Kızlar çok acil görüşleriniz çok önemli

Benim arkadaşım vardı.Kadın normalde açık çokta güzel fiziği var çocuktan sonra salmadı kendini. Eşiyle evlenmeden önce içki içerlerdi barlara giderlerdi,eşinin kardeşleri mini etekli açık gayet. Ama evlendikten sonra esinin ailesi arkadaşıma baskı yapıyordu kapan diye o da ayni sizin gibi normalde acik ailenin yanında kapalıydı. Aklıma o geldi. Esi pısırık olduğu için bir şey demiyordu. Ama sizin eşiniz sizi zaten savunmuş kime ne demiş. Gercekten de kime ne başkasının lafı yüzünden açılıp kapanmayın. Ama yarın kapalı gidin eşinize biri bir sey der sizin aranız açılır boş yere. Bir daha da kapalı gitmeyin hicbir yere.

Duyduğum en saçma şey. Okuduğum en anlamsız konulardan biri. Baştan yanlış yapmışsın. Şimdi acilsan da fark etmez zaten baştan hatalı davranışların.

Kızlar acillll toplanın.

Şimdi direk konuya giriyorum

Biz merkezde eşimin ailesi köyde yaşıyor ve onların hepsi kapalı ben de merkezde kendi memleketinde kısaca her yerde açığım ama onları ziyarete gittiğimde kapanıyor um.
Ve dün bir akrabanın düğünü olduğu için köye gittik yine tabi eşimin tüm sülalesi olacağı için ben yine kapandım. Eşim kapanma bu ne her yerde açıksın kimden korkuyorsun açık git kimse bir şey diyemez desedr cesaret edemedim kapandım.
Laf söz ederler diye.
Bu arada eşimin ailesi tarafından kimseyle konuşmuyorum. Sadece hoşheldin iyi akşamlar ama masalarında oturuyorum.

Ve buğün de düğün var dün kınaydı.
Ben de kuaföre gidip saçımı yapacağım dedim çünkü göörümcelerim filan çok saygısız davrandı kendimi sorguladım kimler için kendimi kasıyorum diy e

Eşim de dengesiz misin dün kapalıydı buğün açılacak millet dalga gecer ne dengesiz der diyor. Madem öyle dün açık gitseydin diyor ama karışmıyor sen bilirsin diyor

Kararsız kaldım.
Sizce..
Zaten düğün den düğüne görüyorum kapanırım diye düşünüyordum ama saygısızlıklarını gördükten sonra açık gideyim istedim dengesizlik mi olur gerçekten kapalılık dediysem de bone tarzında sadece saçlarım kapalı tam tesettürlü değilim yorumlarınız çok önemli
tesettür insanlar icin uygulanmaz! acik olsaniz kime ne senin ve Rabbin arasinda aciksan kapanmayacaksan hep acik ol madem hesabini onlara degil Allaha verceksin sonucta.

Eşinize hak verdim. Artık açık gitmeniz olmaz. Bir dahaki görüşmenizde Benazir Butto tarzı gidersiniz sonra da tamamen açık. Alıştıra alıştıra yapın bari

Kızlar acillll toplanın.

Biz merkezde eşimin ailesi köyde yaşıyor ve onların hepsi kapalı ben de merkezde kendi memleketinde kısaca her yerde açığım ama onları ziyarete gittiğimde kapanıyor um.
Ve dün bir akrabanın düğünü olduğu için köye gittik yine tabi eşimin tüm sülalesi olacağı için ben yine kapandım. Eşim kapanma bu ne her yerde açıksın kimden korkuyorsun açık git kimse bir şey diyemez desedr cesaret edemedim kapandım.
Laf söz ederler diye.
Bu arada eşimin ailesi tarafından kimseyle konuşmuyorum. Sadece hoşheldin iyi akşamlar ama masalarında oturuyorum.

Ben de kuaföre gidip saçımı yapacağım dedim çünkü göörümcelerim filan çok saygısız davrandı kendimi sorguladım kimler için kendimi kasıyorum diy e

Eşim de dengesiz misin dün kapalıydı buğün açılacak millet dalga gecer ne dengesiz der diyor. Madem öyle dün açık gitseydin diyor ama karışmıyor sen bilirsin diyor

Kararsız kaldım.
Sizce..
Zaten düğün den düğüne görüyorum kapanırım diye düşünüyordum ama saygısızlıklarını gördükten sonra açık gideyim istedim dengesizlik mi olur gerçekten kapalılık dediysem de bone tarzında sadece saçlarım kapalı tam tesettürlü değilim yorumlarınız çok önemli
eşin haklı dengesiz davranma açıksın açık ol ne diye onlara uygun gözükmez için kapanıyosun neysen o ol

Şimdi baya dengesizsiniz buradaki tek mantıklı kişi eşiniz
Ayrıca kendiniz kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz ne saçma sapan şeyler

kadınlarımıza sesleniyorum yok laf olur yok söz olur 2020 yılında hala bunlara izin veren de biziz...

şey dersin hava soğuk olunca kapanıyorum sıcak olunca açılıyorum kafam üşüyor dersin...
Düğünlerde açılıp saçılıyorum
Hmm mevlütlerde kapanıyorum
Cenazelerde kapanıyorum
Gerisi allaha emanet yaşıyorum

Kız 27 yaşındaymışsın bir öyle bir böyle olmaz tesettürü sırf ne derler diye takarsan başına sadece onları kandırırsın

Kınaya kapalı gidip düğüne açık gidilmez ki. Onlar hak etmiyor durumunu da anlamıyorum. İnsanlara kendi giyiminiz üzerinden mi ceza veriyorsunuz? İnanç demiyorum çünkü inancın kılık kıyafetle olduğuna inanmıyorum. Şimdilik aynı devam edin ve bundan sonra da neyseniz öyle davranın, köye yanlarına gidince falan kapatmayın başınızı. Hani yemek yaparsınız saç girmesin diye başınızı kapatırsınız onu anlarım ama normalde açıksanız neden eşinizin ailesinin yanında kapatıyorsunuz? Hiç gerek yok rahat olun. Eşiniz de destek oluyormuş zaten. Ve bu şekilde devam ederseniz, bu tutarsızlığınız eşinizi rahatsız eder ve sizden soğur.

Kızlar acillll toplanın.

Laf söz ederler diye.

Kararsız kaldım.
Sizce..
Esiniz hakli, dengesiz hareket ediyorsunuz.

Kendiniz olun..neye inanıyorsanız kimseden korkmadan inancınızı yaşayın..
Samimiyet budur, Bu samimiyet hem kendinize hem çevrenize hem de Allah'a karşıdır..

İnanç ya da başka herhangi bir konuda bulunduğunuz kabın şeklini almak sizi yorar . Bir süre sonra bakarsınız,kendiniz olmaktan çoktan çıkmışsınız.. kendiniz olun ki mutlu olasınız.

Bende bir gun once kapali gordugum birini bir gun sonra acik gorsem gercekten tuhafima gider ve dengesiz diye dusunurdum gorumcelerden falan ziyade dugunde baskalarida var bence bir onceki tarziniz nasilsa o sekilde devam edin.

Kızlar acillll toplanın.

Laf söz ederler diye.

Kararsız kaldım.
Sizce..
Eşin haklı o ne öyle yaptığın Birilerinin yanında kapanmak nedir açıksan açıksındır

Back
X