Kız İsteme kızlar çok acil, kız istemeye gidicez :)

askpirin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
123
0
96
38
Trabzon
kızlar, yarın akşam abime kız istemeye gidiyoruz, çiçek beğeniyoruz kaç saattir, ikisi arasında kaldık, bide sizlere sorayım...

Eklentiler

• $at123.webp
    $at123.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 139
  • $cicek-MK112-s.webp
    $cicek-MK112-s.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 149
cnm bence 2numara.. çok hoş duruo bence sade we çok güzel.. hayırlı olsun şimdidena.s.

teşekkürler kızlar... gül olsun istemedik açıkcası , çünkü bütün modeller birbirine benziyo, o yüzden böyle vazoda ve orkide çeşitlerine baktık, umarım gelin hanımda beğenir kaydirigubbakcemile3

ıkiside güzel, ama 2 numara daha hoş gibi. Şimdiden mutluluklar diyelim abinizede..

hayatımın anlamı lılyum ve guldur
lılyum cok ozel bır cıcektır
beyazı guven ıfade eder
bence beyazını tercıh edın derım.
ama ne olursa olsun cok guzel bır tercıh arkadasım tebrık edıyorum sızı.
hayırlısı olması dılegıyle ınsaallahhh hakkınızda

Aslında iki çiçek de birbirinden güzel ama benim tercihim 1 numaradan yana,daha hoş ve kibar gözüküyor.Herşeyin hayırlısı olsun şimdiden.

2. çiçeği ısmarladık kızlar , gerçekten çok güzel çiçekmiş ve dehşet kokuyor,masanın üzerinde hoş bir duruşu var...

Bu form beni şaşırtmaya devam ediyor, bizim orda ne hikmetse hep cansız çiçek alırlar hatıra kalsın diye ben de çok yapay bulurum. Bari beni istemeye gelen olursa bir gün, önceden belirteyim canlı çiçek istediğimi:)

2. çoook güzel...pazar günü bana gelen çiçekte 2.ye benziyordu..Allah tamamına erdirsin :)

ikincisi güzelmis yapay cicegi bende sevmem nescum
kimide evini hep onlara süsler canlisi varken ne geregi var.
sonuc ne oldu kiz kizi verdiler mi:))))))

Back
X