Kızlar çok heyecanlıyım bakar mısınız yerleşme kanaması hakkında ?

Yükselir dimi doktor iki seçenek de olabilir dedi ilaç kullanabilirsin şu an dedi hatta öğrendiğinde bırakırsın sorun olmaz dedi

Yükselir dimi doktor iki seçenek de olabilir dedi ilaç kullanabilirsin şu an dedi hatta öğrendiğinde bırakırsın sorun olmaz dedi
Bence bekle canım. Adetin geçsin, belki yükselecek değerin. Hayırlısı olsun hakkında

Bata kaç gün var peki? Benim daha çok var

İnşallah hamilesindir canım yinede C grubu ilac almamanda fayda var
Babama ve eşimin kayınpederine vermek için pabuç bakıyorduk bir de morelim bozuldu iyice regl olcak gibi sancım da var ama çok çok hafif fazla hissettirmiyor bile akıntım da normal seyrediyor adet öncesi bi kaç gün kala kahverengi olurdu oda yok

Bence bunlar hiçbir şey değil zaten belirtiler benziyormuş

Aslında adet belirtileri ile gebelik belirtileri benzer vucudumuzu dinlemeyip akışa bırakmak gerekiyor ve adet gecmeden test yapmamak. Tabi saglık sorunu olan ve ust uste gebelik elde edilmemis kisiler sabırsızlanıyor doğal olarak zor bi süreç. Ben gebelik icin tedavi almadim pcos semptom yatıstirici tarzda inofolic falan kullanmıstım. Şuan calistigim alandan önce kadın dogum hemsiresiydim kendimde pcoslu oldugum icin 16 yasimdan beri bu alana çok ağırlik verdim (staj dönemlerime ek) egitim aldım 25 yaşında anne oldum ve doğal kullandigim seylerin etkisi bunda cok büyük, bu yuzden sorun varsada yoksada ümitsizlige kapilmayin neler neler gördüm bu tıbbında ötesinde cevap bulamadigi bir alan. Olmaz denilen kadınlar hamile kaldı, kesin kalırsın sorun yok dediklerimiz senelerce ugrastı. Akışa bırakın stres yapmayin

Haklısınız ama göğüslerim cidden büyüdü adet öncesinkinden farklı ve mavi mavi damarlar böyle ağ gibi olmuş bu derece değildi sızı bir gelip bir gidiyor iyice kafam karıştı

Haklısınız ama göğüslerim cidden büyüdü adet öncesinkinden farklı ve mavi mavi damarlar böyle ağ gibi olmuş bu derece değildi sızı bir gelip bir gidiyor iyice kafam karıştı
Gece adet olmazsanız ve elinizde testvarsa ilk idrarla tekrar bakabilirsiniz beta hızla arttigi icin koyulasmada artar, eger ayniysa hicbir sey yapmadan bekleyin kafanizi dagitin dusunmeyin

Gece adet olmazsanız ve elinizde testvarsa ilk idrarla tekrar bakabilirsiniz beta hızla arttigi icin koyulasmada artar, eger ayniysa hicbir sey yapmadan bekleyin kafanizi dagitin dusunmeyin
Adetime zaten az kaldı beklicem sonra adet olursam üzülürüm ve saçma sapan şekilde silik çizgi kurbanı oldum defalarca bu sefer hemen çıktı diye sevindim bu sefer de değer yetersiz inşallah vardır ama hala benim olmadığına inanasım gelmiyor bi yandan

Zaten deger olsa bi dert olmasa bi dert bu seferde artti mi ikiye katlanıyo mu bunlar düsünülüyo en güzeli adet 5-7 gün gecicek mis gibi bu arada ben ortalama yumurtlama tarihinden 9 gun sonra beta baktirdigimda negatifti acile gitmistim siddetli karin agrisiyla kasiklarimda alttan muayenede oldum hicbir sey denmedi meger hamileymisim bir gun sonra testte silik gordum ama kimyasal oldu. Üstune bi daha hamile kaldim hic test yapmadim direk kan verdim stres olmadi hic

Hayırlı olsun Burada bütün arkadaşlar derdi adetini bekle stres olursun diye o zaman tam anlam veremiyordum yani nasıl durur insan diyordum ama gerçekten de öyleymiş yaşayan biliyor yani ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyiymiş yani en azından adet geçsin

Kesinlikle canim guzel haberlerini bekliyoruz inşallah

kızlar benimde sonucuma bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.39.24.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 207
  • WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.40.38.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 210
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…