• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK ACİL OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

Sen şimdi derin nefes al sakince kendine benim söylediklerimi söyle, düzenli regl olmak bir nimet. Hormonlarım düzenli çalışıyor. Allah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edecek. Bunları sürekli tekrarla kendine ve gülümseyerek kalk ılık bi duş al rahatla. Ne kadar üzüntü stres yaparsan o kadar cok vücudunu strese sokarsın. Daha 2.denemen inan bir tanıdığım 10 yıl boyunca denedi olmadı neler var
Seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki Allah ikimize de kısa zamanda çocuk nasip eder inşallah. Pazartesi gidicem doktora Klomen için

Yani 14-15 mm civarıysa ve çatladıysa evet kalitesiz olur ama doktorlar 17-18-19 civarlarının yeterli olabileceğini söylüyor. Yani bu durumda kalitesiz olmaz. 22 mmden büyük olması da sıkıntı zaten çünkü bir sonraki adetinizde kist olarak size dönüşü olur. Çünkü fazla gelişip çatlamayan yumurta da kiste dönüşüyor. Bence sizin testinize göre 14-15 mm civarı değil çünkü öyle olsa daha silik olurdu. 17-18 mm civarıdır diye tahmin ediyorum ki bu da sağlıklı gebelik için yeterli telaşlanmayın 🥰 bu arada çok bilmiş gibi konuşuyorum ama 2 senedir çocuğumuz olmadığı için çok tecrübelendim, doktor ağzıyla konuşuyorum aslında. Birçok doktora gittim hepsinden edindiğim bilgiler ☺️
Yok aksine güzel bilgiler verdiniz Allah razı olsun inşallah artık güzel haberi alırız ben bi dış gebelik geçirdim daha bir de tek tüplüyüm 🥲

Yok aksine güzel bilgiler verdiniz Allah razı olsun inşallah artık güzel haberi alırız ben bi dış gebelik geçirdim daha bir de tek tüplüyüm 🥲
Amin inşallah birbirimize dua edelim imkansız diye bir şey yok moralimizi yüksek tutalım stres de çok olumsuz etkiliyor 🥹 açtığım konuda güzel haberi alan olursa yazsın birbirimiz için sevinelim ya 🥰

Seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki Allah ikimize de kısa zamanda çocuk nasip eder inşallah. Pazartesi gidicem doktora Klomen için
Canım şimdi görüyorum yazdıklarını 🥹 üzülme sakın uzun ve zorlu bir süreç bazıları ilk denemede hamile kalıyor bazılarının da yolu biraz daha çetrefilli olabiliyor bizim gibi 🥹 ama asla çözümsüz değil instagramda takip ettiğim doktorun paylaşımlarını görüyorum neredeyse hiç yumurtalık rezervi kalmamış 40 küsür yaşında kadınlar bile hamile kalıyor. Her şeyin çaresi çözümü var sadece birazcık daha zaman 💕

Back
X