Kizlar cok acil yardım!!!!

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.393
248
28
Kizlar 9 aylik bebegim tuzluğu ağzına çevirdi agzinda birsuru tuz vardi ogurme hareketi yapti oyle gördüm hemen agzini temizledim agladi biraz
Hemen su icirdim.halada iciriyorum sık sık ve surekli icirirm
Ama hastaneye goturmeme gerek varmi?
Cigerlerine zarar gelirmi cok.korkuyorum

Tuzluk ne geziyodu derseniz misafir vardi esim yere kenara koymus gormedim bendr telefona bakiyodum kizmda yerdr oyunuydu
Tuzlugun coklu yeri acikmis
Napaym ben cok korkuyorum hastaneye gotursek bisey yapsrlarmi?

tuzdan birşey olmaz herhalde ya. kusardı sanırım çok yutsaydı
Cok korkuyorum bisey olur diye
Baktığımda öğürüyordu hemen kaldirdim elimle agzindakielri cikardim ama yutamadigi icin heralde ogurdu
Ama yinede yuttuysa bise olurmu cigerlerine falan cok korkuylrum

Bilmiyorum ki. Çok mu yemiş acaba? Siz fark edene kadar yutmuş mu baya?
Agzinda baya vardi baktigimda nekadar yuttu bilmiyorum belkide yutamadi o yuzden öğürdu ama sonrasidna cok agladi yavrum boğazları yandi herlade

sanmıyorum çok yese kusardı zaten. yutulan bir şey değil neticede ağzında erimiştir.
Belkide yutamadigi icin öğurdu ozaman
Hemen elimle agzindakielri cikardim
Ama yinede cok agladi cok korkuyorum bise olursa diye

Agzinda baya vardi baktigimda nekadar yuttu bilmiyorum belkide yutamadi o yuzden öğürdu ama sonrasidna cok agladi yavrum boğazları yandi herlade
Bol su icirmeye devam edin. Zaten tadını alınca kendisi de yutmamıştır. Birşey olacağını sanmıyorum. Ne kadar yutmuş olabilir ki sonuçta. Tadına baktı ogurdu demekki.

Bol su icirmeye devam edin. Zaten tadını alınca kendisi de yutmamıştır. Birşey olacağını sanmıyorum. Ne kadar yutmuş olabilir ki sonuçta. Tadına baktı ogurdu demekki.
Iciriyorum surekli iciririmde inşaAllah

Anlıyorum seni kiyamiyor insan :) korkma unutmustur bile annesi
Uyudu yavrum benim ben aglayinca sustu bana bakti geri ağlamaya devam etti
Sonra güldüm ben aglarken oda güldü kurban olurm
Nasil biseymis annelik kilina zarar gelse akli cikiyo insanin

Birşey olmaz korkmayın. Nefes alış verişinde terslik varsa hastahaneye goturun ama sanmıyorum yuttugunu çok fazla tadından dolayı yutamaz

Uyudu yavrum benim ben aglayinca sustu bana bakti geri ağlamaya devam etti
Sonra güldüm ben aglarken oda güldü kurban olurm
Nasil biseymis annelik kilina zarar gelse akli cikiyo insanin
Biz ne hissedersek onlar hemen anlıyor. Ne olursa olsun sakin olmaya çalış. Bak sen gülünce o da gülmüş. Sen ağlarsan o da korkar. Ona yardım etmen lazım ama sen kendini koyvermissin. Alt tarafı tuz yutmuş annesi niye korktun bu kadar? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…