Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

İki düğün yapılacak da o arada kalacaksın sandım. Ama tek düğünse ve elti evlenip gelecekse kalma tabii ki. Ben olsam bizde böyle adet yok derdim. Kalmazdım tabi ki. Yani hatta ben kaynım kv de iken bile kalmıyorum. Eşin de bi ilginçmiş. Bundan gönlü fetholunacaksa
Off Anadolunun acayip adetleri...

Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Kv kp saygı duyulur yaşkarı be konumları itibariyle ama annem bile beni yönlendiremez makul bir açıklamayla cevap veririm

Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Üstüme ilik sağlık. Kızları gelsin baksın ana babasına. Kv bunca yıl nasıl yasadığın.
Kardes sana acık acık yeni çift rahat takılsın demişler.
Gelin damat otele gitsin onlara da yazık ya. Normali gelin gelecek vakit ev boşaltılır sizinkiler iyice eve doluşuyor. Kp yatalak İse evli çift ya tatile gitsin ya da baska bi formül bulsunlar.

Çok tuhaf geldi bana hem yeni evliler hem kv ile yaşıyorlar sana niye ihtiyaç duyulmuş dünya saçması ben olsam gitmem ki kv nin söylemlerinden sonra hele ,
Baştan tavrını koymayınca hep saçma beklentiler oluyor gitmek istemiyorsun bu belli o zaman gitme

Kv bakmiyor gelinler varken bana mi duser havalarinda

O ne demek ya, eşi değil mi? Asıl kendisi varken gelinlere bakmak düşmez. Bu arada tabiki kalmayın. Sonra sürekli eşinizin gönlünü feth etmek için istemediğiniz durumlara düşeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…