her aldatanı bosarsalar ortada evlı kalırmı
herkez yaptıgı sucun cezasını kendı ceker
zor soru gecıyorum
eve internet sokmıycan en guzeli ya gerek yok eksik kalsın evlendikten sonra boyle oluyor
Nasıl yani???
Aldatma hukukta bile baş boşanma sebeplerinden biridir..
Ne yapalım yani adamın diğer ihanetlerine yol mu hazırlayalım??
evet her aldatan boşansaydı
erkekler bukadar cesaretli olamazdı
bi kere yapan bidaha yapamazdı çünkü yapıcak kişi bulamazdı yanında
her aldatan boşanmadığı için bukadar cesaretliler bu konuda erkekler
nasıl olmasa sanal nasıl olmasa affedilicem
iki ağlarım seni seviyorum hataydı derim karım affeder
diye düşündükleri için bukadar rahatlar
millet yatakta basıyor da yine de boşanmıyor,
bence bir sans wermelisin,her ne kadar aldatmak tekrarlanabilir yadsinlık olsa da....
Arkadaslar basimiza gelmeden bilemiyoruz.. insan yasamadan anlamiyor gercekten.
Jelibon ins. kendini cok fazla uzmezsin bu durumda; demesi kolay ama erkeklerin hatalari yuzunden kendimiz mahvoluyoruz, olan yine bize oluyor.. Lutfen cok duygusal hareket etme..
Daha once affetmissin, rus bi bayanla mesajlasmis.. aklini karistirmak istemiyorum, ama kocaniz malesef heyecan aramaya devam ediyor, ve edecek siz affettikce..
Ben bunlari ogrensem eve almazdim, ve kapiyi kilitli gorunce arayinca, facebook'una girdim, sen anlarsin derdim.. ve iliskiyi keserdim.. gorun bakin nasil yalvar yakar oluyor, ve burnu surtuluyor.. sinirlenmek patlamakta lazim ama sessizlik ve caresizlik bi adami delirtiyor ve aklini basina getiriyor. sizin ona kapiyi acip dinlemeniz bile onun icin af sayilir, inanin bana...
Daha 6 aylık evlisin ve eşin seni aldatıyor sebep nedir? Neden bu kadar çabk sıkıldı başka heycanlar arıyo? Madem bekar gibi yaşamak istiyordu neden evlendi? Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Sen affettin eşini, onun gerçekten kapatıp işi bitireceğini mi sanıyorsun? Bi kere yapmış yapmıcam demiş tkr yapıyo bi daha yapmıcak mı sanıyosun? Hep söylüyorum erkekler siz böyle davrandıkça aldatmaya dvm edecek çünkü sizden yüz buluyorlar. Dilerim ki belli bi zaman sonra tkr böyle bi konu açmazsın.
inş.canım öncelikle herkese teşk ederim.bi arkadaş demişki jelibon boşanmaz.biride demişki başına geçmeyen bileemz.eşim af diledi bir daha yapmıycana dair yeminler etti.böle bişeyden ayrılık olmaz ortada hiç bişe yok dedi.yalvar yakar oldu ve ona son bi şans vereceğimi bir daha böle şeyler olursa haberi bile olmadan evi tekedeceğimi söyledim.yinede olmaz böle şeyler için ayrılık olmaz dedi.bölelikle kapandı şimdilik konu.yani benim için kapanmaz da öle gözüksün şimdilik bakalım.birde kimse büyük konuşmasın.ben başımdan geçmeden böle atıp tutardım başımdan geçince insan 2 kere düşünüyor herşeyi düşünüyorsun.hakkımdan hayırlısını diliyorum dualarınızı eksik etmeyinsenağlama
bir hata bir kere affedılır canım. hata ustune hata yapıyorsun. arkaya atıyorsun. aynı hatayı 50 kere affedemezsın. affettıysen bu konuyu bir daha açmamalısın. eşini bu kadar çabuk affetmen de bana göre hıç dogru degıl, resmen onu teşvık edıyorsun. dıyıorsun ki, ben affederım,ben boşanamam, ben gidemem. senın ona verdıgın msj bu affederek. barı bir kaç gun surtseydın burnunu. uzulmenı ıstmem ama yanlış yapıyorsun.boşamak tabi ki de son çare. ama senı aldatma gudusunu engellmek ıçın ya senı çok sevmesı yada senı kaybetmekten çok korkması lazım. yeterınce korktumu snce?
yok bunları yazmamıoş sadece nosunu vermiş msj bekliyorum die yazmışdaha önce rus bi kızla msjlaştığında yazmıştı onları affettim affettikçe .... çıkardı..
inş.canım öncelikle herkese teşk ederim.bi arkadaş demişki jelibon boşanmaz.biride demişki başına geçmeyen bileemz.eşim af diledi bir daha yapmıycana dair yeminler etti.böle bişeyden ayrılık olmaz ortada hiç bişe yok dedi.yalvar yakar oldu ve ona son bi şans vereceğimi bir daha böle şeyler olursa haberi bile olmadan evi tekedeceğimi söyledim.yinede olmaz böle şeyler için ayrılık olmaz dedi.bölelikle kapandı şimdilik konu.yani benim için kapanmaz da öle gözüksün şimdilik bakalım.birde kimse büyük konuşmasın.ben başımdan geçmeden böle atıp tutardım başımdan geçince insan 2 kere düşünüyor herşeyi düşünüyorsun.hakkımdan hayırlısını diliyorum dualarınızı eksik etmeyinsenağlama
aynısını sen yapmış olsan senin burnundan fitil fitil getirirdi dimi hatta gidip adamları bulup döverdi vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?