Kızlar çok acil görüşleriniz çok önemli

Saçmalamışsın. Tesettürü kendine oyuncak etmişsin. Eşin zorladı sandım ilk başta eşinde zorlamıyormuş neden kendine bunu yapıyosun ki. Allahım yarabbim.... Ben birini birgün kapalı birgün açık görsem gülerim komik durum çünkü. Kimse için kendini değiştirme ki değiştiriyormuş gibi hıç gösterme

Hakli cikmalarini istiyorsan ben normal degilim dengesizim demek istiyorsan sacini ac. Dengesizlik ve kendine saygisizlik. Dügüne kapali gitmeni tavsiye ederim. Eger kapanmak istemiyorsan birdahakine acik gidersin. Hayatinda kapanmaya karar verdiginde her ortama kapali girersin olur biter

aklıma şey geliyor , hayatı boyunca kapalı olup bugün düğünüm diye açılan insanlar gibi. bana göre tesettür öyle oyuncak edilmemeli net bir çizginiz olmalı. Bende tutucu bir aileden geliyorum hatta sizin yaptığınız gibi normalde açık olup memleketten (konya) birileri geldiğinde kapanan tanıdıklarım var saçma geliyor.

Kızlar acillll toplanın.

Şimdi direk konuya giriyorum

Biz merkezde eşimin ailesi köyde yaşıyor ve onların hepsi kapalı ben de merkezde kendi memleketinde kısaca her yerde açığım ama onları ziyarete gittiğimde kapanıyor um.
Ve dün bir akrabanın düğünü olduğu için köye gittik yine tabi eşimin tüm sülalesi olacağı için ben yine kapandım. Eşim kapanma bu ne her yerde açıksın kimden korkuyorsun açık git kimse bir şey diyemez desedr cesaret edemedim kapandım.
Laf söz ederler diye.
Bu arada eşimin ailesi tarafından kimseyle konuşmuyorum. Sadece hoşheldin iyi akşamlar ama masalarında oturuyorum.

Ve buğün de düğün var dün kınaydı.
Ben de kuaföre gidip saçımı yapacağım dedim çünkü göörümcelerim filan çok saygısız davrandı kendimi sorguladım kimler için kendimi kasıyorum diy e

Eşim de dengesiz misin dün kapalıydı buğün açılacak millet dalga gecer ne dengesiz der diyor. Madem öyle dün açık gitseydin diyor ama karışmıyor sen bilirsin diyor

Kararsız kaldım.
Sizce..
Zaten düğün den düğüne görüyorum kapanırım diye düşünüyordum ama saygısızlıklarını gördükten sonra açık gideyim istedim dengesizlik mi olur gerçekten kapalılık dediysem de bone tarzında sadece saçlarım kapalı tam tesettürlü değilim yorumlarınız çok önemli
Tesettürümüzü kendine oyuncak yapma ya o esarbi tak bidaha cikarma yada cikarip bi yere firlatip lazim olunca takma tesettüre saygı

Pardon ama senin açık olduğunu eşinin ailesi bilmiyor mu zaten? Evlenirken de mi kapandın naptın?
Eşin bile gerek yok derken senin laf ederler diye kapanman...
Of saçmalık

Başını örtmek toplumsal değil dini bir olgudur.
Ancak siz toplumun bir kısmı için yapıyorsunuz, o akrabaları aileleri sizin açık olupğunuzu bilmiyor mu?

Sizin yerinize ben utandım. Kendinizi rezil ediyorsunuz.

Hemde çok dengesizce eeee açık gittiniz düğüne diyelim. Onlara ceze mi vermiş olacaksınız. Yoksa bu dengesizliğinizi herkese ayan beyan ilan mi etmiş olacaksınız? Nasıl bir kafa yapınız var anlamak güç. Olduğunuz gibi görünün tesettür oyuncak değil.

Esin ailesi kapali diye kapananida ilk kez duydum. Evet dengesizlik yani esiniz ne kadarda hakli.
Neyi kanitlamaya calisiyosunuz ki karsi tarafa.

Insallah banlanmam 🤦🏻‍♀️ Allah tan cekinmiyorsun da esinin ailesinden mi cekiniyorsun aciksan acik kal herkes istedigi gibi yasamali ne orda acil burda kapan yalama ettiniz bazi seyleri

Back
X