kızlar cok kötüyüm spermiyogram cok kötü çıktıı yorumlayın lütfenn

sakuracımm bılgılerın için tesekkur ederım canım spermositogram yazıyo sonrada bu irregular kontur birde kruger kriterlerıne göre diyo sen şimdi ne asamadasın canım tüp bebekmi doktorumada anca 24 alabıldım randevu muayenehanesi yok özel hastanede calısıyo offf ben ozamana kadar napıcam yaa daha dogrusu kocam tutturdu hemen gıdelım randevusuz bakılmıyokı

SEMEN ANALİZ FORMU
ph:8
yuvarlakH.(m/ml)SHÖ:0
viabilite(motil/immotil)0,5
SPERMOSİTOGRAM(krugerkriterlerine göre)
normal:20
baş:mikroseral:3
irregülar kontur:35
akrozom malforme:7
akrozomsuz:3
sitoplazmik artık:22
açılaşma:3
kıvrık:7
ekstradan bunlarda yazıyo sakuraa ben şimdi napıyım önce kendı doktorumamı gösterıyım stres kromozomları etkılemez heralde kocam ben stres yaptım dıyoda

birde ben tıp fakültesınde yaptırdım doktorum ısrarla oranınkını ıstedı kendı hastanesınde ıstemedı en ıyı sonucu tıp verır dıye bu morfoloji ileri hareket oluyo galıba

birde ben tıp fakültesınde yaptırdım doktorum ısrarla oranınkını ıstedı kendı hastanesınde ıstemedı en ıyı sonucu tıp verır dıye bu morfoloji ileri hareket oluyo galıba

merhaba derramcım bi de orada yaptır bakalım umarım daha iyi bi sonuç çıkar..
canım morfoloji biçim,şekil demek..yani spermin yumurtayı normal yolla dölleyebilmesi için1-sayı yeterli olacak
2-ileri hareket iyi olacak
3-yumurtaya ulaştıgı zaman yumurtayı delebilecek ve dölleyebilecek yeterli morfolojiye sahip olacak..hepsi bir bütün yani..demiştim ya bizim de morolojimiz bozuk..

canım yaa ilgine tesekkurler ben zaten tıp ta yaptırdım birazda bundan cok stres yaptım cunku doktorum acıkca söyledı benım hastanemde yanlış cıkıyor sonuclar tıp ta en dogru sonucu alırsın dedı galıbe dedıgı gıbıde oldu benımde morfolojı bozuk oluyo yani ancada 24 üne alabıldım randevu bende yarın hormon tahlılerımı yaptırcam sen hangı asamadasın canım

valla canımcım biz daha iki gün önce spermiyogram yaptırdık.benim hormonlar,hsg filan daha bişi yok.önümüzdeki cumartesi doktora gidicez ama kilo sorunum var nasıl gidicem bilmiyorum.dr zayıfla gel diyecek muhtemelen..yani daha başlangıç aşamasındayız..allah hepimize sabır versin.1 yıldır gebelik için uğraşıyoruz ama tık yok..

benim eşimde varikosel vardı hamile olduğumu söylediğimde kimse inanmadı dr.ye kendim gittim sordum bindebir dedi oda senimi bulcak dedi çok üzülmüştüm ama 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendiğimde herkes şok oldu ve şu an 3.ye hamileyim kayınvalidem hala inanamıyor ama allahın takdiri eşimin ağrıları vardı senelerdir oda yok benim ona ii geldiğimi söylüyor...herşey allahtan ..ümidini kimse yitirmesin tedavi bile görmedik.

canım kilo okadar sorun degıl bence ne kılolu ınsanlar hamıle kalıyo benım temmuzda 3 yıl olacak bebiş isteyelı bende pko vardı ama hormoınlar ıyı oldugundan bende cok etkı göstermıyodu yanı cok zararlı degıldı benım 2 yıl öncekı spermıyogram ıyıdı şimdi sayı 22 mılyona düşmüş benım ıkıncı hormon tahlılım olacak hsg bende cekılmedım allahım inşallah bizi bekletmez hayırlı bebişler versin bize inşaallah aminn canımmm

selin ne güzel canım yaa allahım verecek olunca öyle yada böyle verıyo aslında inşaallah bizede verir tüm bebek isteyenleree

Derramcım nasılsın canım?
Görüyorsun işte olmaz diye birşey olmadığını değil mi?Böyle yıpratmayın kendinizi,olacak inşallah.
Morfoloji şekil bozukluğu demek bu arada.

Ben jel yapmaya gidiyorum.Görüşürüzzz..

canımm benımm saoll jelını unutma bakalımm
kromozom bozuklugu genetık dimi

Derram,üzülme lütfen,benim dr um da 8 ayın sonunda ısrarım sonucunda 1 seneyi beklemeden test yaptırmamıza karar verdi ve sperm testi sonucu gerçekten cok kötüydü dr umuz hemen tüp bebek uzmanına yönlerdirdi, işin en garip daha doğrusu en mutlu eden yanıysa tüm bu işlemlerle uğraştığımız zaman ben 5 haftalık hamileymişim.yani umutsuzluğa kapılma Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Duaları m bunu isreyen tüm ailler için.çünkü ne demek olduğunu inan iyi biliyorumm

saol canımmm allahım vermek ısteyınce hiç bişey engel olmuyo allahım tamamına erdirsin canımm

SEMEN ANALİZ FORMU
ph:8
yuvarlakH.(m/ml)SHÖ:0
viabilite(motil/immotil)0,5
SPERMOSİTOGRAM(krugerkriterlerine göre)
normal:20
baş:mikroseral:3
irregülar kontur:35
akrozom malforme:7
akrozomsuz:3
sitoplazmik artık:22
açılaşma:3
kıvrık:7
canım daha doktora gösteremedımkı kesın degıl ama kafam karısık sakuranında böyle olmuş bilgili o bu konularda o dedi. 24 üne kadar catlarım ben yaa arasammıkı doktorumu kızarmıkı öne olma sansımız yokmukı ayy deli olacam

dr.alihatay ı arat canım netten ona sonucunu yaz ve sor lütfen bakalım ne diyecek..En kısa sürede cevap yazıyormuş.

Sayılardan bişey anlayamadık canım 1mml de kaç sperm var?

Kaç mml sperm verildi?

Hareketlilik oranı ne?a b c ayrı ayrı?

Dr. varikosel demiş ya elle muayene etti mi?Droper çekti mi? Yoksa sonuçlara göre mi öyle söyledi?

canım 3ml semen verilmiş sayım(m/ml) 22 yazıyo normali20ve üzeri
a :0(normalı%25 ve üzeri)
a+b+c:36 ( normali%50 ve üzeri)
yani pek iç açıcı degıl ılerı hızlı 0 mış

hayır kendini asla suçlama neden ki rabbim buyuktur o bir kolaylık gösterir sen sadece yapman gerekenleri yap oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…