Kızlar çok gazım var 😪😪

Sezaryenden sonra oluyor ne yazık ki.. Ben temmuzun civciv sıcağında izmirin göbeğinde çorapsız gezmedim, suyu hep dışardan içtim, ılık bile diyemiycem sıcaktı :)) kimyon çayı bir de. Ne bende ne bebeğimde gaz olmadı şükürler olsun ki.

İki ay oldu ama doğum yapalı hala boşalmamışmıdır gaz katnımda
2 ay olmuş sezeryan gazı kalmamıştır heralde bu zamana

Doktor değilim tabiki çok net konuşmam doğru olmaz ancak bahsettiğim gaz herkesin arada kaçırdığı gibi bişey değil. Ben tuvalete nasıl gittiğimi bilememiştim sezeryanlı halimle.

Doktor değilim tabiki çok net konuşmam doğru olmaz ancak bahsettiğim gaz herkesin arada kaçırdığı gibi bişey değil. Ben tuvalete nasıl gittiğimi bilememiştim sezeryanlı halimle.
Bu gaz yüzünden babamlar da bile kalamıyorum eşim yanımda değildi 40 çıkmamıştı kaynanamı yanımda yatırmafım gaz kaçırırım diye

Doğumdan sonra bende olmuştu inanamadim bu kadr gaz olmasina şükür zamanla gecti. Valla ben tutamıyordum

Bu gaz yüzünden babamlar da bile kalamıyorum eşim yanımda değildi 40 çıkmamıştı kaynanamı yanımda yatırmafım gaz kaçırırım diye

Valla sal gitsin, tutarsan daha kötü
Benim de Doğumdan sonra çok gazım oldu
Hastanede kaynanam ziyarete gelmişti, tam o anda gazım geldi
“Kusura bakmayın tutamicam” dedim çıkardım gazımı, hem de defalarca
Doğum yaptın sen, bunun ayıbı olmaz

Ben normal doğum yaptım, doğumdan sonra bir süre çişimi de gazımı da tutamadım
Annemin de eşimin de babamın da yanında çıkardım valla
Her seferinde nasıl tuvalete koşayım

Hep böyle kaçamak mı olacak eşim varken de tutuyorum stres yapıyorum hamileyken osuramadımstresten doktor osur diye hap verdi bu seferde neden ben çok osurıyorum

Ne yapsak bilemedim ki şimdi. E tutun içinizde madem. Çıkacak bir delik bulur elbet. Ya da boşanın rahat rahat osurun.

Çörekotlu çiğne biraz zor oluyor acı ama faydasını görürsün ya da çörekotunun öğütülmüşü var çay gibi demle iç hem bebeğe süt olur hem de senin gazını hafifletir bebeğe de etki eder

Kızlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan la çok gazım var vajinal gazda oluyo neden çok gazlıyım anlamıyorum nasıl geçeçwk bu gaz şimdi eşim yok yanımda ama onun yanında bu kadar yapamam bu sefer çok sıkıntı olur karnımda
Doğumdan sonra normal canım.Doktoruna sormalısın.Onlar sana ne yapman gerektığı hakkında bılgı verıolar.Bizim gelin ebeye sormuştu.Baya faydasını görmüştü.

Eee bir doktora gitsen
Birde icinde duracağına eş meş sal yani
Yapacak birsey yok belki geçici birşeydir
Garip konular kategorisine girmiştir bu konuda benim için
Kız deme öyle büyük dert valla annenin gazı=bebeğin gazı = uykusuz geceler resmen kısır döngü 😥😅😅
Poncukfan Poncukfan sende eşinin yanında felan tutmican gaz çaylarını içecen bacım zor valla 15 gündür bende aynıyım 🙄 benim sorunum salamiyom çıkmıyor da uykusuz kaliyoz analı ogullu valla

İki ay oldu ama doğum yapalı hala boşalmamışmıdır gaz katnımda
Üşütmüş olabilirsin canım dün teyzem bana baya kızdı hani senin ayağında terlik çorap sırtında yelek diye yaz geldi ya saldım kendimi ama salmamam lazımmış sende de olmuştur belki ?

Papatya çayı gaz sorununa baya iyi geliyor ama, sezeryandan dolayı oluşan gaza belki tıbbi çözümler gerekebilir. Yetmeyebilir bilemedim

Ayağına çorap giy terlik giy yünlü pandufa gerek yok ayağını yerden kesen plastik bi terlik olur bir çay kaşığı kimyonu yut peşine su iç bol bol rezene çayı iç süt yapar bunlar bebeğin gazını da alır ben hamilelikte başlamıştım gaz sıkıntısına doğumdan sonra da devam etti...ben patır kütür salıyodum valla:KK14:napim arkadaşım her defasında tuvaletemi koşulur tuvaletten çıkamazsın öyle.kısıra bıkma kocacım tutamadım dersin:eek:

Back
X