Kizlar cok Acil ! Ilacin yan etkisi !

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kizlar su siralar ilac kullaniyorum ortaligi birbirine kattim ama. 2 gundur Cipro 500 mg kullaniyorum
Sabah uyandigimda yuzumde. Sirtimda. Gogusumde dokuntuler vardi. Ilaci birakmalimiyim ?

sanırım ilaç alerjisi olmuşsunuz. mutlaka doktorunuza sorun. ben olsam kullanmam ama tabi siz bilirsiniz. benim de var ilaç alerjim önce döküntü ardından da fil gibi şişme gerçekleşiyor. geçmiş olsun..

Son düzenleme:
bırak tabi. antibiyotik bazı bünyelerde böyle döküntüler yapıyor..cipro ilk kullandığımda bende de çok yan etki yapmıştı.

İdrar yolunda enfeksiyon var sanirim cunku o ilac idrar yollarinda kullaniliyor.Doktora danisin ona gore sadece cipro mu kullaniyorsunuz onun yaninda baska bir ilacta vardir mutlaka hangisi sizin bunyenize yaramadi bilemeyiz doktora danismakta fayda var.

durumunuz psikosomatik olabilir
siz o kadar kafaya taktınız ki bu ilaç bende yan etki yapıcak diye; zorla yaptırdınız bence.
beyninizi bu kadar koşullandırmışken bonibon yutsanız döküntü yaşardınız bence
tabi siz yine de hemen dr unuza gidin
kış tutun, yaz çıkarsa; bahtınıza...

Son düzenleme:
İlaca alerjik reaksiyon göstermek çok ciddi bir semptomdur, çoğunun prospektüsünde de nefes alamama, döküntü, şişlik vs. gibi durumlarda ilacın kesilmesi ve doktora başvurulması yazar, bence hemen doktora başvur canım geçmiş olsun...

İlacın yan etkileri olaabilir ama sen biraz bu antibiyotik üzerinde fazla durdun takıldınn bişey olmaz ilacının süresini tamamla enfeksiyonlar bıraktığında anyibiyotiğe dirençli hale geliyor.benim babama ishal olarak yan etki gönderdi kalp ameliyatı sonrasında verdiler bişey olmazzz :34:

Sonunda zorla yan etki yaptırttın ilaca yani :) Bırak bence de psikolojik olarak şartladın kendini..

Çok ağır bir antibiyotik değil cipro ama döküntü yapabilir karaciğere etki edip.Doktoruna danış değiştirir.

Back
X