kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

bak canım sert yazdım ama elimde değil
gencecik kızsın heba etme kendini
bence gitme.. dayan tut kendini biraz geri çek
bakalım ne olacak ona göre davranırsın
biraz uzak dur bakalım ne olacak..
Dua edın bana gercekten kendımı hıc bu kadar gucsuz ve caresız hıssetmedım ben

derdını nasıl anlayımkı canım ben yazmazsam yazmayan bır tıpten bahsedıyoruz en ufak seylerde tartısma yasıyoruz hep alttan aldım

O yazmıyorsa sen de yazma. Nasıl olsa pesimden kosuyor cebimde diye rahat davranıyor. Hayır bulunmaz hint kuması mıdır nedir?
Ne kadar ekmek o kadar köfte

illa sözle söylemesine gerek var mı tavırlarından davranışlarından yeterince açık değil mi sen acı çektiğinle kalacaksın,boşa harcadığın zamanla.
bır gunu bır gununu tutmayan bırı ıcın net bır seylerı ben sevgılısı olarak soyleyemezken sen nasıl soyluyorsun anlam veremedım canım? sana 4 ayı acık acık yazmadım ben sadece varolan en buyuk problemımızı soyledım

yuzyuze gorusmek ıstıyor ama..bazen bu sekılde cok degısıyor psıkolıjısı cozemedım hanı derler ya bazen cok ıyı bazen cok kotu dıye.bu soyledıgını bende sordum kendıme ve hatta ona
Keske hemen alinti yapmasaydin. Biseyler eklemistim yorumuma yine de cok sacma geliyor bana. Zirt pirt mesaj yazmasa bile en azindan yasadigina dair bi isaret verir insan. Adam resmen görüsmemek icin ölü taklidi yapiyor. Degmez canim, hemde ailene yalan söyleme birak o görüsmek icin cabalasin.

[Q

Şu bir gercekki , karsındakinin gözünde kendine değer verdiğin kadar değerlisin..bu hep böyle..kendine guven ve kendini sana cevap bile vermeye tenezzül etmeyen birinden az sevme !.
bu durumları harıcınde oyle guzel konusuyorkı kendımı cok ıyı hıssettırıyor ben onun elını bıle tutunca mutluluktan oluyorum sımdı ne yapıcam

stres yapınca elimde değil oluyor böyle ona cok deger verıyorum kendımı hırpalamamın sebebide bu

çok değer verdiğin için böyle zaten. erkekler kendilerini süründüren kadınlara aşık oluyorlar. o seni merak etsin o koşsun peşinden o ilgi dilensin. yoksa işin zor..

neden bu kadar çok değer veriyorsun siirdelisi..arkadaşın 3 gözü 4 kulağı 5 ayağı mı var yoksa ayna anda 3 öz ana 3 öz babaya mı sahip..dünyalı mı değil..çoooook aşırı aşırısı mı yakışıklı..jony deep le viggo mortensen kırması mı...Angelina jolie n in uzak akrabası mı...bir adası mı var..karun kadar zengin mi...kadına değer mi veriyor(olmadığı anlaşıldı)..nedir seni bu adama kör kütük aşık eden ..3 de geçtim 1 sebep söyle ona göre yorum yapcam..

Tam olarak yasadıgım bu canım bırde ben o kadar emek verırken onun hıcbısey yapmaması nasıl zoruma gıdıyor bır bılsen..
canım bu yaptıkların artık emek değil....kaçan kovlanır....mesajda bedava artık....onu bile yapmıyorsa boş ver sen...mantığının kabul ettiği insanları sev....

bız arkadaslıktan sevgılı olmaya adım attık.yanı sevgılı olmak ıcın tanısmadım onunla onu kaybetmekten korkuyorum asktan zıyade bır sey

bız arkadaslıktan sevgılı olmaya adım attık.yanı sevgılı olmak ıcın tanısmadım onunla onu kaybetmekten korkuyorum asktan zıyade bır sey
aşktan ziyade bir şey diyerek bir insanı kaybetmekten korktuğunu söylemek yıllarını harcadığın kocan anan baban kardeşin değilse saplantı gibi geliyor..bilemedim şimdi.

O yazmıyorsa sen de yazma. Nasıl olsa pesimden kosuyor cebimde diye rahat davranıyor. Hayır bulunmaz hint kuması mıdır nedir?
Ne kadar ekmek o kadar köfte
yazmamak ıcın kendımı tutucam canımm.en son mesajımda ozgurlugune donebılırsın demıstım ne anlar ya da ne anladı bılemıyorum

aşktan ziyade bir şey diyerek bir insanı kaybetmekten korktuğunu söylemek yıllarını harcadığın kocan anan baban kardeşin değilse saplantı gibi geliyor..bilemedim şimdi.
dostlugu cok guzeldı en buyuk hatayı dostluktan farklı yerlere cevırmekle baslattım

dostlugu cok guzeldı en buyuk hatayı dostluktan farklı yerlere cevırmekle baslattım
o zaman tekrar dostluğa çevir ama ilişki boyutunun bittiğini göstererek ..gerçi çocuk dünden bırakmış seni şu an farkedemiyorsun..bir arkadaşında dediği gibi resmen ölü taklidi yapıyor..umarım anladığında iş işten geçmez..

yazmamak ıcın kendımı tutucam canımm.en son mesajımda ozgurlugune donebılırsın demıstım ne anlar ya da ne anladı bılemıyorum

Umarım verdigin özgürlükle baskasını almaz hayatına bunun icin uygun bi zemin hazırlamıs zaten.

Onların özgürlük anlayısı bu ne yazık ki. Kafalarında beyin yerine baska bisey var bence ya da hic bisey yok

ilk hatan maalesef ailene bin bir türlü yalan söyleyip onun yanına gitmek istemen. ilişki bir noktaya gelir de gidersin ama ben şu aşamada maalesef gelenekselci olarak erkekten beklerim. Onun feragat etmesini beklerim. Ama sanırım baktın ondan hareket yok sen duygularına yenildin ve yalan planlarına başladın...
Görülüyor ki o sana senin ona verdiğin değeri vermiyor.
Daha ne yapması lazım ikna olman için?

bittiyse madem neden bitti kelimesini kullanmıyor peki bende buna anlam veremıyorum daha once 2 kere bıtırdık o zamanlar bıttı dıye cok kolay soylemıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…