kızlar çok karışığım sanırım

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
meraba kızlar kafam öyle çok karışıkki bu kez ne yapacağımı bilemiyorum daha doğrusu ne istediğimi benim 4 yıllık bi ilişkim zorluk ve mücadeleyle dolu 1 haftadırda çok fena bozuşmuştuk yeni barıştık aslında beni sevdiğini düşünüyorum ama ben sanırım onla yapamam artık içimde çok şey kopmuş hep şüpe hep şüpe delirmek üsereyim hep birşeylerin geçmesini beklemek hep mutluluk bekleyişi elimizde olmayan şeyler bunları çoğu ama allahı var aşkım bugüne kadar ne geçicek dediyse geçti sözlerinde durdu ben onu çok bunalttım şimdi bunaltmamaya çalışıyorum başarıyorumda ona inanıyorum ama çok mutsuzm şimdi acaba tükendik artık deyip bitirsemmi diorum ama bunu yapabilmem için önce kendime bi yol çizmeliym yoksa 2 gün sonra ararım kararlı olmalıym aslında onsuz yapamam ben ama yapmalıym artık diorum çünkü bekleyişler beni çok yordu mutluluk hakkım benim şimdi bekyecek gücüm yok dayanamyıp çenemi bi açarsam kötü kavga ederiz u olsun istemiyorum çünkü güsel bitsin dedim hep bi gün biterse onu çok seviyorum resmen tapıyorum ama ne yapacam bilemiyorum yardımcı olun 2 gün önce ya biterse korkusuyla deliriyodum şimdi ne dio bu kız die gülmeyin bana çok kızlar çok karışığım mutsuzm ama onu çok seviyorum

YÜREĞİM Mİ ? MANTIĞIM MI ?

Seninki sevgimi acaba alışkanlıkmı sadece. Dile kolay 4 yıl diyorsun.Sevgi bitsede alışkanlık kalır geriye kopamazsın. Ama mutsuzsan bu alışkanlıktan vazgeçmelisin

başarmalıym diorum ama nası yapıcam kopmalym ama içim çok acıcak

hayatım elbette senin ki artık alışkanlık olmuş iliskiye devam edince ilerde o insanla ciddi düsünme gibi bi olaslığn warsa ve mutlu olacağını düşnüyorsan bırakma ama mutsuzsan biseyler eskisi gibi deilse onuda üzme kendinide üzme yol yakınken ayrıl anlasarak..

onla biras yalnız kalsak burda değil yada burda şu çevremisden ve ark.kurtulsak ölene kadar asla beraber olcağımızı beni asla yalnız bırakmayacağını biliorum öyle güveniyorum ama böle değil böle çok mutsuzum anlayamym onu çok seviyorum

haklısınz bu kadar çelişkili konuşan birine kimse bişe yazmak istemez çok kötü hissediyorum

Canım senin kafan çok karışmış biraz uzak kal ve gerçekten ne istediğine karar ver. Sonra olumlu veya olumsuz onada kararını sölersin. Bir süre ondan uzaklaş kafanı dinle bakalım ne istiyorsun...

onu cok severken nasıl mutsuz olabılıyrsun acaba ?

Çevrenizde ne var?
Arkadaşlarınızla sorununuz ne? Madem birbirinizi seviyorsunuz... Sıkıldığın şey çevreniz:
Arkadaş çevrenizi değiştirin o zaman. ????

canım anlıyorum seni bazı şeylerden dolayı yoruldun bunaldın ondan bu çeneni tutamaman ama onun değişmesini bekleme sakın olan sana olur çok seviyorsun tamam ama seni yıpratmış bazı şeyler o yüzden sinirlerin bozulmuş kafan iyice karışmış çünkü sorun sorun sorun kafa ne yapsın..bir 4yıllık ilişkiyi bitirmek çok zordur heleki seviyorsan ama böyle daha mutsuzsan bitirmek gerek..direk bitti değilde bi ara verebilirsiniz mesela..kendini test et alışkanlıkmı değilmi gerçekten seviyormusun nekadar çok vs vs...ben bunu aşkım askerdeyken denedim ve alışkanlık olmadığına emin oldum..inşallah sağlıklı mutlu olabileceğin bir karar verirsin bitanem..sana tavsiyem çoook düşünmeeeeeeee telefona çok bakmaaaaaaa :)

Canım senin kafan çok karışmış biraz uzak kal ve gerçekten ne istediğine karar ver. Sonra olumlu veya olumsuz onada kararını sölersin. Bir süre ondan uzaklaş kafanı dinle bakalım ne istiyorsun...

yapamıyorum işte bunu asla yapamıyorum ben ondan uzak kalamıyorum sanki bütün yollar ona çıkıyo işte dün dedim biras az arıcam sorcam bundan sonra ama yapamadımki

kuşum benim ya çok seviyorum seni iyki varsın

pelıncım 2 hafta önce terk edecek gıye aklın çıktı, şimdı o senı yola getırdı dersını verdı ama sanırım sen yıne o hırçın kızı ozledın. kımı ınsan karşısındakını ezmek uzmek ıster. bundan zevk alır. sevgılının hatasını kollayıp, mutsuzluk yaratacak yer arama kendıne lutfen. sen ıstıyorsun o yıne senı alttan alsın, haklı olmak ıstıyrsun sanırım. ama ılışkıler evlılıklerın ıhtıyacı olan tek şey huzurdur. bunu kendıne ve ona çok görme.

ıstemıyorsan bır karar ver ayrılcam lafları ıle ılgı çekmeye calışma. kızıcam bak sana

sende kızma ama bana nolur dikkat çekmeye çalışmyrm hatası o kadar büyük kü kendide bilio bunu düzeltcem diyo ama hiç bir gelişme yok hep lafta kendi bilio hatasını ben çok düseldim eski pelin olsaydı bu olayda çene çene dünyayı dar etmiştim ona şimdi sesimi çıkarmym ama anlamym nie geçmio nie mutlu olamıym

o zaman sessız sedasız fazla çaktırmadan ılgısını çekmeden söyle bır kaç gun duşun. son sözu söyle ama kesın kararını ver söyle. sonra tukurdugunu yalamak ta var..

al elıne bır kagıt neden evlenırsın neden ayrılmalısın dıye maddele bak cok yararını göreceksın

madem seviyosun ve geçmiş 4yıl var ordata neden bu kararsızlıklar ben hiç bişey anlamadım ortada başka şeyler mi daha açık olursan daha iyi yardımcı olmaya çalışırız sana

madem seviyosun ve geçmiş 4yıl var ordata neden bu kararsızlıklar ben hiç bişey anlamadım ortada başka şeyler mi daha açık olursan daha iyi yardımcı olmaya çalışırız sana

bunca senedir hakettğimi alamdığım için bu kararsızlıklar napcağımı bilemiyorım belkide biz hiç başaramycaz hiç mutlu olmayızcaz

kızlar ben hala bi karar veremedim ya böle aptal gibi dolanıyorum ortalıkta

canım zor biliyorum ama bi süre görüşmemeyi denesen. o zaman duygularını daha iyi tartabilirsin bence. gerçi sevmiyosan bu kadar düşünmezdin ayrılırdın be canım demek ki seviyosun

canım zor biliyorum ama bi süre görüşmemeyi denesen. o zaman duygularını daha iyi tartabilirsin bence. gerçi sevmiyosan bu kadar düşünmezdin ayrılırdın be canım demek ki seviyosun

hemde öyle bi sevmekki bu anlatamam nası başarabiliyorum hala bu kadar sevmeyi basen onuda düşünüyorum ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…