- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
- Konu Sahibi blondeaddict
-
Kızlar çok üzgünüm...
Bugün sabah test yaptırdım kanda ve 0.994 yani negatif.Allahım çok üzgünüm...
Kızlar çok üzgünüm...
cnm üzme kendini...kaçıncı gündü bugün...transferin kaçında olmuştu...hakkında hayırlısı olsun cnm benim...:Saruboceq:
Kızlar çok üzgünüm...
canım sağolasın inşallah bundan sonra iyi olur nasip.....canım ya cok geçmiş olsun cok üzüldüm hakkında hayılısı buymus allah büyük inş. bundan sonra hersey cok güzel olucak:teselli:
sera canım sağol.. tabi yaşayanlardan duyunca insan bende atlatacağım diyor geçecek inşallah ama bugün çok kötüyüm dünya yıkılmış gibi.senağlamatakip ediyordum seni nevra canım üzüldüm sonucuna ama inşallah allahın izniyle o günler gelecek bir kaç gün canını acıtacak ama hemen geçecek üzülme yeniden denemek için daha da kararlı olacağından eminim aynı acıyı 2 kere yaşamış biri olarak yazıyorum bunları sana allahım tez zamanda versin meleklerimizi bizlere
Nevra73 canım çok geçmiş olsun.rabbim herşeyin hayırlısını versin.inş.hayırlısıyla sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın,allahım hepimize de nasip etsin inş.bende size birz kendimden bahsedim;ben 4 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım.çok tatlı bir bebeişim oldu sonrasında canım kızım,birtanemdi o benim.ama genetik bir hastalık sebebiyle 2 yaşında vefat etti kuzum.yani 8 aydır bebeğimsizim.eminim hepimizin acısı çok büyük.bebeklerimize kavuşamıyoruz.bende şimdi tüp bebek yöntemiyle hastalıklı emriyoları ayrıştırma yaptırarak sağlıklı emriyo elde etmeye çalışıyorum.bu 3.denemem.ama 2.transferim çünkü bizde sağlıklı emriyo bulamıyoruz.uzattım biliyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.5 gün sonra test günüm.allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebeişler nasip etsin.
nevracım kendime üzülürken sana da üzüldüm idrar testi yaptım bu gün bende ve o korkunç tek çizgi ama yinede biraz umutlanıyım derken senin sonuçlarınla karşılaştım bir daha yıkıldım ama daha 11. de değilmi kanda kesin sonuç mu 11. de tekrarlamayacakmısın senağlamaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?