kızlar çok acil bana bir bahane bulun.! lütfeeen.!

bitli delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:
çok guldum kız cok yasa emi
du rep veryım:roflol::roflol:

Valla sevgilim hep yüzümde sivilce çıkacağı zamanlar geliyo şimdiden çrikin halime alıştırayımki ilerde şokla karşılaşmasın diye bende görüşüyorum. Bahane uydurmuyorum sempatiksalakcinni

ay şimdi konuştuk.
yirim onu ben ya çok tatlı

ama aklıma takılan bişey var, kızlar ben ona böyle özen gösteriyorum ama o hiç özen göstermiyo...
ben onunla buluşmadan önce, gider şöyle bi aynaya bakarım, kaşlarımda dudağımın üstünde tüy sorunu var mı, dişimde bi leke var mı, burnum akıyo mu diye...

ama o çok rahat...

daha sevgili olmadığımız zamanlarda, birbirimize kur yaparken, kazağın altından atleti sarkıyodu ya gamyoncuiremsu
sonra ilk buluşmalarımızın birinde, yemekten gelmiş, ağzının kenarında yoğurt vardı sefkülümün ya :bbo:

sadece buluşmaya gelmeden önce traşlı ve güzel kokmayı önemsiyor.

sizce bu normal mi? ben o kadar özeniyorum. kıyafetime, saçıma başıma, ama onda o kadar bi uğraş yok...

ay şimdi konuştuk.

ama aklıma takılan bişey var, kızlar ben ona böyle özen gösteriyorum ama o hiç özen göstermiyo...
ben onunla buluşmadan önce, gider şöyle bi aynaya bakarım, kaşlarımda dudağımın üstünde tüy sorunu var mı, dişimde bi leke var mı, burnum akıyo mu diye...

ama o çok rahat...

daha sevgili olmadığımız zamanlarda, birbirimize kur yaparken, kazağın altından atleti sarkıyodu ya gamyoncuiremsu
sonra ilk buluşmalarımızın birinde, yemekten gelmiş, ağzının kenarında yoğurt vardı sefkülümün ya :bbo:

sizce bu normal mi? ben o kadar özeniyorum. kıyafetime, saçıma başıma, ama onda o kadar bi uğraş yok...

hehe cnm suslu olmak kadinlarin dogasinda var erkekler boyle seylere pek onem vermezler genelde...

ay şimdi konuştuk.

ama o çok rahat...

söyle sende aa yoğurtmu yedin de sempatiksalakcinni ben olsam derim azcık baksın kendine. acımasız olun bazen söyleyin. atletin çıkmış gel içine sokalım de sempatiksalakcinni
ben olsam şştt pasaklıı diye seslenirim kaydirigubbakcemile3 psikolojik baskı :lepi:

kebap yemiş demek kisempatiksalakcinni
söle bencede sefkulun sonucta,belki utanır dıkkat eder.:gitme:

banada bi halley oliyiiii eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3

çok şekersin ya.

23 yaşındayım canım. uçuğum da baya geçti. pazartesi günü görüşcez. onu çok özledim ya opuyorumnanaktan

ayrıca sevgilime acımasız olamıyorum ya. yani "yoğurt mu yedin, atletini içine sokalım" diyemem.

ikimiz de utangacızdır.

ya bi de beni çok yoruyor. ilişkide konuşan ve "şöyle yapalım, böyle yapalım" diyip günü dolduran benim. sanki ben sahnedeyim o beni izleyip not veriyor. sanki o benden daha üstün gibi... offf çok daralıyorum bu bilinçaltımdan ya fisfisfis

alemsın gabrıel
senın yonetmen bıraz garıp ama:uhm:
topu ona at birazyasakkelime
o bu kadar rahatken sen ucugu dert ettın bıde:uhm::mymeka:

msj at buluşmadan önce..
yarın napçaz de.bölece bıraz kafa patlatır belki:sm_confused:

ha evet ya. bunu cidden düşünmemiştim. tamam öyle diyeyim...
ayh ya çok yardımcı oluyorsunuz bana. çoookk sağolun. :1hug:

ama yönetmen değil şekerim, benimki edebiyatcı-yazar.

Back
X