• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK ACİL OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

Kızlar adetime 3gün kala ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bir şey ifade ediyor mu
Ben reglime iki gün kala yaptığımda testim pik çıktı ve hamileyim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok en garantisi gebelik testi yapmak. Ovulasyon bu şekildeydi
IMG_7808.webp

Ben reglime iki gün kala yaptığımda testim pik çıktı ve hamileyim ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok en garantisi gebelik testi yapmak. Ovulasyon bu şekildeydi Eki Görüntüle 3603602
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ Sabah idrarı ile yapmadım farketmez heralde. Acele ediyorum her şeyin hayırlısı

Benim bat 14 Haziran 10 haziranda kan verdim daha önce hep <0.6 geliyordu gecikmelerime rağmen şimdi erkenden verdim 0.72 gördüm ilk kez. Birde benim yumurtlama uygulamaya göre 31i olarak gösteriyordu fakat ben daha sonradan ovülasyon testi yaptım ve pik gördüm şaşırdım tarihini hatırlamıyorum maalesef. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ? Oyüzden adet günümü beklemem mi doğru olur?

Back
X