geç kalmışsın canım :lepi:
6 dk önce yazmış bugünkü gelişmeleri
ekşin bi dahaki sefere artıksempatiksalakcinni
aaaa tühhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç kalmışsın canım :lepi:
6 dk önce yazmış bugünkü gelişmeleri
ekşin bi dahaki sefere artıksempatiksalakcinni
ay şimdi konuştuk.
yirim onu ben ya çok tatlı
ama aklıma takılan bişey var, kızlar ben ona böyle özen gösteriyorum ama o hiç özen göstermiyo...
ben onunla buluşmadan önce, gider şöyle bi aynaya bakarım, kaşlarımda dudağımın üstünde tüy sorunu var mı, dişimde bi leke var mı, burnum akıyo mu diye...
ama o çok rahat...
daha sevgili olmadığımız zamanlarda, birbirimize kur yaparken, kazağın altından atleti sarkıyodu ya gamyoncuiremsu
sonra ilk buluşmalarımızın birinde, yemekten gelmiş, ağzının kenarında yoğurt vardı sefkülümün ya :bbo:
sadece buluşmaya gelmeden önce traşlı ve güzel kokmayı önemsiyor.
sizce bu normal mi? ben o kadar özeniyorum. kıyafetime, saçıma başıma, ama onda o kadar bi uğraş yok...
herkese bı halley oluyoooo sempatiksalakcinni
ay şimdi konuştuk.
yirim onu ben ya çok tatlı
ama aklıma takılan bişey var, kızlar ben ona böyle özen gösteriyorum ama o hiç özen göstermiyo...
ben onunla buluşmadan önce, gider şöyle bi aynaya bakarım, kaşlarımda dudağımın üstünde tüy sorunu var mı, dişimde bi leke var mı, burnum akıyo mu diye...
ama o çok rahat...
daha sevgili olmadığımız zamanlarda, birbirimize kur yaparken, kazağın altından atleti sarkıyodu ya gamyoncuiremsu
sonra ilk buluşmalarımızın birinde, yemekten gelmiş, ağzının kenarında yoğurt vardı sefkülümün ya :bbo:
sadece buluşmaya gelmeden önce traşlı ve güzel kokmayı önemsiyor.
sizce bu normal mi? ben o kadar özeniyorum. kıyafetime, saçıma başıma, ama onda o kadar bi uğraş yok...
banada bi halley oliyiiii eyvahedigeldismile
-sevgilinizi nasıl istersiniz?
-yoğurtlu
sempatiksalakcinni
-yoğurtlu iskender kimin sevgilisi biliyo musun?
-ha evett, uçuklu gabriel'in
:icecream:
msj at buluşmadan önce..
yarın napçaz de.bölece bıraz kafa patlatır belki:sm_confused: