kızlar çok acil sanal aldatma

her aldatanı bosarsalar ortada evlı kalırmı
herkez yaptıgı sucun cezasını kendı ceker
zor soru gecıyorum

eve internet sokmıycan en guzeli ya gerek yok eksik kalsın evlendikten sonra boyle oluyor

zor soru gecıyorum

Nasıl yani???
Aldatma hukukta bile baş boşanma sebeplerinden biridir..
Ne yapalım yani adamın diğer ihanetlerine yol mu hazırlayalım??

6 ayda böyleyse beyfendi...2-3 yılınızda rus kadınlarla evede gelir bulmaz:

zor soru gecıyorum

evet her aldatan boşansaydı
erkekler bukadar cesaretli olamazdı
bi kere yapan bidaha yapamazdı çünkü yapıcak kişi bulamazdı yanında
her aldatan boşanmadığı için bukadar cesaretliler bu konuda erkekler
nasıl olmasa sanal nasıl olmasa affedilicem
iki ağlarım seni seviyorum hataydı derim karım affeder
diye düşündükleri için bukadar rahatlar

Öyle kuru kuru boşamak olmaz ama
Don paça sokağa atıcan
Bak 1 seneye kalmaz ihanet diye bişey kalıyormu

millet yatakta basıyor da yine de boşanmıyor,
bence bir sans wermelisin,her ne kadar aldatmak tekrarlanabilir yadsinlık olsa da....

mesajların ve netteki mesajlaşmaların içeriği nedir. ne yazmış bence ona göre davranmak lazım..

bence bu her şeyi deiştirir..

eğer sevgilim aşıkm cicim bişeyler ve işte şurda buluşalım şunu yapalım gibi bişeyler yoksa..

sadece öyle naber vs saçma sapansa..
uyarın tehdit edin napcaksanız yapın ama ayrılmayın bence..

AMAA.. dediklerim varsa bence bu aldatmakdır sanal da olsa..

Son düzenleme:
aboo.güler misin ağlar mısın :? kızlar yapmayın ya.biz kadınlar böyle dersek, erkeklere ne hacet. bu düşüncelerden sıyrılın lütfen.aldatılmak affedilir mi ya.ihanet bu, saygısızlık, saymamazlık... o zaman herkes herkesi aldatsın.hatta evlenmeyelim neden evleniyoruz ki ! yaşayalım gitsin. ben anlamıyorum bazen hakikaten.ve çok şaşırıyorum

herkes kendi yaptığı suçun cezasını çeker de , bazen yaptığımız yanlışlar sadece bize zarar vermez, sevdiklerimize de verir, üzer.

insanın içinde olduktan sonra 6 günlük evlide olsa 6 aylık evlide olsa farketmiyor..yapacağını yapıyor..

eşimle konuştum kızlar.öle bi bağırdımki boğazım ağırdı.suçumu anladım tamam dedi
.tehditt ettim böle gitmez dedim.herşeyi kapatıyorum iptal ediyorum dedi.
ne istersen nasıl istersen öle olcak bi daha olmıcak.işteyim şu anda gönderdim konuşcaz dedim bakalım ne olcak daha kinim içimde.ama gerekirse burnunu sürtücem aklı başına gelsin.kimse beni aptal yerine koyamaz.

Devam edeceksen telefon numarasını da değiştirmeli
Zira önüne gelene vermiş numarayı

hakkında hayırlısı olsun.umarım daha çok üzülmezsin.

yok bunları yazmamıoş sadece nosunu vermiş msj bekliyorum die yazmışdaha önce rus bi kızla msjlaştığında yazmıştı onları affettim affettikçe .... çıkardı..

ıyyyyy ben olsam boşanırdım. ama sızın boşanmayacagınız kesın. hep dıyorum eger boşanamayacaksanız kurcalamayın hanımlar. kendınızı kuçuk duşuruyorsunuz. nasılsa affedeceksınız. yalvarsa ağlasa ne yazar, adamı affettikçe gene yapacak gene yapacak. senın boşanmaya gönlun yok bellı o zaman yapabılecın şeyler bellı, çek gıt evı terk et; boşanma davası aç, 3-4 ay burnunu surt ne halı varsa görsun. belkı bır daha yapmaz, yada bu sure içinde aldtmaya doyar. kendını uzme, görmemış gıbı yap en ıyısı. arsız olmuş senın koca. koskaca herıf utanmıyor faceden falan fantesı yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…