Evet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyoMerhaba adet bitişinden beri 2 -3 günde bir deneme oldu . Tansiyonum düşüyordu bu ara . Ve tamamen aklımdan çıkarmıştım gebeliği hatta iş bakıyordum kafam dağılır diye . Biraz önce adet olacak gibi bi ağrım oldu peçeteye kahverengimsi böyle pembeden çalan bi akıntı geldi . Adetten bir 5 6 gün sonra göğüs hassasiyetim giderek arttı ve doygunluk hissi devam ediyor uçlarına dokunamıyorum üzerine yatamıyorum. Yerleşme reglden önce 8 9 gün sonra olur mu ? Yumurtlama akıntısına benzer akıntılarım da devam ediyordu kokusuz beyaza dönmüştü dün de. Bu ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi ?
Korkuyorum dün gece ayağım kaydı düştüm bacağıma basamıyorum kas zedelendi zarar görmemiştir değil mi tuttuysa oturup ağlayacağım şimdi . Arkadaşlarım eşim herkes senin neyin var niye en ufak şeye sinirlenip alınıyorsun diyordu umarım bi zarar gelmez var ise çok korkuyorumEvet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyo
İnşallah sizdede bebek vardır
Çok teşekkür ederim çünkü ilk defa her zamankinden farklı şeyler oldu psikolojiktir dedim takmadım kafama çok bu gün böyle olunca normalin dışında içime kuşku düştüEvet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyo
İnşallah sizdede bebek vardır
Bişi olmaz allahın izniyle ona bişi olacak olsa uyurken de olur canım tedirgin olmaKorkuyorum dün gece ayağım kaydı düştüm bacağıma basamıyorum kas zedelendi zarar görmemiştir değil mi tuttuysa oturup ağlayacağım şimdi . Arkadaşlarım eşim herkes senin neyin var niye en ufak şeye sinirlenip alınıyorsun diyordu umarım bi zarar gelmez var ise çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biliyordum hissediyordum bir şeyler içecektim hatta içmek istemedim bitki çayı vs hala inanamıyorum bende o zaman 4 gün sonra falan test yapayım inşallah vardırBişi olmaz allahın izniyle ona bişi olacak olsa uyurken de olur canım tedirgin olma
İnsan canım haberdar etÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biliyordum hissediyordum bir şeyler içecektim hatta içmek istemedim bitki çayı vs hala inanamıyorum bende o zaman 4 gün sonra falan test yapayım inşallah vardır
Hayırlı olsun sizindeİnsan canım haberdar etAma lekenin devamı gelemediyse öyledir.. benimde tansiyonum düşüyordu bayılacak gibi oluyodum
Bide 1-2 saniyelik baş dönmesi oldu sanki deprem oldu zannediyordum
Bn yeni hamile kaldığımda hem popomun üstüne hemde yüz üstü iki defa düştüm ve aynı gün içerisinde oldu bu bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz merak etmeKorkuyorum dün gece ayağım kaydı düştüm bacağıma basamıyorum kas zedelendi zarar görmemiştir değil mi tuttuysa oturup ağlayacağım şimdi . Arkadaşlarım eşim herkes senin neyin var niye en ufak şeye sinirlenip alınıyorsun diyordu umarım bi zarar gelmez var ise çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun size de . Çok teşekkür ederimBn yeni hamile kaldığımda hem popomun üstüne hemde yüz üstü iki defa düştüm ve aynı gün içerisinde oldu bu bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz merak etme
Zaten hiç bi zaman düşmez insan gider en düşünülmemesi gereken zamanda düşerBn yeni hamile kaldığımda hem popomun üstüne hemde yüz üstü iki defa düştüm ve aynı gün içerisinde oldu bu bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz merak etme
Bu arada adet olacakmış gibi hafif ağrım var bel karın ama lekelenme şu an azaldı zaten çok az gelmişti böyle damla damla gibi geliyorZaten hiç bi zaman düşmez insan gider en düşünülmemesi gereken zamanda düşerhayatın cilvesi
Merhaba, adetinize kaç gün var. İnşallah bebiş vardırBu arada adet olacakmış gibi hafif ağrım var bel karın ama lekelenme şu an azaldı zaten çok az gelmişti böyle damla damla gibi geliyor
8 9 gün kadar varMerhaba, adetinize kaç gün var. İnşallah bebiş vardır
merhaba sonucunuz ne oldu?8 9 gün kadar var
Adete 4 gün var bu gün öylesine en iyi erken gebelik testini aldım yaptım bu şekilde kan vereceğim yarınmerhaba sonucunuz ne oldu?
İlk dakikalarda bu gün adete 4 kalaİnsan canım haberdar etAma lekenin devamı gelemediyse öyledir.. benimde tansiyonum düşüyordu bayılacak gibi oluyodum
Bide 1-2 saniyelik baş dönmesi oldu sanki deprem oldu zannediyordum
Yumurtlama kanaması canim bende de oldu bu ay 16 günümde hatta adete 10 gün kala oldu yumurtlama kanaması bugünü mutlaka degerlendirMerhaba adet bitişinden beri 2 -3 günde bir deneme oldu . Tansiyonum düşüyordu bu ara . Ve tamamen aklımdan çıkarmıştım gebeliği hatta iş bakıyordum kafam dağılır diye . Biraz önce adet olacak gibi bi ağrım oldu peçeteye kahverengimsi böyle pembeden çalan bi akıntı geldi . Adetten bir 5 6 gün sonra göğüs hassasiyetim giderek arttı ve doygunluk hissi devam ediyor uçlarına dokunamıyorum üzerine yatamıyorum. Yerleşme reglden önce 8 9 gün sonra olur mu ? Yumurtlama akıntısına benzer akıntılarım da devam ediyordu kokusuz beyaza dönmüştü dün de. Bu ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi ?
Allah tamamını erdirsin inşallah hamişmişsinİlk dakikalarda bu gün adete 4 kala
İnşallah sağlıkla yükselir değer ve vardır yarın kan vereceğimAllah tamamını erdirsin inşallah hamişmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?