meraba nerden başlim nasıl anlatim bilmiyorum.eşimin facebook şifresini bilmiyordum az önce bi şekilde öğrendim.sayfasına girdim bide baktım eşim bi sürü tanımadığı kızla arkadaş olup orda mesajlaşmış.ve sanırım teldede mesajlaşmışlar öle şeyler yazıyordu.bir kıza açık telini verip mesaj bekliyorum demiş.çıldırdım ben ne yapim şimdi yardım edin ....delikafadulden
Aldatmaya teşebbüs adama ne yapılabilir ki?
Ben olsam boşanırım diyecem ama yine kızacak arkadaşlar..
Ama boşanırım,uğraşmam ben..:umursamaz:
--------------------------------------------------------------------------------
yaaa çok üzülüyorum allahım herkese yardım etsin ama psikolojim bozuldu burada okudukça paranoyak oldum kafamçokkarıştı
daha önce çok kereler uyardım evli bir adamın ne işi var oralarda die tamam kapatcam dedi ama yok.birde şifresiin değiştirmiş bakın şu işe ne yapocam ne yapcam delirdim.
haklısın..
herşey için 1 şans daha veririmde ,işin içinde aldatma varsa herşeyi gözler önüne serip bitiririm:umursamaz:
ama işte dediğin gibi "boşan" diemiosun bazen böle durumlarda..
umarım hayırlısı neyse o olur jelibon için..
nasıl bi evliliğe sahip olduğunu bilen,eşini tanıyan ve yaptığını yakalayan o, bizden daha gerçekci bi şekilde görüo şuanki durumunu..
haklısın..
herşey için 1 şans daha veririmde ,işin içinde aldatma varsa herşeyi gözler önüne serip bitiririm:umursamaz:
ama işte dediğin gibi "boşan" diemiosun bazen böle durumlarda..
umarım hayırlısı neyse o olur jelibon için..
nasıl bi evliliğe sahip olduğunu bilen,eşini tanıyan ve yaptığını yakalayan o, bizden daha gerçekci bi şekilde görüo şuanki durumunu..
daha yeni evlisin nereden dönersen kardır.hakkında hayırlısı olsun
offfffff offffffffffff delircem napsam nasıl hareket etsem birde şifresini değiştirdim.böle bişe için boşanmaya değermi ama kendimi salak gibi hissettim.alllahım aklımı alma sinirden ellerim titriyor.yada ben önce gözüne sokim sonra tehdit edim ayrılcaz die.
ya ne zorluklarla bi yuva kuruyorsun ya şunu yaptığına bak.belki arkadaşıdır dicem ama değil ya.öle bile olsa affdilmez gereken neyse yapcam çok çıldırdım.
daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?