Kızlar çok heyecanlıyım bakar mısınız yerleşme kanaması hakkında ?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Merhaba adet bitişinden beri 2 -3 günde bir deneme oldu . Tansiyonum düşüyordu bu ara . Ve tamamen aklımdan çıkarmıştım gebeliği hatta iş bakıyordum kafam dağılır diye . Biraz önce adet olacak gibi bi ağrım oldu peçeteye kahverengimsi böyle pembeden çalan bi akıntı geldi . Adetten bir 5 6 gün sonra göğüs hassasiyetim giderek arttı ve doygunluk hissi devam ediyor uçlarına dokunamıyorum üzerine yatamıyorum. Yerleşme reglden önce 8 9 gün sonra olur mu ? Yumurtlama akıntısına benzer akıntılarım da devam ediyordu kokusuz beyaza dönmüştü dün de. Bu ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi ?

Evet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyo
İnşallah sizdede bebek vardır

Evet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyo
Korkuyorum dün gece ayağım kaydı düştüm bacağıma basamıyorum kas zedelendi zarar görmemiştir değil mi tuttuysa oturup ağlayacağım şimdi . Arkadaşlarım eşim herkes senin neyin var niye en ufak şeye sinirlenip alınıyorsun diyordu umarım bi zarar gelmez var ise çok korkuyorum

Çok teşekkür ederim çünkü ilk defa her zamankinden farklı şeyler oldu psikolojiktir dedim takmadım kafama çok bu gün böyle olunca normalin dışında içime kuşku düştü

Bişi olmaz allahın izniyle ona bişi olacak olsa uyurken de olur canım tedirgin olma

Bişi olmaz allahın izniyle ona bişi olacak olsa uyurken de olur canım tedirgin olma
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biliyordum hissediyordum bir şeyler içecektim hatta içmek istemedim bitki çayı vs hala inanamıyorum bende o zaman 4 gün sonra falan test yapayım inşallah vardır

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biliyordum hissediyordum bir şeyler içecektim hatta içmek istemedim bitki çayı vs hala inanamıyorum bende o zaman 4 gün sonra falan test yapayım inşallah vardır
İnsan canım haberdar et Ama lekenin devamı gelemediyse öyledir.. benimde tansiyonum düşüyordu bayılacak gibi oluyodum
Bide 1-2 saniyelik baş dönmesi oldu sanki deprem oldu zannediyordum

İnsan canım haberdar et Ama lekenin devamı gelemediyse öyledir.. benimde tansiyonum düşüyordu bayılacak gibi oluyodum
Hayırlı olsun sizinde Benim elim ayağım boşalır gibi oluyordu her gün olmaya başladı artık normalde aç da kalsam saatlerce tansiyon düşmez tokken de olunca acaba mı dedim

Bn yeni hamile kaldığımda hem popomun üstüne hemde yüz üstü iki defa düştüm ve aynı gün içerisinde oldu bu bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz merak etme

Bn yeni hamile kaldığımda hem popomun üstüne hemde yüz üstü iki defa düştüm ve aynı gün içerisinde oldu bu bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz merak etme
Çok geçmiş olsun size de . Çok teşekkür ederim
Mesela ben kasığımı sıkıştıracak şekilde oturduğumda vs hep batma oluyordu hatta geçen ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum dedim eyvah kesin tekrarladı ilaç içecektim sonra vazgeçtim regl bekleyeyim dedim bir kaç gün geçsin olmadı kan vereceğim çıkar herhalde beta da

Zaten hiç bi zaman düşmez insan gider en düşünülmemesi gereken zamanda düşer hayatın cilvesi

Zaten hiç bi zaman düşmez insan gider en düşünülmemesi gereken zamanda düşer hayatın cilvesi
Bu arada adet olacakmış gibi hafif ağrım var bel karın ama lekelenme şu an azaldı zaten çok az gelmişti böyle damla damla gibi geliyor

İlk dakikalarda bu gün adete 4 kala

Eklentiler

• IMG_0445.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 689
Yumurtlama kanaması canim bende de oldu bu ay 16 günümde hatta adete 10 gün kala oldu yumurtlama kanaması bugünü mutlaka degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…