kızlar çok acil sanal aldatma

Arkadaslar oncelikle merhaba ben ilk kez yaziyorum buraya ve uzun zamandir kadinlarkulubunu takip ediyorum zamani geldi sanirim artik bende duygularimi dusuncelerimi sizlerle paylasmak istiyorum.
konuya gelince...
sahsen buyuk konusmamak lazim diye dusunuyorum. insanin kendi basina gelmeden istedigi sekilde gorusunu dile getirebiliyor yasanmadan bilinmez bence.
Ama benim basima boyle bi olay gelse ne yaparim diye dusunursem muhtemelen cogunuzun soyledigi gibi bosanma karari alirim ama once bi burnundan fitil fitil getirmek lazim, tamam kestirip atmak cok kolayda birazcik canini acitmakta lazim, oyle kolay olmamali hemen aldatildiktan sonra eyvallah demek...sengözlerimebaksanab

Arkadaslar basimiza gelmeden bilemiyoruz.. insan yasamadan anlamiyor gercekten.
Jelibon ins. kendini cok fazla uzmezsin bu durumda; demesi kolay ama erkeklerin hatalari yuzunden kendimiz mahvoluyoruz, olan yine bize oluyor.. Lutfen cok duygusal hareket etme..

Daha once affetmissin, rus bi bayanla mesajlasmis.. aklini karistirmak istemiyorum, ama kocaniz malesef heyecan aramaya devam ediyor, ve edecek siz affettikce..
Ben bunlari ogrensem eve almazdim, ve kapiyi kilitli gorunce arayinca, facebook'una girdim, sen anlarsin derdim.. ve iliskiyi keserdim.. gorun bakin nasil yalvar yakar oluyor, ve burnu surtuluyor.. sinirlenmek patlamakta lazim ama sessizlik ve caresizlik bi adami delirtiyor ve aklini basina getiriyor. sizin ona kapiyi acip dinlemeniz bile onun icin af sayilir, inanin bana...

her aldatanı bosarsalar ortada evlı kalırmı
herkez yaptıgı sucun cezasını kendı ceker
zor soru gecıyorum

İşte bu zihniyet yüzünden devamlı aldatılan kadınlar oluyor malesef. Aldatma boşanma sebebidir. Bunu bilir bunu söylerim. Evliliğimin 20. yılındayım, bir çok şey için dayandığım ve devam ettiğim evliliğime aldatma olursa noktayı şak diye koyarım. Aldatmanın cezasını erkek değil malesef aldatılan kadın çekiyor. Buyurun örnek buraya bu konuyu açan bayan. Sizce şimdi dertlenen sıkıntıyı çeken kim? Kesinlikle arkadaşın eşi değil.

eve internet sokmıycan en guzeli ya gerek yok eksik kalsın evlendikten sonra boyle oluyor

Canım benim yaaa, aldatma internetle ortaya çıkmadı yaaa, insanoğlunun varlığından beri var bu olay. Yani internet minternet fasa fiso, aldatıcak adam her ortamda her yerde aldatır ve aldatacak bir materyal mutlaka ve mutlaka bulur.

Nasıl yani???
Aldatma hukukta bile baş boşanma sebeplerinden biridir..
Ne yapalım yani adamın diğer ihanetlerine yol mu hazırlayalım??

Ehhh ikinizide öpmekten başka yol bırakmadınız bana. mucukssssssss. Şeniz

millet yatakta basıyor da yine de boşanmıyor,
bence bir sans wermelisin,her ne kadar aldatmak tekrarlanabilir yadsinlık olsa da....

Ehhh konu sahibi arkadaşda bir ikinci şans vermiş önceden eşine, sonuç burada yine bir aldatma ve canı yanmış bir şekilde açılmış bir konu. Buyurun aldatmayı affederseniz bu ancak ve ancak affedenin sorunu olur, affedilen iznini almıştır ve yolunda devam eder.

Daha 6 aylık evlisin ve eşin seni aldatıyor sebep nedir? Neden bu kadar çabk sıkıldı başka heycanlar arıyo? Madem bekar gibi yaşamak istiyordu neden evlendi? Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Sen affettin eşini, onun gerçekten kapatıp işi bitireceğini mi sanıyorsun? Bi kere yapmış yapmıcam demiş tkr yapıyo bi daha yapmıcak mı sanıyosun? Hep söylüyorum erkekler siz böyle davrandıkça aldatmaya dvm edecek çünkü sizden yüz buluyorlar. Dilerim ki belli bi zaman sonra tkr böyle bi konu açmazsın.

6 aylik evlisiniz ve daha once af ettiniz bi aldatma yuzunden .. Hmm bence sen basini al git bi arkadasina bir kac gunlugune ciddi oldugunu belki anlar tlfnuda kapat eve de bir not yaz su tanistigin kizlardan birini benim yerine getir o kokan coraplarini yikar belki diye ne sinir bozucu ya allah basimiza vermesin AMIN !

inş.canım öncelikle herkese teşk ederim.bi arkadaş demişki jelibon boşanmaz.biride demişki başına geçmeyen bileemz.eşim af diledi bir daha yapmıycana dair yeminler etti.böle bişeyden ayrılık olmaz ortada hiç bişe yok dedi.yalvar yakar oldu ve ona son bi şans vereceğimi bir daha böle şeyler olursa haberi bile olmadan evi tekedeceğimi söyledim.yinede olmaz böle şeyler için ayrılık olmaz dedi.bölelikle kapandı şimdilik konu.yani benim için kapanmaz da öle gözüksün şimdilik bakalım.birde kimse büyük konuşmasın.ben başımdan geçmeden böle atıp tutardım başımdan geçince insan 2 kere düşünüyor herşeyi düşünüyorsun.hakkımdan hayırlısını diliyorum dualarınızı eksik etmeyinsenağlama

dilerim kocam beni verdiği söz konusunda utandırmaz ve bende burda bu konuyu açmam.

ahhhh erkekler değermi bi kadını ağlatmaya canını yakmaya hayatını zehir etmeye

bir hata bir kere affedılır canım. hata ustune hata yapıyorsun. arkaya atıyorsun. aynı hatayı 50 kere affedemezsın. affettıysen bu konuyu bir daha açmamalısın. eşini bu kadar çabuk affetmen de bana göre hıç dogru degıl, resmen onu teşvık edıyorsun. dıyıorsun ki, ben affederım,ben boşanamam, ben gidemem. senın ona verdıgın msj bu affederek. barı bir kaç gun surtseydın burnunu. uzulmenı ıstmem ama yanlış yapıyorsun.boşamak tabi ki de son çare. ama senı aldatma gudusunu engellmek ıçın ya senı çok sevmesı yada senı kaybetmekten çok korkması lazım. yeterınce korktumu snce?

bence bu bi hastalık, yani içki kumar gibi, normalde iradeli değilse kendi bırakmaz, eğer bundan zevk alıyorsa asla bırakmaz, bence doğru doktorla tedavi olması lazım, bence bazı erkeklere asla, bilgisayar, net falan vermiceksin
yaşamak isteyip yaşayamadıklarını sanal olarak yapmaya çalışıyorlar çünkü, yalan bi dünya yaratıyorlar kendilerine

Ohho daha 6 aylık evliyken böyle oluyorsa, olsa olsa bu bana göre sadece alıştırma faslıdır devamı muhakkak gelir.

Sizin yerinizde olsam ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüyorsam ve affedeceksem bile eşimden boşanırdım sonra da barışmak istiyorsa eğer peşimde sürüm sürüm süründürürdüm ki eğer ki bir daha gururumu kıracak zerre kadar bir şey yaparsa başına neler gelebileceğinin ve vazgeçilmez olmadığının farkına varabilsin. :mymeka:

evet.korktu yani beni kaybetmekten evliğimizn bitmesinden çok korktu.babamla konuşcamı ne olursa olsun artık bu böle gitmez dedim.arkadaşlar bizim evliliğimizde ta başından beri tartışma gürültü eksik deil zaten.yani bunları tetikleyen önde bazı şeyler var.daha öncede bi konu açmış anlatmıştım bazı şeyleri.yani bilemiyorum daha 6 ay oldu ve birbirimize alışma aşamasındayız.çok tartışıyoruz.ama şunu söyleyebilirim..son sözüm şu oldu eşime.bu 2 3 üncü olursa son olur herşey biter.klava:

yok bunları yazmamıoş sadece nosunu vermiş msj bekliyorum die yazmışdaha önce rus bi kızla msjlaştığında yazmıştı onları affettim affettikçe .... çıkardı..

canım bence bi şans daha verilebilir gerçekten ama son şansı olsun bu..

ve ona de ki.. ister yüz yüze ister telefn ile ister nette başka kızlarla konuş de.. benden gizli saklı yaptıın her şey bana göre aldatmaktır de.. aldatmak olmasa gözümün önünde atarsın msjları de.. son şansın bu de.. senin yaptığın şeyin önemini anlamamış olmana verdim bu davranışını de ve uzun sürede tepkini koy bu konuda hemen canım cicim olma..

bi daha yaparsada bence ayrılmalısın çünkü artık ztn bu bunlarlad kalmaz sanırım..

İnşallah hakkında hayırlısı olur
Ama şahsen ben olsam kesinlikle boşardımm. . :1ninca:
başıma gelmedii!! gelmeyen bilemez demişsinn . . . şakkıdı
Ben sadece senin yerine kendimi koyduğumda bile sinirleniyor köpürüyorsam :bbo:
Birde başıma gelse vay o kocanın haline :sinifsinif:
Aldatmanın sonu boşanmadır. gamyoncuiremsu

ha sanal da aldatmış ha gerçekte bence arada hiçbir fark yok zaten bu bir adımdır gerçege yaklaşmak için bunu sineye cekmek gelecektekini de cekmektir.

aynısını sen yapmış olsan senin burnundan fitil fitil getirirdi dimi hatta gidip adamları bulup döverdi vs vs.
amaaaan bu erkeklerin hepsi aynı.. yorum yapmıyorum o yüzden. o sadakati gösterebilecek hiç bir erkek tanımıyorum günümüzde..

her seyede bosanılmazkı evlılık kutsal bı kavram
hem gunumuzdekı kadınlarda az degıl ne namus kalmıs ne bıse erkeklerın ısı zor
tamam kendılerını tutmaları lazım ve yaptıkları yanlıs ama ne bılım bosanmakta yanlıs gıbı gelıyo bosanmamakta yanlıs gıbı
cıkamadım ısın ıcınden

aynısını sen yapmış olsan senin burnundan fitil fitil getirirdi dimi hatta gidip adamları bulup döverdi vs vs.

Ben bu konuda hep kadin ve erkegi ayni kefede tutarim, kim ne derse desin.
Allah katinda erkeginde, kadininda namusu aynidir. Erkege ekstra tolerans, sadece kulturumuzde yapilmaktadir. Arkadasimizin yasadigi gibi......

Gece yarisi sokakta dolasmayi bi erkek daha rahat yapar mesela.. O konuda bi erkege hak veririm, dolasma derse.. Ama baska konularda erkek ve kadin ayni haklara sahip, ve hatalarda erkege veya kadina ekstra torpil yapilmamali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…