Kızlar çok acil görüşleriniz çok önemli

Kendiniz olun kim ne der diye düşünmeyin eşiniz haklı ilk baştan açıksanız öyle gidicektiniz oraya

Baştan kapanmanız çok saçma.
Benim eşimin ailesi de muhafazakar köye giderken de kapanmadım. hiç bir güç de kapatamaz.
Eşiniz haklı. Baştan kapanmamanız gerekirdi

Al işte bir millet için yaşayıp kapanmayı başkaları ne der için yapan. Süslümanlardan. Kapanmak Allah rızası için değilmiydi ya ben mi yanlış biliyorum.
Bu arada kendimde açığım. Ve her yerde açığım. Kimi kandırıyorsunuz siz kendinizi mi? Eş ailesini mi? Yaradanı mı? İlginçmiş gerçekten...

Tesettüre girmek tek başına alınması gereken bir karar.Başkalarına kızıp açmak onlar istedi diye kapatmanın sonucu bu davranış

Başkası olma kendin ol. Böyle çok daha güzelsin. Diye Tarkan nın bir şarkısı vardı. Konuyu okuyunca aklıma o geldi.
El gördülük işler yapmaktan vazgeçerseniz, hayatınız daha kolay ve güzel olacaktır.

Kızlar acillll toplanın.

Şimdi direk konuya giriyorum

Biz merkezde eşimin ailesi köyde yaşıyor ve onların hepsi kapalı ben de merkezde kendi memleketinde kısaca her yerde açığım ama onları ziyarete gittiğimde kapanıyor um.
Ve dün bir akrabanın düğünü olduğu için köye gittik yine tabi eşimin tüm sülalesi olacağı için ben yine kapandım. Eşim kapanma bu ne her yerde açıksın kimden korkuyorsun açık git kimse bir şey diyemez desedr cesaret edemedim kapandım.
Laf söz ederler diye.
Bu arada eşimin ailesi tarafından kimseyle konuşmuyorum. Sadece hoşheldin iyi akşamlar ama masalarında oturuyorum.

Ve buğün de düğün var dün kınaydı.
Ben de kuaföre gidip saçımı yapacağım dedim çünkü göörümcelerim filan çok saygısız davrandı kendimi sorguladım kimler için kendimi kasıyorum diy e

Eşim de dengesiz misin dün kapalıydı buğün açılacak millet dalga gecer ne dengesiz der diyor. Madem öyle dün açık gitseydin diyor ama karışmıyor sen bilirsin diyor

Kararsız kaldım.
Sizce..
Zaten düğün den düğüne görüyorum kapanırım diye düşünüyordum ama saygısızlıklarını gördükten sonra açık gideyim istedim dengesizlik mi olur gerçekten kapalılık dediysem de bone tarzında sadece saçlarım kapalı tam tesettürlü değilim yorumlarınız çok önemli
esınız haklı
yaptıgınız cok komık ve tuhaf acıkcası

kimler için kendimi kasıyorum diy e
Sizin kendinize saygınız yok başkası için kassanız ne olur?
Kendinize saygınız olsaydı olduğunuz gibi giderdiniz. Başından beri yaptığınız dengesizlik ayrıca çok komik başka birşey değil yani. Eşinize hak verdim. Lütfen kendinize, kararlarınızı ve tercihlerinize saygınız olsun. Başkası için açılmayın ya da kapanmayın.

Eşinizin ailesi sizi açıksınız diye lafmı ediyorlar ben de anlamadım sorun ne açıksan açıksındır bu bir tercih kimse size günahkar muamelesi yapamaz

Valla yapmayın şu hareketleri ya. Siz kayın ailenizin gözüne gireceksiniz diye millet cidden tesettürlü olan insanların hakkına giriyor yok yere. Herkesi töhmet altında bırakıyorsunuz. Madalya da takmamışlar işte sizi zorlayan da yok. Nasılsanız öyle gidin aç kapa artema gibi takılmadan

Ya nekadar enteresan insanlar var nekadar sacma sapan davraniyosunuz siz kapanmayi cocuk oyuncagi etmissiniz ve benim gozumde cok rezil bir insansiniz kusura bakmayin da milket konusur diye ara sira kapanmak ne demek? Esin bisey demiyor adam okadar hakliki. Dun kapaliydin bugun acik git laf ederler diye korkuyodun ya arkandan konusaun dursunlar

Dünyada hiçbir güç beni bi yere giderken kapatamaz herhalde. Bu ne saçmalıktır millet için kapanıyosun eşin de yapma dediği halde. Normal değilsiniz.

Onlardan saygı görmek için mi yanlarına giderken kapanıyordunuz ?
Oysa ki eşiniz ne güzel demiş.
Bir yol belirlemişsiniz tercihiniz belliyken kendinizi ve tercihlerinizi başkaları için değiştirmeniz dengesizlik olmuş zaten.

Sorunuza gelince dün ve bugün çok ciddi manada göze batar birgünde ne oldu derler.O yüzden bence biraz zaman sonraki dügün ya da toplantıya kendiniz gibi giderseniz daha mantıklı olur.
Ondan sonra da kimsenin saygısı ve yaklaşımı için kendinizi değiştirmemenizi kendinize saygınızı korumanızı öneririm.

Bİr ömür açıla kapana insanları idare edebileceğini mi sanmıştın 😂 nereye kadar böyle gidecekti Allahaşkına... bu düğünde kapan da sonra başka ortamda açılırsın. Ne dengesiz tuhaf olduğunu anlamamış plurlar böylelikle ahaha 😂

Benim bir yengem var anneannemin eltisi.Anneannemlere ya da köye giderken dediğin gibi kapanır normalde açıktır.Açıkçası bana çok ilginç geliyor gerek yok ki neysen o olmalısın.Hani mevlüt olsa da başını kapatsan anlarım ama gezmeye giderken de kapanılmaz ki

Ayrıca ben de köydeyim burada da açık insanlar var köyde açık olana artık kimse tuh kaka demiyor kıt diye yemiyorlar yani.Bir şey diyemezler de zorla mı yaa 😂

Etraf İçin kapanıyor olmak bence düşünmeniz gereken konu bu olmalı

Back
X