• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kırıldım…Haklı mıyım ?

Ogretmn3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2025
33
29
3
27
Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
KENDİSİ ORJİNALİNİ ALSIN .

Son düzenleme:
sinsilik değil de kabalık, nobranlık, patavatsızlık falan denebilir bu yaptığına. Ben gözümün içine baka baka bana hakaret eden, kırmaktan çekinmeyen insanla arkadaşlık etmem. Mesafe koyun görüşmeyin. Nedenini sorarsa varoş olarak nitelediğin biriyle görüşeceğini sanmıyorum, “kaliteli” arkadaşlar bul sen diyin

Çok şaşırdım .Çok da kırıldım …
Yok beee ne kırılacaksın salla gitsin herkes dönsün de kendine bi baksın ilk önce kimse için hele hele de böyle biri için asla kendimi üzemem b*kunda bogulsun der geçerim 😁

Çok şaşırdım .Çok da kırıldım …
arkadaşlığı bitirmeye cesaretim varsa orada sağlam bir ağzının payını verir ve bir daha da görüşmem!
siz ne yaptınız o öyle söyleyince
ve hep yüzyüze bakmanız gereken bir kişi mi?

Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .
Atandığınız hâlde eski bir dostunuza açık parfüm almanız hoş olmamış bence de ama kendisini çok büyük bir kabalıkla ifade etmiş, kötü hissetmekte haklısınız, patavatsız şekilde değil daha farklı söyleyebilirdi.

sinsilik değil de kabalık, nobranlık, patavatsızlık falan denebilir bu yaptığına. Ben gözümün içine baka baka bana hakaret eden, kırmaktan çekinmeyen insanla arkadaşlık etmem. Mesafe koyun görüşmeyin. Nedenini sorarsan varoş olarak nitelediğin biriyle görüşeceğini sanmıyorum, kalitesiz arkadaşlar bul sen diyi
sinsilik değil de kabalık, nobranlık, patavatsızlık falan denebilir bu yaptığına. Ben gözümün içine baka baka bana hakaret eden, kırmaktan çekinmeyen insanla arkadaşlık etmem. Mesafe koyun görüşmeyin. Nedenini sorarsa varoş olarak nitelediğin biriyle görüşeceğini sanmıyorum, “kaliteli” arkadaşlar bul sen diyin
yani bir parfümden ne alaka varoşluk ? Kendi orijinalini alsın .Alabiliyorsa .

Atandığınız hâlde eski bir dostunuza açık parfüm almanız hoş olmamış bence de ama kendisini çok büyük bir kabalıkla ifade etmiş, kötü hissetmekte haklısınız, patavatsız şekilde değil daha farklı söyleyebilirdi.
Parfümü kendime aldım 😂Aldığım markayı varoşluk ayy diyerek tepki gösterdi

sosyal medyadan fazla etkilenmis heralde gecenlerde bir kadin cakma parfumleri yerdi sonra birsuru hesap "cakma parfum alana kadar baska markanın orijinal ama ucuz ürününü al" benzeri yorumlar yapti ya ondan etkilenmis olabilir.
ben kendim de parfum kullanmam, kadin parfümlerinden birinde görüp sevdigim bile olmamistir erkek parfumlerini severim sadece. ama benim cevremde de muadil parfumden nefret eden insanlar var , kokusu uctuktan sonra rahatsiz edici bir koku oluyor diye. ozellikle is yerinde ya da toplu tasimada duydum kendi tanidigim insanlardan bu elestiriyi.
benim notalari kokunun orijinalljgini anlayacak bir burnum olmadigi icin hic ilgi alanima girmiyor ama cogu insan icin cakma parfüm korsan kitaba, ustunde vsl amblemi olan ucuz cantaya eşdeger

sosyal medyadan fazla etkilenmis heralde gecenlerde bir kadin cakma parfumleri yerdi sonra birsuru hesap "cakma parfum alana kadar baska markanın orijinal ama ucuz ürününü al" benzeri yorumlar yapti ya ondan etkilenmis olabilir.
ben kendim de parfum kullanmam, kadin parfümlerinden birinde görüp sevdigim bile olmamistir erkek parfumlerini severim sadece. ama benim cevremde de muadil parfumden nefret eden insanlar var , kokusu uctuktan sonra rahatsiz edici bir koku oluyor diye. ozellikle is yerinde ya da toplu tasimada duydum kendi tanidigim insanlardan bu elestiriyi.
benim notalari kokunun orijinalljgini anlayacak bir burnum olmadigi icin hic ilgi alanima girmiyor ama cogu insan icin cakma parfüm korsan kitaba, ustunde vsl amblemi olan ucuz cantaya eşdeger
Yok benim ki öyle değil .Bargello alıyorum ve memnunum .

Back
X