- 6 Haziran 2007
- 281
- 61
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Allahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom
(