- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi Kizil Deniz
canım saracımm allah razı olsun bu imtihanıda atlatacagız inşaallah bana dua et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kilo okadar sorun degıl bence ne kılolu ınsanlar hamıle kalıyo benım temmuzda 3 yıl olacak bebiş isteyelı bende pko vardı ama hormoınlar ıyı oldugundan bende cok etkı göstermıyodu yanı cok zararlı degıldı benım 2 yıl öncekı spermıyogram ıyıdı şimdi sayı 22 mılyona düşmüş benım ıkıncı hormon tahlılım olacak hsg bende cekılmedım allahım inşallah bizi bekletmez hayırlı bebişler versin bize inşaallah aminn canımmm
yok canım ben 4 ay gonaphene ve catlatma ıgnesı olmuştum dölleyemedık yumurtayı doktorum 2 ay daha kullan dedı ama spermıyogram kötü cıkarsa dırek asılama yaparız dedı bakalım 24 ünde gıdıcem ne dıyecek allahım hayırlılarını nasıp etsın inşaallah bebek ısteyen herkese hayırlı saglıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip etsinn canımm
 benım için bi gün bile cok önemli onlara göre 2 hafta atmış hiç önemlı degıl
benım için bi gün bile cok önemli onlara göre 2 hafta atmış hiç önemlı degıl  (kecı boynuzu pekmezı aldırdım onu içiriyom eşime  kendımı kötüye alıstırıyorum.cocugu oolmayıpta mutlu olan insan cok ne bılıyım ben işimi kış tutayımda yaz cıkarsa bahtıma :))) doktorum bana spermıyogram kötü çıkarsa dırek asılama demişti bende beklemek ıstemıyorum olmazsa rapor alıp dırek mikro(bu mikroda direk spermler yumurtayla döllenıyo galıba tüple karıstırıyorum yanı tüpbebekten daha cok şans:)) bende hormon tahlılerımı yaptırdım bu arada tsh lh e2 bunlar normal cıktı prolaktin 44 cıktı biraz yüksek ama cok etkılemıyo sanırım yada umarım:):) şimdilik kocamla ilgileniyorum devamlı ona pozitif enerji veriyorum:asigim:kızlar devlet bızım arkadasa tüp için 1 yıl sonraya gün vermiş
(kecı boynuzu pekmezı aldırdım onu içiriyom eşime  kendımı kötüye alıstırıyorum.cocugu oolmayıpta mutlu olan insan cok ne bılıyım ben işimi kış tutayımda yaz cıkarsa bahtıma :))) doktorum bana spermıyogram kötü çıkarsa dırek asılama demişti bende beklemek ıstemıyorum olmazsa rapor alıp dırek mikro(bu mikroda direk spermler yumurtayla döllenıyo galıba tüple karıstırıyorum yanı tüpbebekten daha cok şans:)) bende hormon tahlılerımı yaptırdım bu arada tsh lh e2 bunlar normal cıktı prolaktin 44 cıktı biraz yüksek ama cok etkılemıyo sanırım yada umarım:):) şimdilik kocamla ilgileniyorum devamlı ona pozitif enerji veriyorum:asigim:kızlar devlet bızım arkadasa tüp için 1 yıl sonraya gün vermiş ( oda özelde hersey dahıl 3 milyara yaptıracakmış özelde yaptırmak ıstesem benden rapor isteyeceklermi?zaman kaybetmek ıstemıyorum sankı hersey daha kötüye gidecekmiş gibi hissediyorum
( oda özelde hersey dahıl 3 milyara yaptıracakmış özelde yaptırmak ıstesem benden rapor isteyeceklermi?zaman kaybetmek ıstemıyorum sankı hersey daha kötüye gidecekmiş gibi hissediyorum ((darkım Şenizsen napıyosun canım benım maşaaallah degerlerın yükselıyo:hooray: allahım bozmasın inşaallah
((darkım Şenizsen napıyosun canım benım maşaaallah degerlerın yükselıyo:hooray: allahım bozmasın inşaallahbu arada kızlar benım konumun yanında işaret var neden oldukı böyle onaylama işaretı heralde biraz meraklıyımdır da jeyyar
 (((kendi doktorumuda degıstırcem heral bırde prolaktın yüksek yaa inş. daha fazla kötü bişey cıkmaz sende endişe yapma canım fındıgın senden meraklı bak sen beklemıyordun ama o konuverdı senden habersız bence senın gıbı bı anneyı bırakmaya hiç niyetı yokk (inşaallah)
(((kendi doktorumuda degıstırcem heral bırde prolaktın yüksek yaa inş. daha fazla kötü bişey cıkmaz sende endişe yapma canım fındıgın senden meraklı bak sen beklemıyordun ama o konuverdı senden habersız bence senın gıbı bı anneyı bırakmaya hiç niyetı yokk (inşaallah) canım benımm a.s. ürolog kızdırdı benı yaa daha varis olup olmadıgını bılmeden sadece teste bakılarak muayene etmeden hemen varikosel olsun dedi bilecikteki doktorlar hep böyle sevmıyorum onları(((kendi doktorumuda degıstırcem heral bırde prolaktın yüksek yaa inş. daha fazla kötü bişey cıkmaz sende endişe yapma canım fındıgın senden meraklı bak sen beklemıyordun ama o konuverdı senden habersız bence senın gıbı bı anneyı bırakmaya hiç niyetı yokk (inşaallah)

kızlar bu kecı boynuzu pekmezını falan nasıl ve ne kadar içiricem eşimeac karnınamı içmesi gerekıyor şimdiden herkese tesekkurlerr
canımm senin sonuc nasıl cıktı