• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok acil eşimle ilgili bir sorunum var paylaşacak kimsem yok

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
:5:

merhaba kızlar.eşim suan evde yokken size yazıyorum.
konu kısaca şöyle.eşim evde duran kredi kartı bilgilerimi kullanarak telefonuna paralı oyun yüklemiş.hergün tl kesiliyormus temmuz ayından beri.ben salak henüz farkettim.kredi kartını cok acil olan durumlarda kullanıyoruz diye evde bırakıyorum cok cok acil olmadıkca kullanmıyorum.ev aldık araba aldık kredi çektik ödüyoruz.tam ucu ucuna yetişiyor hatta sıkıntılı dönemler geçiniyoruz ancak ben suan başımdan kaynarsular dökülmüş gibiyim.elim ayağım buz kesti eşim saate kadar gelecek ne söylemeliyim ne tepki vermeliyim bilmiyorum.en önemlisi bir yere benim kartımla ödediği paradan benim neden haberim yok.birde ben birşeyler alırken elim titrerken kendime alacaklarımı hep ertelerken kıt kanaat( halimize şükür tabiki) bir an önce borcumuzu kapatıp rahata ermeyi düşlerken eşimin bu yaptıgı sinirlermi çok bozdu.ailem uzakta yanımda arkadasım yok ne yapmalıyım suan ona ne söylemeliyim nasıl tepki göstermeliyim bilmiyorum.içimden sadece ağlamak geliyor bunu benden gizlediği için.gerçekten para kazanılır,maddi hersey yerine konur ama güvenim sarsıldı ..siz olsanız ne yapardınız ne olur bir akıl verin.

Eve geldiğinde sakince sorun bu nedir diye neden söylemedin diye ama sakın "benim kartımla ödediğin paradan benim neden haberim yok" demeyin. Eşinizi tanımıyorum ama genelde erkekler böyle konuşmalardan hiç hoşlanmaz. Böyle bi soru sorarsanız kavganın fitilini ateşlemiş olursunuz bence.

Eve geldiğinde sakince sorun bu nedir diye neden söylemedin diye ama sakın "benim kartımla ödediğin paradan benim neden haberim yok" demeyin. Eşinizi tanımıyorum ama genelde erkekler böyle konuşmalardan hiç hoşlanmaz. Böyle bi soru sorarsanız kavganın fitilini ateşlemiş olursunuz bence.

evlendiğimiz günden beri hiç senin paran benim param olmadı aramızda hep bizim paramız oldu.ama her harcadıgımızdan birbirimizin haberi vardı yani ben öyle sanıyormusum.temmuz ayından beri hergün 11 (onbir lira)ayda 330 eder siz hesaplayın artık.ben gerçekten eşimin maddi manevi anlamda hep destekçisi oldum.bunu bana en baştan söyleseydi cok istiyorsan yap derdim ki şimdiye kadar hep öyle oldu.ben 12 yıllık eşyalarımı kullanıyorum bekarlık eşyalarımı eşime masraf cıkarmayayım,evliliğimi maddi sıkıntıya sokmayayım diye eşimden hiçbirşey gizlemiyorum ben mi abartıyorum bilemiyorum.sakince konusmaya çalısacagım umarım başarılı olurum..

konu kısaca şöyle.eşim evde duran kredi kartı bilgilerimi kullanarak telefonuna paralı oyun yüklemiş.hergün tl kesiliyormus temmuz ayından beri.ben salak henüz farkettim.kredi kartını cok acil olan durumlarda kullanıyoruz diye evde bırakıyorum cok cok acil olmadıkca kullanmıyorum.ev aldık araba aldık kredi çektik ödüyoruz.tam ucu ucuna yetişiyor hatta sıkıntılı dönemler geçiniyoruz ancak ben suan başımdan kaynarsular dökülmüş gibiyim.elim ayağım buz kesti eşim saate kadar gelecek ne söylemeliyim ne tepki vermeliyim bilmiyorum.en önemlisi bir yere benim kartımla ödediği paradan benim neden haberim yok.birde ben birşeyler alırken elim titrerken kendime alacaklarımı hep ertelerken kıt kanaat( halimize şükür tabiki) bir an önce borcumuzu kapatıp rahata ermeyi düşlerken eşimin bu yaptıgı sinirlermi çok bozdu.ailem uzakta yanımda arkadasım yok ne yapmalıyım suan ona ne söylemeliyim nasıl tepki göstermeliyim bilmiyorum.içimden sadece ağlamak geliyor bunu benden gizlediği için.gerçekten para kazanılır,maddi hersey yerine konur ama güvenim sarsıldı ..siz olsanız ne yapardınız ne olur bir akıl verin.
Borçlarınız varken ve siz kendinizden kısarken eşinizin oyun merakı lüks olmuş.
Ciddi bir şekilde konuşun, bize anlattığınız gibi samimiyetle. Sebebini sorun, ihtiyaçlarınızı ertelediğinizi anlatın özellikle.Ciddi anlamda sorumsuz davranmış eşiniz, bunun devamı gelmemeli bence, son olmalı. Siz ailesiniz hem sizden gizli hemde fuzuli bir harcama yapmış esiniz çünkü.
Kolaylıklar dilerim.

Borçlarınız varken ve siz kendinizden kısarken eşinizin oyun merakı lüks olmuş.
Ciddi bir şekilde konuşun, bize anlattığınız gibi samimiyetle. Sebebini sorun, ihtiyaçlarınızı ertelediğinizi anlatın özellikle.Ciddi anlamda sorumsuz davranmış eşiniz, bunun devamı gelmemeli bence, son olmalı. Siz ailesiniz hem sizden gizli hemde fuzuli bir harcama yapmış esiniz çünkü.
Kolaylıklar dilerim.
teşekkür ederim.

Oncelikle icinizden aglamak geliyorsa aglayin.sakinlesin.sonra esiniz gelince sorun.saklamasinin sebebini sorun.

Bence kesinlikle haklısınız ama benim dediğim, konuyu konuşma tarzınız konunun gidişatını etkileyebilir. Olabildiğince az kelime kullanmaya gayret edin. Ama ben bunu bunu yaptım sen neden böyle yaptın ben bunu hak ettim mi? Gibi sözler söylemeyin bence. Siz kendinizi ne kadar açıklamaya çalışırsanız "dırdırcı" olarak yaftalanma ihtimaliniz o kadar çok olur. Erkekler konuşma uzadıkça daha da az dinlerler. Yani genelde böyle oluyo tartışma kısımlarında. Özetle demek istediğim siz çok fazla konuşmayın sadece açıklamasını dinleyin bence. En azından şu an için...

Bence kesinlikle haklısınız ama benim dediğim, konuyu konuşma tarzınız konunun gidişatını etkileyebilir. Olabildiğince az kelime kullanmaya gayret edin. Ama ben bunu bunu yaptım sen neden böyle yaptın ben bunu hak ettim mi? Gibi sözler söylemeyin bence. Siz kendinizi ne kadar açıklamaya çalışırsanız "dırdırcı" olarak yaftalanma ihtimaliniz o kadar çok olur. Erkekler konuşma uzadıkça daha da az dinlerler. Yani genelde böyle oluyo tartışma kısımlarında. Özetle demek istediğim siz çok fazla konuşmayın sadece açıklamasını dinleyin bence. En azından şu an için...
kesinlikle öyle.erkekler sevmiyor cok konusan ayrıntıcı ve akıllı kadınları malesef.sizin dediğiniz gibi az konusmaya az kelime kullanmaya çalışacagım.umarım güzel bir üslupla bu sorunun altından kalkabiliriz..

ya ben öyle düşüncelerle açtım ki konunuzu her satırında ne yapmış acaba hain adam diye kurken yazının bittiğini farkettim.. nedense kızamadım eşinize.. çok ciddi bir konu değil bence çözülemeyecek bir şey değil yani.. temmuz ayından beri farketmeden ödüyorsanız çok da sarsmamış sanırım... bence birbirinizi bu konu için kırmayın.. sadece sorun ve açıklamasını bekleyin. ardından mesela gidin siz de 300 tl ye epilasyona başlayın oyunu iptal ettirin.. bir kaç ay da madem ben işgal edeyim kartı boşu boşuna ne sıkmışım kendimi yahu.. diyin ama sinirli olmayın bence...

Bence kesin hallediceksiniz sıkmayın canınızı. Sadece her ne kadar yaptığı çocukça da olsa karşınızda çocuk varmış gibi konuşmayın yeter :)

çok güven zedeleyici bir davranış. kaldı ki az buz bişey de değil,bir oyun için ayda 330 lira ve kaç aydır.. eski konularınıza biraz gözattım ve en çok neyi yadırgadım biliyo musunuz, eşiniz siz daha çok para kazanın diye çalıştığınız yerdeki düzeninizi bozmanızı isteyip üstelik de ailen için fedakarlık etmiyorsun diyebilmiş size zamanında. ve bunu diyen insanın şu yaptığına bak.

ya ben öyle düşüncelerle açtım ki konunuzu her satırında ne yapmış acaba hain adam diye kurken yazının bittiğini farkettim.. nedense kızamadım eşinize.. çok ciddi bir konu değil bence çözülemeyecek bir şey değil yani.. temmuz ayından beri farketmeden ödüyorsanız çok da sarsmamış sanırım... bence birbirinizi bu konu için kırmayın.. sadece sorun ve açıklamasını bekleyin. ardından mesela gidin siz de 300 tl ye epilasyona başlayın oyunu iptal ettirin.. bir kaç ay da madem ben işgal edeyim kartı boşu boşuna ne sıkmışım kendimi yahu.. diyin ama sinirli olmayın bence...

sorun onun nereye ne para ödediği değil ama asıl sorun benimle paylasmaması.zaten cok istediğimiz seyleri yapıyoruz.cok istiyorsa yapsın ama bana haber versin isterdim.
ayrıca ben yaptırdım epilasyon:)ilahi güldürdünüz beni teşekkür ederim.sorun harcanan para değil benden gizlenmesi.bakalım yarım saat sonra soracağım neden olmus böyle birşey öğreneceğim.bunun için kocayı boşayacak halim yok ama kırılmadım,sinirlenmedim,üzülmedim diyemem..

çok güven zedeleyici bir davranış. kaldı ki az buz bişey de değil,bir oyun için ayda 330 lira ve kaç aydır.. eski konularınıza biraz gözattım ve en çok neyi yadırgadım biliyo musunuz, eşiniz siz daha çok para kazanın diye çalıştığınız yerdeki düzeninizi bozmanızı isteyip üstelik de ailen için fedakarlık etmiyorsun diyebilmiş size zamanında. ve bunu diyen insanın şu yaptığına bak.

malesef.öyle bir geçmişimiz mevcut:(

evlendiğimiz günden beri hiç senin paran benim param olmadı aramızda hep bizim paramız oldu.ama her harcadıgımızdan birbirimizin haberi vardı yani ben öyle sanıyormusum.temmuz ayından beri hergün 11 (onbir lira)ayda 330 eder siz hesaplayın artık.ben gerçekten eşimin maddi manevi anlamda hep destekçisi oldum.bunu bana en baştan söyleseydi cok istiyorsan yap derdim ki şimdiye kadar hep öyle oldu.ben 12 yıllık eşyalarımı kullanıyorum bekarlık eşyalarımı eşime masraf cıkarmayayım,evliliğimi maddi sıkıntıya sokmayayım diye eşimden hiçbirşey gizlemiyorum ben mi abartıyorum bilemiyorum.sakince konusmaya çalısacagım umarım başarılı olurum..

Hergün 11 lira mı!!!!
Kardeşim bir hata olmuş da olabilir. Eşinizi tanımam etmem ama borç içinde bir insan niye böyle birşey yapsın ki. Yani dolandırılmıştır, bilmediği bir mesaja cevap vermiştir, onay vermiştir. Birşeyler olmuştur. Tamam çok pahalı oyunlar var piyasada ama, niye oynasın her gün 11 lira isteyen oyun

hangi oyun bu cok merak ettim

bence hata olmustur. Esin dolandirilmis olabilir.ayda 330 lira telefon oyunu mu olur

merhaba cnm sana bisey diyimmi cok buyutmussun esinin sigarasi oyle eglence giyim harcsmasi azsa nevarki oyun yuklemisse hos degil ama cok mu yuksek bir rakam kesiliyor karttan. bence aglanacak bisey yok sende kendini cok zorlama esyalarin eskiyse.degistir uc gunluk dunya bukadar sikmaya gelmez. bastirilmis duygular seni n bogazina kadar gelmis bence o yuzden nasil yapar falan olmus. genclik gidiyor birazda yasamaya bak cok istedigin biseyi de erteleme ne borc biter ne dert. esinede sakince sor hesap sorar gibi olursa kavga cikar bence cok buyutmussun neye sarsam gibi aglamaya ihtiyacin var agla alisvrise cik biraz kendine zaman ayir bak rahatlicaksin gez toz hesap yapma kafani bosalt inan cok iyi geliyor. hatta esinle de yap bunlari hayatta saglikliysan bir isin varsa bunlar sukur sebebidir bence...

Erkek değil mi hepsi aynı :) kartı ödicekse ki baya zamandır fark etmediğnize göre ödüyo bişi demeyin sadece iptal ettirin :) bnm nişanlımda geçen gün oyun oynoynarken bnden kredi kartımı istedi ( kendisi kredi kartı kullanamz) 50 tl ye bilmem ne gerkesiz bişi alıcakmış oyunda yükselmek için 150 tl olarak geri ödiyceksen veririm dedim :) oda işte o kadar faiz mi olur saçmalama dedi :) sokağa atcak 50 tl varsa 150 tl de vardır dedim :))))))) alamadı hiç bişi tabiiii :) ama eşinizin size sormadan kullanamsı ayıp olmuş tabi hemde her ay 300 tl cok fazla belki sadece bi kerelik 11 tl kesilcek sanmıştır

canım bence eşin farkında değildi o kadar para gittiğini..
bence eşin sadece 1 kere 11 lira alınacak sandı ki günde 11 lira yuh diyorum eşinizde öyle derdi bence bu yüzden kırmayın birbirinizin kalbini..

bence eşiniz farkında değildir öyle para kesildiğini.. bir kereliğine indirme yaparken kesilir sanmıştır.. şahsen öyle sanardım ben.. indirme ücreti düşük ise de söyleme gereği duymamıştır..

inan bana çok daha önemli sorunlar var .. uyarırsın bir daha yapmaz.. zaten amacı senden gizlemek olsa senin kartınla iş yapmaz..önünde sonunda bu kartın ekstresi sana gelmiyor mu ? o da bunu bilmiyor mu?

Back
X