

heh uçuklu uçuklu nasıl öpecek beni... :kedi:

neden böyle şeyleri takıyosnuzki? her halinizle sizi beğenmeli sevgiliniz. sizinde özgüveniniz olmalı..

yanağına küçük bir öpücük kondurur..Belki seni daha sevimli bulacak bu halinle..Gerçekleri hiç bir zaman saklamamalısın..

ya ama ilişkimiz daha 1.5 aylık...
etrafında bir sürü güzel kız var. sinir oluyorum.
beni böyle görmemeli kesinlikle. mafoldumben

saçmalamışsın kusura bakma da ,etrafında güzel kız olunca ne oluyor senimi aldatacak onlara mı bakacak ,eğer öyleyse seni sevmiyor demektir kaldırıp at yok seni sevdiğine inanıyorsan bu tür komplekslere girmene hiç gerek yok seni her haliyle beğenir zaten ne yani ii olunca sevip kötü olunca sevmeyecek mi ,sen de o kötü olunca sevmez misin bi düşün ,sevgi her zaman her durumda onu kabullenmektir ,evlenirseniz daha ne şekillerde görürsünüz birbirinizi kaydirigubbakcemile3 o yüzden bu kadar telaş etme seviyorsa sen ona her türlü güzel gelirsin zaten ,ayrıca sana tavsiye bir ilşkinin temel taşı dürüstlüktr ,her zaman her koşulda dürst olmalısınki karşındaki de sana dürüst oldun herşeyden önce insanlık kuralıdır bu ...

ahahahaha....

utandım ya. :utangac:

ama yok ne korkcam, o benden korksun.! Şeniz

tmam işte korksun istiosan git ucuklu ucuklu görüşkaydirigubbakcemile3 ay ne kadar kötüyümkaydirigubbakcemile3 canım takma böyle seyleri ya yok sivilcem var nası görüşcem yok ucuk cıktı nası görüşcem bide senden öpüşmek için randevumu aldı kız kaydirigubbakcemile3 bişi olmaz şekerim cok dert ediosan git bi eczaneye krem fln al kardeşimdede cıkardı akşam sürerdi sabaha bişi kalmamıs

ya siz yarın evlendiğinizde ne yapacaksınız uçuk çıktığında.evdemi saklanacaksınbilmiyorumkismile bence seni seviyosa her halinle sever. bir uçukta insanın güzelliğini bozmaz. moralini bozma

Back
X