- 31 Mayıs 2019
- 326
- 194
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşütmemeyi denedinmi ayagın ayak bileklerin belin bunlara dikkat et. Ilık su iç birde. Ama sezeryan olmuşsun bagursakla alakalı olabilir vajinal gaz normalde ilişki esnasında olur die biliyorum. Doktora danışman da fayda var.Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Baya minnoş bir dertmiş sizinkiKızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorumEşiniz gelince tuvalete gidip osurun. Diğer odaya gidip camı açarak osurun. Apartman boşluğuna osurun. Balkona çıkıp osurun. Çıkar bir şekilde gaz dert etmeyin. Birkaç adım atacak kadar totoyu sıkıp minik adımlarla yürüyün. Eşten uzaklaşıp salın.
osurmaktan mı şikayetçisiniz? osuramamaktan mı? allam gece gece osuruktan dertler ş'apıyoruz.Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum
Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Trolmüsün arkadaş? Napalım yani osur diyene yok, osurma diyene yok. G.t senin sonuçta düşün bir karar ver.Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum
Hayır hastanede 2 gün yapamadım dikişlerime acıttı zaten o zamnSezeryam sonrasında ertesi gün hastanede gazınızı çıkartmadılar mı? Verilen narkoz gaz yapar bağırsaklarda, genellikle de ertesi gün fitille birlikte bağırsaklardaki gaz boşaltılır.
Allah iyiliğini versinosurmaktan mı şikayetçisiniz? osuramamaktan mı? allam gece gece osuruktan dertler ş'apıyoruz.