- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Cok korkuyorum bisey olur diyetuzdan birşey olmaz herhalde ya. kusardı sanırım çok yutsaydı
Agzinda baya vardi baktigimda nekadar yuttu bilmiyorum belkide yutamadi o yuzden öğürdu ama sonrasidna cok agladi yavrum boğazları yandi herladeBilmiyorum ki. Çok mu yemiş acaba? Siz fark edene kadar yutmuş mu baya?
Belkide yutamadigi icin öğurdu ozamansanmıyorum çok yese kusardı zaten. yutulan bir şey değil neticede ağzında erimiştir.
Bol su icirmeye devam edin. Zaten tadını alınca kendisi de yutmamıştır. Birşey olacağını sanmıyorum. Ne kadar yutmuş olabilir ki sonuçta. Tadına baktı ogurdu demekki.Agzinda baya vardi baktigimda nekadar yuttu bilmiyorum belkide yutamadi o yuzden öğürdu ama sonrasidna cok agladi yavrum boğazları yandi herlade
Iciriyorum surekli iciririmde inşaAllahBol su icirmeye devam edin. Zaten tadını alınca kendisi de yutmamıştır. Birşey olacağını sanmıyorum. Ne kadar yutmuş olabilir ki sonuçta. Tadına baktı ogurdu demekki.
Belkide yutamadigi icin öğurdu ozaman
Hemen elimle agzindakielri cikardim
Ama yinede cok agladi cok korkuyorum bise olursa diye
InşaAllah canim insaAllaholmaz merak etmeyin. nasıl yutsun onca tuzu yutulmaz zaten tuz erir.
deneyin kendinizde yutamazsınız genziniz yanar.
Benim oğlum da 9 aylık. Hoşuna gitmeyen şeyleri yemiyor. O da yememiştir korkmayın. İlaç değil kimyasal değil tuz sonuçta.Iciriyorum surekli iciririmde inşaAllah
InşaAllah canim insaAllah
Doğru diyosun yutulmaz demi
InşaAllah canim yaBenim oğlum da 9 aylık. Hoşuna gitmeyen şeyleri yemiyor. O da yememiştir korkmayın. İlaç değil kimyasal değil tuz sonuçta.
Anlıyorum seni kiyamiyor insan :) korkma unutmustur bile annesiInşaAllah canim ya
Korktm öyle aglayinca icim gitti bendr agladim
InşaAllah canim inşaAllah aglayinca cok korktm oyle gorunceTuzdan bir şey olmaz. Üzülmeyin.
Uyudu yavrum benim ben aglayinca sustu bana bakti geri ağlamaya devam ettiAnlıyorum seni kiyamiyor insan :) korkma unutmustur bile annesi
Biz ne hissedersek onlar hemen anlıyor. Ne olursa olsun sakin olmaya çalış. Bak sen gülünce o da gülmüş. Sen ağlarsan o da korkar. Ona yardım etmen lazım ama sen kendini koyvermissin. Alt tarafı tuz yutmuş annesi niye korktun bu kadar? :)Uyudu yavrum benim ben aglayinca sustu bana bakti geri ağlamaya devam etti
Sonra güldüm ben aglarken oda güldü kurban olurm
Nasil biseymis annelik kilina zarar gelse akli cikiyo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?