Kızlar çok acil birşyler yazin 3 beş saatim kaldı

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh

Gitme bence. Evlenirken sana mı güvendiler ? Hem de gitmek istemiyorsun mecbur musun bi de iş yapmaya çağırıyorlar tuhaf

Bende kalmak istemiyorum kv ile kaliyor kp de yatalak hasta bana deniyor ki onlar evliligin tadini cikarsin sen kal bize bak
Sayenizde yeni evli çift balayı yapacak yani...
Bütun gecmişi unutarak belki yeni evli çifte 1 haftalığina destek olabilirsiniz.

Tabi içinizden geliyorsa yapın.

Gelin hnim yeni oldugu icin isleri bn yapicakmisim pehhh
Gelin hanim kocasi ile yalniz kalsin isini gucunude yapsin bir zahmet. Sizin oraya gitmeniz degilde kv nin o evden bir iki hafta gitmesi gelini yalniz birakmasi gerekiyor. Nasil mantiksiz bir aile bu boyle

Sen bakmadan once kp Kim bakiyordu isleri Kim yapiyordu. ne sacma is ya . ona bakma gorevi once karisina sonra kizlarina duser. nasil izin verdi n nasil baktin altini senmi degisti n ????? yuh diyorum. Allah askina nasil Kabul edip evlendin ve evlenmis o kiz . bakacak kimse olmaz tabiki bakilir ama bunlar sizi hizmetci diye almis . anlayamiyorum nasil izin veriyotsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…