Aslinda beta degeriniz hamilelik sebebi ancak uc aydir adet gormuyorsunuz simdiye betanin cook cok yuksek olmasi lazimdi yani bebegn baya belirgnlesmesi gerek . yeni baslayan beta degeri boyle 1 aylij falan ama onceki iki ayda neden adet olmadgnizi bilmiyorum belkide ilac kullanrken hamile kaldiniz ve o yuzden ilactanda aadet olamadiniz . Hayirlisi olsun hakkinizdaSelam kızlar ben 3 ay boyunca adet görmedim. Doktor kontrolünde tarlusal kullandım ve ilaç bitiminden bugune 12 gün ve geçti bugün de doktoruma danıştım ultrasonda rahimde kalınlık var neden adet görmedin görmen gerekiyordu dedi sana başka bir ilaç yazacağım ama hormonlarına bakmam gerek dedi. Bugün hormon testi yaptım ve beta 485 yaziyo. Hamile miyim sizce yoksa ilacın etkisinden dolayı beta yüksek çıkmış olabilir mi. Lütfen yardımcı olun. Yarına kadar sabredemedim.
Bnde pcos var o yüzden çok düzensiz adet oluyordum. İlaç içtikten sonra adet olmam gerekiyordu ama olmadım doktor da şaşırdı acaba hamile olmam mümkün mü ilaç içerken hamile kalmış olabilir miyimAslinda beta degeriniz hamilelik sebebi ancak uc aydir adet gormuyorsunuz simdiye betanin cook cok yuksek olmasi lazimdi yani bebegn baya belirgnlesmesi gerek . yeni baslayan beta degeri boyle 1 aylij falan ama onceki iki ayda neden adet olmadgnizi bilmiyorum belkide ilac kullanrken hamile kaldiniz ve o yuzden ilactanda aadet olamadiniz . Hayirlisi olsun hakkinizda
Bu değer 4 haftalık gebeliği mi gösteriyo yaniAslinda beta degeriniz hamilelik sebebi ancak uc aydir adet gormuyorsunuz simdiye betanin cook cok yuksek olmasi lazimdi yani bebegn baya belirgnlesmesi gerek . yeni baslayan beta degeri boyle 1 aylij falan ama onceki iki ayda neden adet olmadgnizi bilmiyorum belkide ilac kullanrken hamile kaldiniz ve o yuzden ilactanda aadet olamadiniz . Hayirlisi olsun hakkinizda
Ay hadi inşallah hamişşsindir. 3 ay boyunca bu ilk içtiğin adet söktürücümüydü. Bence kesin hamilesin
Yaaa çok seviniyorum ve de çok korkuyorum bı aksilik olursa diye. Yarın test yaparsam artma olur mu değerde.Hamilesin bence de ama daha yenidir bebiş
Ciddi misiniz böyle şeyler duydukça daha da umutlaniyorum çok teşekkür ederimbencede hamilesindir adet olmadan yumurtlama zamanında olmuştur..eltim böyle hamile kaldı adet görmüyordu bir baktık hamile
evet yaklasik 4 haftalik degeri gosteriyor 2 gun sonra tekrar kan verinBu değer 4 haftalık gebeliği mi gösteriyo yani
Hakkında hayırlısı olsun canımCiddi misiniz böyle şeyler duydukça daha da umutlaniyorum çok teşekkür ederim
evet tekrar test verin degerin artisina bakinYaaa çok seviniyorum ve de çok korkuyorum bı aksilik olursa diye. Yarın test yaparsam artma olur mu değerde.
evet yaklasik 4 haftalik degeri gosteriyor 2 gun sonra tekrar kan verin
Yarın sonuçları göstereceğim doktor ne der bilmiyorum ertesi gün gidip tekrar kan veririm inşallahevet yaklasik 4 haftalik degeri gosteriyor 2 gun sonra tekrar kan verin
Yarın sonuçları göstereceğim doktor ne der bilmiyorum ertesi gün gidip tekrar kan verevet yaklasik 4 haftalik degeri gosteriyor 2 gun sonra tekrar kan verin
Tamamdır. Çok teşekkür ederimevet tekrar test verin degerin artisina bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?