• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok gazım var 😪😪

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda

Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Üşütmemeyi denedinmi ayagın ayak bileklerin belin bunlara dikkat et. Ilık su iç birde. Ama sezeryan olmuşsun bagursakla alakalı olabilir vajinal gaz normalde ilişki esnasında olur die biliyorum. Doktora danışman da fayda var.

Yediklerinizle mi alakalı acaba? Bir kere benim kuzenime de olmuştu bu durum.Doktor düzenledi ama bir şekilde bu durumu.

Baya minnoş bir dertmiş sizinki :-) tam hatırlayamadım ama kimyondu galiba. Gazı önlüyordu bebeklerde belki sizdede işe yarar

Benim de ikinci sezeryandan sonra oldu o gaz problemi. Ebegümeci çayı içmiştim iyi geldi biraz.
Bir de bu gaz olayının psikolojik olma ihtimali var mı? Benim ki öyleydi. Ortam değiştirmek iyi gelmişti.

Eşiniz gelince tuvalete gidip osurun. Diğer odaya gidip camı açarak osurun. Apartman boşluğuna osurun. Balkona çıkıp osurun. Çıkar bir şekilde gaz dert etmeyin. Birkaç adım atacak kadar totoyu sıkıp minik adımlarla yürüyün. Eşten uzaklaşıp salın.
Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum

Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum
osurmaktan mı şikayetçisiniz? osuramamaktan mı? allam gece gece osuruktan dertler ş'apıyoruz.

Sezeryam sonrasında ertesi gün hastanede gazınızı çıkartmadılar mı? Verilen narkoz gaz yapar bağırsaklarda, genellikle de ertesi gün fitille birlikte bağırsaklardaki gaz boşaltılır.

Trolmüsün arkadaş? Napalım yani osur diyene yok, osurma diyene yok. G.t senin sonuçta düşün bir karar ver. :işsiz:

Sezeryam sonrasında ertesi gün hastanede gazınızı çıkartmadılar mı? Verilen narkoz gaz yapar bağırsaklarda, genellikle de ertesi gün fitille birlikte bağırsaklardaki gaz boşaltılır.
Hayır hastanede 2 gün yapamadım dikişlerime acıttı zaten o zamn

Back
X