- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Ilk bebegim cok hassas bi anneyim sanirmBiz ne hissedersek onlar hemen anlıyor. Ne olursa olsun sakin olmaya çalış. Bak sen gülünce o da gülmüş. Sen ağlarsan o da korkar. Ona yardım etmen lazım ama sen kendini koyvermissin. Alt tarafı tuz yutmuş annesi niye korktun bu kadar? :)
Zaten ilk bebekler hep böyle karambole gidiyormus :) bizim de ilk ve ben onunla büyüdüm diyorum.Ilk bebegim cok hassas bi anneyim sanirm
Aynen canim bende onunla büyüyorum resmenZaten ilk bebekler hep böyle karambole gidiyormus :) bizim de ilk ve ben onunla büyüdüm diyorum.
Sen daha çok gencmissin :) güle güle büyüt bebeginiAynen canim bende onunla büyüyorum resmen
20 yasindaym 21 olcm 2 aya InşaAllah
kizima hem anne hem arkadaş olacam inşaAllah
Amin canim sende inşaAllah :))Sen daha çok gencmissin :) güle güle büyüt bebegini
Doktoru aradim canim ama cevap vermedituz bebekler icin sagliksiz. ciger degilde böbrege sorun yapa bilir. bol bol suya devam emiyorsa sürekli emsin. ben olsam emin olmak icin doktorumu arardim.
Doktoru aradim canim ama cevap vermedi
Bol bol su veriyorum cigerleri icin umarım bisey olmaz inşaAllah
Elhamdulillah olmadi oyle seyler canim hatta 5 dk sonra gayet normal oyun oynamaya devam ettiinternetde okudum simdi. bebeklerde tuz zehirlenmesi olursa: kusma, hizli kalb atisi, baygin bakis olurmus. bebisin herzamanki gibi farkli degilse rahat olsun icin. zaten tuzdan igrendiginden ögürmüstür cok yutmamistir bu yüzden
InşaAllah canm inşaAllahKusturmak için tuzlu su verirler korkmayın yutmamıştır o bişey olmaz
Korkmanıza gerek yok yuttugunu sanmıyorum biz bile biraz fazla tuz gelse ağzımız yanıyor yutamaz ama ağzının içi yanmıştır yaptığınız gibi su verin bol bol bir şey olacağını sanmam geçmiş olsun :)
InşaAllah kizlar sagolunGeçmiş olsun annelik zor herşeye endişeleniyoruz. Bir şey olmaz inşallah korkmayın. Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?