kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptı sonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı

ağlamaktan neden gözlerin şişiyor anlamadım, kendini neden helak ediyorsun bu kadar
hayatta çok büyük dertler var Allah beterinden korusun
oturulur karşılıklı konuşulur halledilir veya halledilmez...
mideni bozmana bu kadar parçalanmana gerek yok demek istedim

stres yapınca elimde değil oluyor böyle ona cok deger verıyorum kendımı hırpalamamın sebebide bu

stres yapınca elimde değil oluyor böyle ona cok deger verıyorum kendımı hırpalamamın sebebide bu

hepimizin değer verdiği insanlar var
önce kendin, unutma mesajlarına cvp vermiyo ilgisizleşti diye
kendini yırtacağına ya sende onu umursama ya da
en kısa zamanda yüzyüze konuş
bende kılı kırk yarar olmadık şeylere çok üzülürdüm
sanırım yaşın genç haydi toparla kendini...

Ailene binbir turlu yalan soyleyipte yanina gitme bence sadece tavsiye yanls anlama daha 4 ay olms ayarlasin kendi gelsin cok fazla fedakarlik yapma smdiden derim

4 Aylık ilişki.4 aydan önce hayatın nasılsa aynen devam edersin.Bir de bu haber verme,mesaj atma olaylarına anlam veremiyorum.Ne kadar ilgi gösterirse,o kadar ilgi gösterirsin.Göstermiyorsa üstüne düşüp,şişirmenin anlamı yok.Nasılsa ilgi alaka gösteren bir kız var.Niye yorsun ki kendini.

Kendini niye bu kadar parcaliyosun ki? Pazar gununu seninle sohbet muhabbet yerine facebookta geciren adam seni umursamiyo demektir. Seni kaale almayan adam icin parcalama kendini
calısıyorum dedı bana aradada facebooka gırebılıyordu yanı goruyordum aktıf oldugunu

olmadıgınıda soylemıyor ama istemese söylemez mi bi erkek istemiyorum diye
Söylemesini neden bekliyorsun o sana uysun sen ona değil. Geçen bi arkadaşa söylediğim şeyi söylicem: O seni mutlu etsin diye hayatına sokuyorsun, amacına hizmet etmiyorsa yol ver gitsin. Üstüne düşerek iyice kaldırma bi taraflarını, kendinden taviz verme, erkekler adamına göre muammele yapar, sen daha sert olsaydın bu sefer o sana yapışacaktı.

20 yasındayım yuzyuze gorusme ımkanımız anca ben gıdersem olur ve sımdı gıdersemde kendımı enayı yerıne koyarmısım gıbı gelıyor.sızce konusmak ıcın gıtmelı mıyım yksa bu yaptıklarından sonra hıc gıtmemeyı mı dusuneyım

Bazı insanlar sıkıntıya gelemiyor heralde. Bunuda onun kişiliği olarak kabul etmek lazım diye düşünüyorum. Ne bileyim ben de öyle her dakka mesajlar, telefon görüşmeleri, yer bildirimleri falan sevmiyorum. Bana çok vıcık vıcık geliyor bu tarz şeyler. Sürekli birini merak etmek niye anlamıyorum. Belliki arkadaşınızda bundan hoşlanmıyor. Sizde biraz aramamaya çalışın. Bu kadar merak etmeyin. Bırakın o sizi merak etsin. Her zaman derler kaçan kovalanır :)

Ailene binbir turlu yalan soyleyipte yanina gitme bence sadece tavsiye yanls anlama daha 4 ay olms ayarlasin kendi gelsin cok fazla fedakarlik yapma smdiden derim
Ahhh canım bir bilsen onun icin neler yaptım ben cok ısteyerek basladım ılıskıye cok ınandım ona canım nasıl acıyor bır bılsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…