• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK ACİL OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

Kızlar merhaba, testim 2. testte mi pik olmuş, yoksa üçüncüde mi? Kaçıncı testte çatlamış ben anlamadım üçüncü test biraz silikleşmiş ama bariz siliklik dördüncüde var. Sizce kaçıncı testte ovülasyon olmuş ve kaçıncı testte çatlamış bakabilir misiniz ? İlişki günlerini ayarlamaya çalışıyorum da
Bence fikrimce 2. Pik 4. Çatlama olmuş bende geçen ay bu koyuluk gibi koyuluk oldu kimse pik olmadı dedi ama buraya atınca kalite düşüyor kesinlikle pikti bende deneyimsiz olduğum için degerlendirmedim ve siliklestigi günün sabahı goguslerim hassaslasmaya başladı o zaman anladım ki catladi ve regl zamanıma geri sayım başladı çatlaması da disardaydim degerlendirmedim bu arada akintiniz vs kasikta ağrı var mi bunlarla da anlayabilirsiniz

Ama silikleştiği için çatlamış yumurtanız o kesin. Normalde 21-22 mm iken tam olgunlaşıp çatlıyor yumurta. Ama 17-18-20 mm iken de çatlayabiliyor. Belki sizin de 18mm civarıysa kopkoyu olmamış olabilir ama silikleşmesi kesin olarak çatladığını gösterir. Yani o da sizin işinizi görür
Peki mm yani büyük yada küçük olması etkiler mi niyeyse aklımda benim böyle olunca kalitesiz olmuş olarak kaldı yani dedim tamam gitti bu ayda yani diye düşündüm belirtilerim de oldu aslında akıntı kasık ağrısı ama çok değildi tam pik gördüğüm zamanlar kasık ağrım daha çok olurdu bunda hafif geçti de

Bence fikrimce 2. Pik 4. Çatlama olmuş bende geçen ay bu koyuluk gibi koyuluk oldu kimse pik olmadı dedi ama buraya atınca kalite düşüyor kesinlikle pikti bende deneyimsiz olduğum için degerlendirmedim ve siliklestigi günün sabahı goguslerim hassaslasmaya başladı o zaman anladım ki catladi ve regl zamanıma geri sayım başladı çatlaması da disardaydim degerlendirmedim bu arada akintiniz vs kasikta ağrı var mi bunlarla da anlayabilirsiniz
Pikten bir gün sonra çatlama olmaz mı peki ? Hep öyle biliyordum yumurtlama olduktan bir gün sonra çatlama dşye biliyorum ama. 2 de koyu 3 de koyu o yüzden kararsız kalıp atmıştım ben de buraya. Ama 4te kesin çatladı ondan eminim. Zaten dediğiniz belirtiler de vardı. Sadece 3 ve 4 ü değerlendirebildim inşallah tutar

Peki mm yani büyük yada küçük olması etkiler mi niyeyse aklımda benim böyle olunca kalitesiz olmuş olarak kaldı yani dedim tamam gitti bu ayda yani diye düşündüm belirtilerim de oldu aslında akıntı kasık ağrısı ama çok değildi tam pik gördüğüm zamanlar kasık ağrım daha çok olurdu bunda hafif geçti de
Yani 14-15 mm civarıysa ve çatladıysa evet kalitesiz olur ama doktorlar 17-18-19 civarlarının yeterli olabileceğini söylüyor. Yani bu durumda kalitesiz olmaz. 22 mmden büyük olması da sıkıntı zaten çünkü bir sonraki adetinizde kist olarak size dönüşü olur. Çünkü fazla gelişip çatlamayan yumurta da kiste dönüşüyor. Bence sizin testinize göre 14-15 mm civarı değil çünkü öyle olsa daha silik olurdu. 17-18 mm civarıdır diye tahmin ediyorum ki bu da sağlıklı gebelik için yeterli telaşlanmayın 🥰 bu arada çok bilmiş gibi konuşuyorum ama 2 senedir çocuğumuz olmadığı için çok tecrübelendim, doktor ağzıyla konuşuyorum aslında. Birçok doktora gittim hepsinden edindiğim bilgiler ☺️

Pikten bir gün sonra çatlama olmaz mı peki ? Hep öyle biliyordum yumurtlama olduktan bir gün sonra çatlama dşye biliyorum ama. 2 de koyu 3 de koyu o yüzden kararsız kalıp atmıştım ben de buraya. Ama 4te kesin çatladı ondan eminim. Zaten dediğiniz belirtiler de vardı. Sadece 3 ve 4 ü değerlendirebildim inşallah tutar
Çok güzel canım catlamanin önceki günü ce çatlaması degerlendirmissin o belli olmuyor canım 2 gün de sürebilir 3 günde 1 günde yumurtaya bağlı o

A
İnşallah sizin de benim de, bütün bekleyenlerin de bu ay yüzü gülsün, bebek haberi alırız 🥰 sağlıklı güzel bebeklerimiz olsun inşallah en yakın zamanda
Amin canım benim bugün akıntı geldi bi kac güne benimde olur bu ay inşallah aliriz eğer olmazsa bir kaç ay kocamla doya doya vakit gecircem sonra tedavi baslicam yumurta büyütme tedavisi vs adam da kafayı yedi bugün koyu gibi yapalım diyor😂😂

A
Amin canım benim bugün akıntı geldi bi kac güne benimde olur bu ay inşallah aliriz eğer olmazsa bir kaç ay kocamla doya doya vakit gecircem sonra tedavi baslicam yumurta büyütme tedavisi vs adam da kafayı yedi bugün koyu gibi yapalım diyor😂😂
Valla gezin tozun kafayı boşaltın önce misss 😌😌 en doğru zamanda gelsin inşallah bebiş 💕

Evet her gün yaptım birkaç aydır yapıyorum ve hep 17. Günde en fazla bu koyulukta görüyorum ve bundan 14 gün sonra da adet oluyorum yani 17. Günü pik diyordum ben. Görselde 3. Test yani
Bence adet döngünüzün 21.gününde progesteron testi verin kadın doğuma sıra alıp söylerseniz hemen yaparlar. Çatlama olup olmadıgın kesin gösteriyor bu test. 10 ve üzeri çatlama demek

Adet oldum kızlar ağlıyorum çok üzgünüm
Canım belirtilerini okudum oncelikle regl olduguna üzülme biliyorum bebek istiyorken regl olmak cok üzücü benim de bir düşüğüm var ve kürtajdan beri 4 aydır deniyorum hep regl oldum ama senin bu yaşadığın belirtileri ben de hamile kalmadan onceki son regl dönemimde yaşadım göğüslerim şişti midem bulandı kramplarım oldu vs vs sonra regl oldum yıkıldım derken sonraki ay gebe kaldım. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyor bu yüzden regl oncesi bu belirtiler oluyor. Yani bu ayı iyi değerlendir. Regl bitiminde her gün havuç, kabak çekirdeği ve çiğ badem ys yumurtaya yardımcı. Bol su iç hafif ama düzenli yürüyüş yap. Bence diğer ay gebelik haberini alacaksın. Regl olmak üzse de hormonlarının düzenli oldugunun kanıtı içini ferah tut

Canım belirtilerini okudum oncelikle regl olduguna üzülme biliyorum bebek istiyorken regl olmak cok üzücü benim de bir düşüğüm var ve kürtajdan beri 4 aydır deniyorum hep regl oldum ama senin bu yaşadığın belirtileri ben de hamile kalmadan onceki son regl dönemimde yaşadım göğüslerim şişti midem bulandı kramplarım oldu vs vs sonra regl oldum yıkıldım derken sonraki ay gebe kaldım. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyor bu yüzden regl oncesi bu belirtiler oluyor. Yani bu ayı iyi değerlendir. Regl bitiminde her gün havuç, kabak çekirdeği ve çiğ badem ys yumurtaya yardımcı. Bol su iç hafif ama düzenli yürüyüş yap. Bence diğer ay gebelik haberini alacaksın. Regl olmak üzse de hormonlarının düzenli oldugunun kanıtı içini ferah

Canım belirtilerini okudum oncelikle regl olduguna üzülme biliyorum bebek istiyorken regl olmak cok üzücü benim de bir düşüğüm var ve kürtajdan beri 4 aydır deniyorum hep regl oldum ama senin bu yaşadığın belirtileri ben de hamile kalmadan onceki son regl dönemimde yaşadım göğüslerim şişti midem bulandı kramplarım oldu vs vs sonra regl oldum yıkıldım derken sonraki ay gebe kaldım. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyor bu yüzden regl oncesi bu belirtiler oluyor. Yani bu ayı iyi değerlendir. Regl bitiminde her gün havuç, kabak çekirdeği ve çiğ badem ys yumurtaya yardımcı. Bol su iç hafif ama düzenli yürüyüş yap. Bence diğer ay gebelik haberini alacaksın. Regl olmak üzse de hormonlarının düzenli oldugunun kanıtı içini ferah tut
Canım çok teşekkür ederim yazdıkların mutlu etti beni inşallah dediğin gibi olur :( yıkıldım toparlanamıyorum

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların mutlu etti beni inşallah dediğin gibi olur :( yıkıldım toparlanamıyorum
Anlıyorum seni ben de yaşadım aynısını arkadaslarım bile acaba gebe misin diyorlardı hatta yalancı pozitif bile görmüştüm ama regl olmuştum sonraki ay da yumurtlama sonrası belirtiler başladı ve 3 gün kala pozitif öğrenmiştim kanda. O yüzden sıkma canını Allah sağlıkla doğurmayı hayr sahibi evlatlara hayrlı ana baba olmayı nasip etsin bize. Emin ol düşük yaşamak daha üzücü. Regl olmak nimet kendine hep bunu söyle düzenli regl oluyorsun hormonların düzgün, gebelik için de strese girmeden pozitif bi şekilde geçir günlerini ve dediğim şeyleri tüket

Anlıyorum seni ben de yaşadım aynısını arkadaslarım bile acaba gebe misin diyorlardı hatta yalancı pozitif bile görmüştüm ama regl olmuştum sonraki ay da yumurtlama sonrası belirtiler başladı ve 3 gün kala pozitif öğrenmiştim kanda. O yüzden sıkma canını Allah sağlıkla doğurmayı hayr sahibi evlatlara hayrlı ana baba olmayı nasip etsin bize. Emin ol düşük yaşamak daha üzücü. Regl olmak nimet kendine hep bunu söyle düzenli regl oluyorsun hormonların düzgün, gebelik için de strese girmeden pozitif bi şekilde geçir günlerini ve dediğim şeyleri tüket
Peki birsey sorabilir miyim? benim bu 2.deneme ayım ama olmadı doktora da gidiyorum.Doktor adet olursan adetin 2.günü gel klomene başlayalım dedi. Klomen nasıl bir ilaç. Klomen kullanmalı mıyım

Peki birsey sorabilir miyim? benim bu 2.deneme ayım ama olmadı doktora da gidiyorum.Doktor adet olursan adetin 2.günü gel klomene başlayalım dedi. Klomen nasıl bir ilaç. Klomen kullanmalı mıyım
Yumurta büyütüyor diye biliyorum mesela yumurtamız 14-15 mm çatlasa kalitesiz ya onu 18-20mm yapıyo diye biliyorum klomeni. Bi git istersen doktorun öyle dediyse ki muhtemel bana da diyecek artık özeldeki gidince ben de kullan derse kullanmayı düşünüyorum. Her ay çatlama yaşıyorum ama kalitesiz demek ki döllenme olmuyo

Yumurta büyütüyor diye biliyorum mesela yumurtamız 14-15 mm çatlasa kalitesiz ya onu 18-20mm yapıyo diye biliyorum klomeni. Bi git istersen doktorun öyle dediyse ki muhtemel bana da diyecek artık özeldeki gidince ben de kullan derse kullanmayı düşünüyorum. Her ay çatlama yaşıyorum ama kalitesiz demek ki döllenme olmuyo
Pazartesi sabah adetin 3. Günü gidicem canım. Toparlanmam lazım yataktan çıkmak bile istemiyorum eşimide çok üzdüm ağlamam durmuyor ki hayal kırıklığı çok kötü. Hele ki hamile olduğumu düşünmüşken

Pazartesi sabah adetin 3. Günü gidicem canım. Toparlanmam lazım yataktan çıkmak bile istemiyorum eşimide çok üzdüm ağlamam durmuyor ki hayal kırıklığı çok kötü. Hele ki hamile olduğumu düşünmüşken
Sen şimdi derin nefes al sakince kendine benim söylediklerimi söyle, düzenli regl olmak bir nimet. Hormonlarım düzenli çalışıyor. Allah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edecek. Bunları sürekli tekrarla kendine ve gülümseyerek kalk ılık bi duş al rahatla. Ne kadar üzüntü stres yaparsan o kadar cok vücudunu strese sokarsın. Daha 2.denemen inan bir tanıdığım 10 yıl boyunca denedi olmadı neler var

Back
X