Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanırım ilaç alerjisi olmuşsunuz. mutlaka doktorunuza sorun. ben olsam kullanmam ama tabi siz bilirsiniz. benim de var ilaç alerjim önce döküntü ardından da fil gibi şişme gerçekleşiyor. geçmiş olsun..
İdrar yolunda enfeksiyon var sanirim cunku o ilac idrar yollarinda kullaniliyor.Doktora danisin ona gore sadece cipro mu kullaniyorsunuz onun yaninda baska bir ilacta vardir mutlaka hangisi sizin bunyenize yaramadi bilemeyiz doktora danismakta fayda var.
durumunuz psikosomatik olabilir
siz o kadar kafaya taktınız ki bu ilaç bende yan etki yapıcak diye; zorla yaptırdınız bence.
beyninizi bu kadar koşullandırmışken bonibon yutsanız döküntü yaşardınız bence
tabi siz yine de hemen dr unuza gidin
kış tutun, yaz çıkarsa; bahtınıza...
İlaca alerjik reaksiyon göstermek çok ciddi bir semptomdur, çoğunun prospektüsünde de nefes alamama, döküntü, şişlik vs. gibi durumlarda ilacın kesilmesi ve doktora başvurulması yazar, bence hemen doktora başvur canım geçmiş olsun...
İlacın yan etkileri olaabilir ama sen biraz bu antibiyotik üzerinde fazla durdun takıldınn bişey olmaz ilacının süresini tamamla enfeksiyonlar bıraktığında anyibiyotiğe dirençli hale geliyor.benim babama ishal olarak yan etki gönderdi kalp ameliyatı sonrasında verdiler bişey olmazzz