Kızlar çok korkuyorum.Transferin 8.günü ve kahvemsi kanama

Canım ben de aynı şeyi aynı günlerde yaşadım,şuan ikizlerim var hayılısıyla.Bu bebeklerin tutunduğu anlamına geliyor.Göreceksin sen hamilesin vee burda da gelip bizle paylaşıp "Haklıymışsınız arkadaşlar" diyeceksin canım.
Sıkma canını.Şimdiden hayırlı olsun.:teselli:

Kızlar çok üzgünüm...
Bugün sabah test yaptırdım kanda ve 0.994 yani negatif.Allahım çok üzgünüm...

canım çok uzuldum takıp edıyordum guzel haberın gelır dıye..........çok zor üzülme desem de ...bılıyorum zor..ama inş olacak zamanı inş gelecek canım........inş ........

Kızlar çok üzgünüm...
Bugün sabah test yaptırdım kanda ve 0.994 yani negatif.Allahım çok üzgünüm...

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama neyaparsın herşeyde vardır bi hayır .bu duyguları hepimiz yaşadık bak ben 8 yıldır bekliyorum herşeyin zamanı var canım buna inan ve ümidini asla kaybetme.

el-muallim ,ebrar53 canlarım sağolun.herşeyin bir vakti var bunu bilsede insan bu günler zor geçecek ama toparlanmaya çalışacağım.sağolun.Allah sizlerinde muradını versin inşallah...

cnm üzme kendini...kaçıncı gündü bugün...transferin kaçında olmuştu...hakkında hayırlısı olsun cnm benim...:Saruboceq:

canım bugün 10.gün 27 sinde transfer oldum 11 mart asıl test günü..senağlama

canım ya cok geçmiş olsun cok üzüldüm hakkında hayılısı buymus allah büyük inş. bundan sonra hersey cok güzel olucak:teselli:
canım sağolasın inşallah bundan sonra iyi olur nasip.....
sana da hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..

takip ediyordum seni nevra canım üzüldüm sonucuna ama inşallah allahın izniyle o günler gelecek bir kaç gün canını acıtacak ama hemen geçecek üzülme yeniden denemek için daha da kararlı olacağından eminim aynı acıyı 2 kere yaşamış biri olarak yazıyorum bunları sana allahım tez zamanda versin meleklerimizi bizlere

sera canım sağol.. tabi yaşayanlardan duyunca insan bende atlatacağım diyor geçecek inşallah ama bugün çok kötüyüm dünya yıkılmış gibi.senağlama
Hayırlısı Allahtan diyorum yinede...
Sen 2 kez olmadı demişsin şu an ne aşamadasın? bekleme mi tedavi mi canım?

Nevra73 canım çok geçmiş olsun.rabbim herşeyin hayırlısını versin.inş.hayırlısıyla sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın,allahım hepimize de nasip etsin inş.bende size birz kendimden bahsedim;ben 4 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım.çok tatlı bir bebeişim oldu sonrasında canım kızım,birtanemdi o benim.ama genetik bir hastalık sebebiyle 2 yaşında vefat etti kuzum.yani 8 aydır bebeğimsizim.eminim hepimizin acısı çok büyük.bebeklerimize kavuşamıyoruz.bende şimdi tüp bebek yöntemiyle hastalıklı emriyoları ayrıştırma yaptırarak sağlıklı emriyo elde etmeye çalışıyorum.bu 3.denemem.ama 2.transferim çünkü bizde sağlıklı emriyo bulamıyoruz.uzattım biliyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.5 gün sonra test günüm.allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebeişler nasip etsin.

canım hoşgeldin.İyi dileklerin için sağol.a.s.
Allah rahmet eylesin canım benim gerçekten çok üzüldüm bebişine Allah birdaha yaşatmasın böyle bir acıyı. İnşallah Allahtan hayırlısı ile hamile kalırsın sağlıklı bebekler nasip olur hepimize inşallah canım..:Saruboceq:

nevracım kendime üzülürken sana da üzüldüm idrar testi yaptım bu gün bende ve o korkunç tek çizgi ama yinede biraz umutlanıyım derken senin sonuçlarınla karşılaştım bir daha yıkıldım ama daha 11. de değilmi kanda kesin sonuç mu 11. de tekrarlamayacakmısın senağlamaÇok üzgünüm çoook

segemcim sağol canım iyi dileklerin için.evet 12.gün çarşamba yani ayın 11i ama ben olumlu sonuç olacağını düşünmüyorum .11inde tekrarlayacağım mecburen istiyolar çünkü...
canım sen hiç kendini üzme benim için ve şunu unutma sakın idrar testinde sonuç geç alınıyo pozitif olupta negatif çıkmış olabilir.tavsiyem sabırla ve inançla test gününü bekle inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım

nevra canım gerçekten çok üzüldüm. aynı durumu 2 kere yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ama insanoğlu acılarını eninde sonunda unutup yepyeni umutlara yelken açabiliyor bizim en önemli özelliğimizde bu olsa gerek. Umudunu sakın kaybetme ve yine yeniden dene. Allahım inş. o mutlu günü hepimize yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…