Anlamadim ki fikir vereyim? Gelinin basinda ne bekleyeceksiniz?
@Kantaro
Daha yeni evlenmiş çiftlerden ne istiyorsunuz? Bırakin kendi hallerine.. Sonra elti sorunu neden yasaniyor. Alın işte bu yüzden yasaniyor. Empati yapın biraz.
Yok artik ya neden hizmet edesin ya kendileri hizmet etsinGelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Niye? Meslek olarak gundelikcilik mi yapiyorsunuz? Ne munasebet eger ki isiniz bu degilse?Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Neden yeni gelinin yanında kalman isteniyor
Rahat bırakın canım yeni evli çiftleri
Bişeyler yazayım, bir fikir vereyim diye okudum ama konuyu anlayamadım tam olarakŞimdi özet geciyorum.
Benim esimin kardesi evlendi.
Ve benden ayri sehitlerdeyizz.
Esimin gitmesini benim yeni gelininin yaninda bir hafta kalmam isteniyor.kv ile birlikte oturuolar.
1 hafta yada 3 gun .
Herkes ama.
Ben ise hic istemiyorum.hic ama hic.
Ćunki kv ile zaten hic anlasamadik.
Bu dugun arefesindede benim odads oldugumu bilmeden cok agir bi hakaret ile bahsetti benden o kadar misafirin içinde kizlari cimcirdide uyardi.
Zaten gorumcelerimle de yildizim barisik değil.
Mecburi olmadikca konusmuyoruz.
Kalirsam geeizekali konumuna duscem ama esimin gonlunu fetedicem bu arada ben catliycam orta yerimden.
Kalmasamda birsürü yafta yapistirilacak arkamdan sizce.
Hmn karar vermeliyim cinku esim aksama dinecek acillll hadi kzlar birseyler yazin
Ne guzel ya hizmetçi olmaya mi evleniyor insanlar kızları varmis onlar baksinBende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Neden kalmanız bekleniyor
Benim kafa mı ters çalışıyor
Eskiden yeni evliler yalnız bırakılırdı
Şimdi Kv yetmiyor bir de elti mi onlarla kalacak
Taktik mi verecekmişsin neden kalacaksın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?