- 6 Haziran 2007
- 281
- 60
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Evet bize sinirlendiginde onlara daha cok sarılıyor gibi hissediyorumDestek olmayip ne yapsin peki, kardesini magandalarin kucagina mi itsin??
Konu sahibesi kardes, bence kardesinizin ice kapaniklik problemini cozmelisiniz once. Bir de surekli yaninda olun ki, kendiniz yalniz hissedip yanlis kisilerin eline dusmesin. O yazistigi adamlar, kardesinizin yalniz ve mutsuz oldugunu anlamislar, durumdan faydalanmaya calisiyorlar, igrenc herifler. Siz yaninda olmazsaniz, yaninda olma vaadi veren bu igrenc heriflere itilir, dikkat edin. Burdaki en onemli mesele escinsel olmasi degil bence, 1 numarali probleminiz bu herifler. Cocugu bu adamlardan uzaklastirmalisiniz. Arkadas cevresine sokun, yaz geldi, 2 kardes gezin, disari cikin, beraber dondurma yiyin, ne bileyim.......yalniz birakmayin onu.
Yani erkeklerle flort etmek istiyorsa bile, bu kendi yas grubundan insanlarla, 19 yasindaki genclerin yapacagi turden flortler olmali. 19 yasinda bir genc escinsel veya degil kesinlikle otel odasi gibi igrenc bir muhabbetlere girmemeli. Genclik flortleri saf, temiz olur benim bildigim, ne bileyim konusmak, gulusmek, el ele tutusmak, bakismak vs.....Ustune dusmeden, asagilamadan, elestirmeden, bunu ona anlatmalisiniz bence.

ne kadar da kolay konu sahibine kızmak, kardeşine gösterdiğiniz hoşgörüyü ona da gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.
ben de eşcinsellere saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum sonuçta onlar da insan ve toplumdan dışlanmalarına da karşıyım kim bilir psikolojileri ne hale geliyor...
ama konu sahibinin üzülmesi de normal; tabiki de o onun kardeşi, canı ciğeri ve destek olmalı...ama siz üzülmezsiniz diye herkesin de sizin gibi olmasını beklemeyin, her insan aynı olamaz ki.
Çok teşekkürler aynen öyle üzülüyorum diğer gençleri görünce neden benim erkek kardeşimde bi kızla el ele tutusmasin kesin olsa öyle zamanla mecbur kabulleicem benin umudum kendini öyle sanıyor olmasi