Kızlar çok heyecanlıyım bakar mısınız yerleşme kanaması hakkında ?

Merhabalar bende 1.5 yillik evliyim pcos var bende uzun zamandir gunleri degerlendiriyoruz esimle korunmuyoruz en son 22 martta adet oldum ve bu ayi da surekli degerlendirdik 2 gun once kaset test yaptim silik cizgi cikti sonraki gunler testi tekrarladim negatif cikti 2 3 aydir duzenli adet oluyorum normalde duzensizdi eger bu sefer de duzenli olursa 4 5 gun var adetime bu aksam kahverengi bir leke geldi normalde hic olmazdi agrim yok sadece bir kac gundur sirt agrilarim var sizce ne olabilir

bende adetten 9 gün önce kahverengi leke geldi ve giderek akıntım arttı hiç kesilmedi göğüs hassasiyetim vardı bir de aman aman belirti yok yani ben ilaç içeyim artık diye test yapayım dedim doktor da 4 5 gün sonra yap sonra kan ver demişti o yüzden bence reglinizi bekleyin her şey olabilir sonra üzülüyoruz boş yere burada bütün arkadaşlar böyle derdi ama ben hep takardım şimdi haklı olduklarını anlıyorum

Simdi hastaneye geldim kan verdim 1 saate cikicak beklerken kaset test yapayim dedim hemen 2 saniye icinde silik ikinci cizgi cikti insallah allahim nasip etmistir

Simdi hastaneye geldim kan verdim 1 saate cikicak beklerken kaset test yapayim dedim hemen 2 saniye icinde silik ikinci cizgi cikti insallah allahim nasip etmistir
Hayırlı olsun bende kan verdim bekliyorum inşallah vardır içimizinse haber et valla zaman geçmiyor anca e nabzı yeniliyorum

Ortalamadan bahsediyorum adeti 28gün düzenli olan kadında 14.gün yumurtlama olusup çatlar. Bundan yaklaşık 10gün sonra yani adetten 13-15.gün sonra döllenme gerçeklesirse rahme bu sürede yerleşir. Sonuc olarak adetten sonra 1hafta içinde yumurtlayıp yine aynı zamanda tüplerden ilerleyip rahme yerleşip bu kanamadan anlayamazsınız. Bu sıradan rahim akıntısıdır. Mümkün değil yani... Adetten 8 9gün önce demissiniz yine yakın bi tarih ama olabilirde bazen erken döllenme ve erken belirti verebiliyor genelde adet 1 2gün kala anca çıkıyor en erken

Ben çay çok severim ama içememiştim ilk 3 ay fazla ... hele ilk anladığım zamanlar acaba demiştim ve sürekli uyukluyordum adetimden bi hafta 10 gün öncesinde. Ama benimki hemen adet sonrası döllenme oldu muhtemelen döngüm kısa olduğu için (25 gün)

Çıktı sonuç aynı hastaneye gittim değerin de biraz yükselme olmuş son gelmene göre dedi bu yükseledebilir düşedebilir dedi adetin gecikince yap testi dedi kan testini
Canım değerin kaç ki? Daha öncede mi vermiştin kan?

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biliyordum hissediyordum bir şeyler içecektim hatta içmek istemedim bitki çayı vs hala inanamıyorum bende o zaman 4 gün sonra falan test yapayım inşallah vardır
Bir şey diyeceğim gögüs ucunda ağrı var mı? Sadece ucu ağrıyor hele dikleştiği zaman böyle hafif kızarıp büyümüş de uzamış gibi anlamadım bi garip. Ama benim de yumurtlayalı 2 gün oldu yani 2 günde de imkansız gibi, yumurtlama etkisi mi devam ediyor acaba

Evet aynı hastanede 5 gün önce verdim 4 sayı yükselmiş 4 olmuş yani doktor regl gecikmeni bekle yükseledebilir yükselmeyedebilir dedi
Anladım canım. Benimde adetime 3 gün varken çok silikti idrar testi. Ama kanı bir hafta gecikince vermiştim. Yani idrar testinde tam koyu ikinci çizgi çıkınca vermiştim. Belki silik çıktığında benim değerim okadardı…

Şuan degerin 0dan 4e mi yükselmis yani 5 ustu pozitif diyorlar cunku
Evet aynı hastanenin aciline gittim . Doktor ilk yaptığım teste baktı adete 9 gün varken yaptırmıştım o zaman
Biraz yükselmiş dedi ama şu an bir şey diyemem reglinin gecikmesini bekle bir hafta geçtikten sonra kan ver dedi belli olmuyor bu gebelik durumları herkeste farklı oluyormuş galiba

Evet benimde göğüs ucum aşırı açıyor dokununca hatta bu ay hiç geçmedi akıntım da fazla ayrıca bazen o kadar çok ağrıyor ki şaşırıyorum damar damar bir de . Bende farklı göğüs hassasiyeti olunca şüphelendim zaten aman aman bi ağrımda yok hafif şekilde sürekli değil belim bacağım ağrıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…