Canım senin kafan çok karışmış biraz uzak kal ve gerçekten ne istediğine karar ver. Sonra olumlu veya olumsuz onada kararını sölersin. Bir süre ondan uzaklaş kafanı dinle bakalım ne istiyorsun...
canım anlıyorum seni bazı şeylerden dolayı yoruldun bunaldın ondan bu çeneni tutamaman ama onun değişmesini bekleme sakın olan sana olur çok seviyorsun tamam ama seni yıpratmış bazı şeyler o yüzden sinirlerin bozulmuş kafan iyice karışmış çünkü sorun sorun sorun kafa ne yapsın..bir 4yıllık ilişkiyi bitirmek çok zordur heleki seviyorsan ama böyle daha mutsuzsan bitirmek gerek..direk bitti değilde bi ara verebilirsiniz mesela..kendini test et alışkanlıkmı değilmi gerçekten seviyormusun nekadar çok vs vs...ben bunu aşkım askerdeyken denedim ve alışkanlık olmadığına emin oldum..inşallah sağlıklı mutlu olabileceğin bir karar verirsin bitanem..sana tavsiyem çoook düşünmeeeeeeee telefona çok bakmaaaaaaa :)
pelıncım 2 hafta önce terk edecek gıye aklın çıktı, şimdı o senı yola getırdı dersını verdı ama sanırım sen yıne o hırçın kızı ozledın. kımı ınsan karşısındakını ezmek uzmek ıster. bundan zevk alır. sevgılının hatasını kollayıp, mutsuzluk yaratacak yer arama kendıne lutfen. sen ıstıyorsun o yıne senı alttan alsın, haklı olmak ıstıyrsun sanırım. ama ılışkıler evlılıklerın ıhtıyacı olan tek şey huzurdur. bunu kendıne ve ona çok görme.
ıstemıyorsan bır karar ver ayrılcam lafları ıle ılgı çekmeye calışma. kızıcam bak sana
sende kızma ama bana nolur dikkat çekmeye çalışmyrm hatası o kadar büyük kü kendide bilio bunu düzeltcem diyo ama hiç bir gelişme yok hep lafta kendi bilio hatasını ben çok düseldim eski pelin olsaydı bu olayda çene çene dünyayı dar etmiştim ona şimdi sesimi çıkarmym ama anlamym nie geçmio nie mutlu olamıym
madem seviyosun ve geçmiş 4yıl var ordata neden bu kararsızlıklar ben hiç bişey anlamadım ortada başka şeyler mi daha açık olursan daha iyi yardımcı olmaya çalışırız sana
canım zor biliyorum ama bi süre görüşmemeyi denesen. o zaman duygularını daha iyi tartabilirsin bence. gerçi sevmiyosan bu kadar düşünmezdin ayrılırdın be canım demek ki seviyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?