Kızlar çok gazım var 😪😪

Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Os...mak kadar güzel birşey mi var 🤣

10 aylık minnoşumda gazlı hala 💆🏼‍♀️ Yeni doğduğunda tam bir gazmandı. Kimyonu kaynatın için rezene için. Biz 1 aylık olduğunda bebeğime bile verdik gaz ilaçları fayda etmemişti ıkınmaktan deliriyordu çocuk. Çok faydasını görürsünüz.

Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Vallahi ben hamilelik boyu gazman gibi gezdim ki tutmaya imkan yoktu. Normal doğum yaptım sontasında da 1 yıla yakın hem vajinal hem de normal gazım oldu. Bazen hiç olmatacak yerlerde çıkıverdi utandığım da oldu ama yapacak birşey yoktu yani. Eşimden hiç çrkinmesim saldım gitti ama kv ve görümcem eminim arkamdan epey gülmüş dalga geçmiştir çünkü kaç kez onlarla muhabbet ederken birden benden patpatpat sesler cıktı :(

Back
X