- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Anestezi ile yaparlar mı acaba kürtajıGecmis olsun canim.zekai tahir burak var. En kapsamli hastane orasi , oraya git
Git bakalim hic fikrim yok ama en uygun neyse yaparlarAnestezi ile yaparlar mı acaba kürtajı
Acilden olunca yaparlar mı anestezi altında , iki saat önce yemek yedimEtlik zübeyde hanım a git. ben orda çalışıyorum kendim de orda anestezi altında kürtaj oldu . Vakit kaybetmeden git yardımcı olurlar hemen
Düşecek bebek gelişmedi maalesef , kesin bu bilgiBence nereye gidersen git de bi acile git yaa belki de dusukle sonuclanmaz kurtaja gerek kalmaz ne biliyosun :/
Tuh ya .. uzuldumDüşecek bebek gelişmedi maalesef , kesin bu bilgi
Ne kadarlıktı hamileliğinDüşecek bebek gelişmedi maalesef , kesin bu bilgi
İçmedim korkuyorumZaten dize düşmesi için ilaç verilmemişyimdi onumu içtiniz
Kanama başlamadı ama belli başlayacak , kurtulmak istiyorum , geldim yatışım yapıldı , inş dr iyidir hiç tanımıyorumKürtaja alcaklarmı bakalım.
Yemek yememen su içmemen gerekiyodu bana sormuşlardı 1lt bi saat önce felan dediğimde bile düşünmüşlerdi.bana kanamamdan dolayı istersen yapalım ama gerek yok demişti bende istemedim zaten.
Sen korkutugun için ki haklısın.
Birsürü vardır ankarada oturduğun yere en yakın nereyse oraya git.
Allah yardımcın olsun.hiç değilse hastanede olman güven verir sana.Kanama başlamadı ama belli başlayacak , kurtulmak istiyorum , geldim yatışım yapıldı , inş dr iyidir hiç tanımıyorum
ben anestezi teknikeriyim düşük yapan birine asla kürtaj yapılmaz yapmadık da bebek ölür anne fark etmez zaman geçmiştir anneye zarar vermesin diye anestezi altında küretaj alırız onun haricinde ben düşük yapıyorum ama anestezi altında kürtaj istiyorum diye bir şey yok... normal şekilde düşük gerçekleşiyorsa dokunmazlarHanımlar düşüğüm başladı sanırım , ama daha şiddetlenmedi , kadın Doğum acilleri nerde var acaba Ankara’da ? Anestezi ile kürtaj olmak istiyorum ben düşükle baş edecek gücüm Yok maalesef , kendi dr um izne çıktı , Oranın aciline gitmek istemiyorum ben , ne olur bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?