merhaba kızlar.eşim suan evde yokken size yazıyorum.
konu kısaca şöyle.eşim evde duran kredi kartı bilgilerimi kullanarak telefonuna paralı oyun yüklemiş.hergün tl kesiliyormus temmuz ayından beri.ben salak henüz farkettim.kredi kartını cok acil olan durumlarda kullanıyoruz diye evde bırakıyorum cok cok acil olmadıkca kullanmıyorum.ev aldık araba aldık kredi çektik ödüyoruz.tam ucu ucuna yetişiyor hatta sıkıntılı dönemler geçiniyoruz ancak ben suan başımdan kaynarsular dökülmüş gibiyim.elim ayağım buz kesti eşim saate kadar gelecek ne söylemeliyim ne tepki vermeliyim bilmiyorum.en önemlisi bir yere benim kartımla ödediği paradan benim neden haberim yok.birde ben birşeyler alırken elim titrerken kendime alacaklarımı hep ertelerken kıt kanaat( halimize şükür tabiki) bir an önce borcumuzu kapatıp rahata ermeyi düşlerken eşimin bu yaptıgı sinirlermi çok bozdu.ailem uzakta yanımda arkadasım yok ne yapmalıyım suan ona ne söylemeliyim nasıl tepki göstermeliyim bilmiyorum.içimden sadece ağlamak geliyor bunu benden gizlediği için.gerçekten para kazanılır,maddi hersey yerine konur ama güvenim sarsıldı ..siz olsanız ne yapardınız ne olur bir akıl verin.