- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Dua edın banabak canım sert yazdım ama elimde değil
gencecik kızsın heba etme kendini
bence gitme.. dayan tut kendini biraz geri çek
bakalım ne olacak ona göre davranırsın
biraz uzak dur bakalım ne olacak..
derdını nasıl anlayımkı canım ben yazmazsam yazmayan bır tıpten bahsedıyoruz en ufak seylerde tartısma yasıyoruz hep alttan aldım
bır gunu bır gununu tutmayan bırı ıcın net bır seylerı ben sevgılısı olarak soyleyemezken sen nasıl soyluyorsun anlam veremedım canım? sana 4 ayı acık acık yazmadım ben sadece varolan en buyuk problemımızı soyledımilla sözle söylemesine gerek var mı tavırlarından davranışlarından yeterince açık değil mi sen acı çektiğinle kalacaksın,boşa harcadığın zamanla.
Keske hemen alinti yapmasaydin. Biseyler eklemistim yorumumayuzyuze gorusmek ıstıyor ama..bazen bu sekılde cok degısıyor psıkolıjısı cozemedım hanı derler ya bazen cok ıyı bazen cok kotu dıye.bu soyledıgını bende sordum kendıme ve hatta ona
bu durumları harıcınde oyle guzel konusuyorkı kendımı cok ıyı hıssettırıyor ben onun elını bıle tutunca mutluluktan oluyorum sımdı ne yapıcam[Q
Şu bir gercekki , karsındakinin gözünde kendine değer verdiğin kadar değerlisin..bu hep böyle..kendine guven ve kendini sana cevap bile vermeye tenezzül etmeyen birinden az sevme !.
stres yapınca elimde değil oluyor böyleona cok deger verıyorum kendımı hırpalamamın sebebide bu
direk senımı cekecegım demedıkı o bana..calısıyorum dıyorum sana dıyınce ben usteledım ona benzer bısey dedı tam hatırlayamıyorumişte söylemişya senimi çekeceğim demiş...açık açık söyleyememiş ...
zaten artık karar verdım yazmayacagım umarım sınırımden ölmemO yazmıyorsa sen de yazma. Nasıl olsa pesimden kosuyor cebimde diye rahat davranıyor. Hayır bulunmaz hint kuması mıdır nedir?
Ne kadar ekmek o kadar köfte
canım bu yaptıkların artık emek değil....kaçan kovlanır....mesajda bedava artık....onu bile yapmıyorsa boş ver sen...mantığının kabul ettiği insanları sev....Tam olarak yasadıgım bu canım bırde ben o kadar emek verırken onun hıcbısey yapmaması nasıl zoruma gıdıyor bır bılsen..
bız arkadaslıktan sevgılı olmaya adım attık.yanı sevgılı olmak ıcın tanısmadım onunla onu kaybetmekten korkuyorum asktan zıyade bır seyneden bu kadar çok değer veriyorsun siirdelisi..arkadaşın 3 gözü 4 kulağı 5 ayağı mı var yoksa ayna anda 3 öz ana 3 öz babaya mı sahip..dünyalı mı değil..çoooook aşırı aşırısı mı yakışıklı..jony deep le viggo mortensen kırması mı...Angelina jolie n in uzak akrabası mı...bir adası mı var..karun kadar zengin mi...kadına değer mi veriyor(olmadığı anlaşıldı)..nedir seni bu adama kör kütük aşık eden ..3 de geçtim 1 sebep söyle ona göre yorum yapcam..
aşktan ziyade bir şey diyerek bir insanı kaybetmekten korktuğunu söylemek yıllarını harcadığın kocan anan baban kardeşin değilse saplantı gibi geliyor..bilemedim şimdi.bız arkadaslıktan sevgılı olmaya adım attık.yanı sevgılı olmak ıcın tanısmadım onunla onu kaybetmekten korkuyorum asktan zıyade bır sey
yazmamak ıcın kendımı tutucam canımm.en son mesajımda ozgurlugune donebılırsın demıstım ne anlar ya da ne anladı bılemıyorumO yazmıyorsa sen de yazma. Nasıl olsa pesimden kosuyor cebimde diye rahat davranıyor. Hayır bulunmaz hint kuması mıdır nedir?
Ne kadar ekmek o kadar köfte
onun için plan yapıp sehir değiştirmeyi vs vs de düşünme derim !..bu durumları harıcınde oyle guzel konusuyorkı kendımı cok ıyı hıssettırıyor ben onun elını bıle tutunca mutluluktan oluyorum sımdı ne yapıcam
dostlugu cok guzeldı en buyuk hatayı dostluktan farklı yerlere cevırmekle baslattımaşktan ziyade bir şey diyerek bir insanı kaybetmekten korktuğunu söylemek yıllarını harcadığın kocan anan baban kardeşin değilse saplantı gibi geliyor..bilemedim şimdi.
bunu dusundum yapıcaktımkı su yasanılanlardan sonra hayatta yapmamonun için plan yapıp sehir değiştirmeyi vs vs de düşünme derim !..
o zaman tekrar dostluğa çevir ama ilişki boyutunun bittiğini göstererek ..gerçi çocuk dünden bırakmış seni şu an farkedemiyorsun..bir arkadaşında dediği gibi resmen ölü taklidi yapıyor..umarım anladığında iş işten geçmez..dostlugu cok guzeldı en buyuk hatayı dostluktan farklı yerlere cevırmekle baslattım
yazmamak ıcın kendımı tutucam canımm.en son mesajımda ozgurlugune donebılırsın demıstım ne anlar ya da ne anladı bılemıyorum
ilk hatan maalesef ailene bin bir türlü yalan söyleyip onun yanına gitmek istemen. ilişki bir noktaya gelir de gidersin ama ben şu aşamada maalesef gelenekselci olarak erkekten beklerim. Onun feragat etmesini beklerim. Ama sanırım baktın ondan hareket yok sen duygularına yenildin ve yalan planlarına başladın...kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptısonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı
bittiyse madem neden bitti kelimesini kullanmıyor peki bende buna anlam veremıyorum daha once 2 kere bıtırdık o zamanlar bıttı dıye cok kolay soylemıstıo zaman tekrar dostluğa çevir ama ilişki boyutunun bittiğini göstererek ..gerçi çocuk dünden bırakmış seni şu an farkedemiyorsun..bir arkadaşında dediği gibi resmen ölü taklidi yapıyor..umarım anladığında iş işten geçmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?