- 27 Nisan 2012
- 15.839
- 19.112
- 498
- Konu Sahibi siirdelisii
-
20 yasındayım yuzyuze gorusme ımkanımız anca ben gıdersem olur ve sımdı gıdersemde kendımı enayı yerıne koyarmısım gıbı gelıyor.sızce konusmak ıcın gıtmelı mıyım yksa bu yaptıklarından sonra hıc gıtmemeyı mı dusuneyım
olmadıgınıda soylemıyor ama istemese söylemez mi bi erkek istemiyorum diye
evet en buyuk hayatı orda yaptım hakettıgınden cok deger verdım4 Aylık ilişki.4 aydan önce hayatın nasılsa aynen devam edersin.Bir de bu haber verme,mesaj atma olaylarına anlam veremiyorum.Ne kadar ilgi gösterirse,o kadar ilgi gösterirsin.Göstermiyorsa üstüne düşüp,şişirmenin anlamı yok.Nasılsa ilgi alaka gösteren bir kız var.Niye yorsun ki kendini.
ben acık acık sordum ona ıstemıyorsan soyle dıye o oyle bır sey yok dedı o yuzden demıstım bunuCekemiyorum seni demis daha ne desin yani istemiyo iste
evet ona karsı nadır sert oldum ve sert oldugum zamanlar ustume daha cok dustuSöylemesini neden bekliyorsun o sana uysun sen ona değil. Geçen bi arkadaşa söylediğim şeyi söylicem: O seni mutlu etsin diye hayatına sokuyorsun, amacına hizmet etmiyorsa yol ver gitsin. Üstüne düşerek iyice kaldırma bi taraflarını, kendinden taviz verme, erkekler adamına göre muammele yapar, sen daha sert olsaydın bu sefer o sana yapışacaktı.
canım onu yaptım mesaj atmazdım gun boyu hıc aramazdım aksamında ne haltlar cevırıyorsun sen derdı ne yapcagımı sasırdım vallaBazı insanlar sıkıntıya gelemiyor heralde. Bunuda onun kişiliği olarak kabul etmek lazım diye düşünüyorum. Ne bileyim ben de öyle her dakka mesajlar, telefon görüşmeleri, yer bildirimleri falan sevmiyorum. Bana çok vıcık vıcık geliyor bu tarz şeyler. Sürekli birini merak etmek niye anlamıyorum. Belliki arkadaşınızda bundan hoşlanmıyor. Sizde biraz aramamaya çalışın. Bu kadar merak etmeyin. Bırakın o sizi merak etsin. Her zaman derler kaçan kovalanır :)
kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptısonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı
yuzyuze gorusmek ıstıyor ama..bazen bu sekılde cok degısıyor psıkolıjısı cozemedım hanı derler ya bazen cok ıyı bazen cok kotu dıye.bu soyledıgını bende sordum kendıme ve hatta onaSeni üzemek istemem ama olaya disardan bakinca, görüsmemek icin bin bir tane bahane uyduran bi sevgili görüyorum. Paylasim yapmaya vakti olan iki dk surdayim canim demeye de vakti olur...
saglıgımdan olma sebebım asırı stresBir mesaja bakar tekmeyi koymak nedir bu anlamıyorum 4 aylık velet geçmiş
regl döneminde gibi kırıtıyor, naz yapıyor.
Erkek olmadan sevgili yapıyorlar kendisine. Siz de popolarını tavana vurduruyorsunuz böyle
ağlak, yalvaran modla.
Çalışıyorsun ama facede cirit atmayı biliyorsun gerizekalı arama beni deyip kapatacaksın suratına.
Ruhuna El Fatiha.
Sağlıktan olacak kadar ne var bu heriflerde anlamıyorum valla
derdını nasıl anlayımkı canım ben yazmazsam yazmayan bır tıpten bahsedıyoruz en ufak seylerde tartısma yasıyoruz hep alttan aldımAraya mesafe koy kendini geri cek derdi neymis anla. En ayar oldugum sey üstüne düstükce karsıdakinin iplememesi. Sen üstüne düsüyorsun diye böyle yapıyor. İyi sımartmıssın sadece 4 ayda
Tam olarak yasadıgım bu canım bırde ben o kadar emek verırken onun hıcbısey yapmaması nasıl zoruma gıdıyor bır bılsen..insan kendine yapılan umursamazca hareketleri hoş göremiyor . Konu sevgili bulamamak değil haketmediğimiz davranışlara maruz kalmak ki insanı nasıl yiyip bitirdiğini çok iyi bilirim .allah sabır versin
saglıgımdan olma sebebım asırı stresemın ol su kelımelerı soylemeye vakıt bıle kalmıyor kendını o derece haklı cıkarıyor
işte söylemişya senimi çekeceğim demiş...açık açık söyleyememiş ...olmadıgınıda soylemıyor ama istemese söylemez mi bi erkek istemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?