- Konu Sahibi gamzelim.66
-
bebeklerim birakip gitti beni.ben daha doyamamistim onlara...persembe gunu kanamam baslamisti..hemenm acile gittik..ultaransonda kontrol ettiler..iki kese vardi birinde bebk vardi birinde yoktu..ultrasona girmeden once buyuk parcalar gelmisti bende..neyseki bitanesi iyiydi,,sonra eve geldik dun gece cok kotu sancim tuttu resmen oldum sancida sonra yina kanama basladi..acile gittik doktor yok eve gonderdiler..sabah gelin dediler,,bu gun gittigimizde yien kontrol ettiler malesef bebegim dusmus..cok uzgumun cokk bi kac gun arayla iki bebegimi kaybettim..banada anne olmak nasip degilmiss..esimle kendi kendimizi teselli ediyoruz inssss rabbim ugrastirmadan kendiliginden verir..
icim yaniyor arkadaslar..
gamzecim canım benim çok geçmiş olsun.
sakın kendini üzme, suçlama herşeyin hayıırlısı diye düşün
tabiki kimse istemez böyle bişey biliyorum kötüsündür şuan.
umarım en kısa zamanda tekrar anne olacaksın
neden olmasın belkide tedavisiz olur.....inşallah
Allah sabırlar versin....bende bu acıyı iki kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum....
Allah sabırlar versin.. ben de seninki kadar ilerlememiş de olsa, sadece 2 haneli bir değerden ibaret bebeğimi kaybettim 2,5 ay önce. o herkes için sadece bir hücreydi ama o kadarı bile beni anne yapmaya yetmişse benim bebeğimdi... inşallah bu acıyı yaşayan hepimize Rabbim sağlıkla devamını getirebileceğimiz hamilelikler nasip eder...
Allah sabır versin bitanem çok çok geçmiş olsun inş tekrar hamile kalır saglıklı şekilde bbebeklerini kucagına alırsın
cok uzuldum canim Allah sabir versin insallah yeniden olur....
Canım allah sana sabır versin. Biliyorumki çok acı çekiyosun. Ben tüp bebek yaptırdım ama tutmadı bende çok kötü oldum seni şuan düşünemiyorum.Ben o kadar üzüldüysem sen bebişlerini hissedip sonra kaybetmen dahada acı. ama herkesin dediği gibi bundada vardır bir hayır dicez. allahım sana güç ve sabır versin. İnşallah yeniden en kısa zamanda kucağına bebişlerini almayı allahım nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok üzüldüm bizimde sınavımız böyleymiş elden birşey gelmez umutsuz olma sakın
canım acını anlayabiliyorum allah sabırlar versin, ama umudunu asla kaybetme canım dualarım senin ve anne olma olma hasretiyle yanan herkes için
canım allah sabır versin inşallah tez zamanda bebişin olur da bu sıkıntıları unutursun allah yardımcımız olsun....
ins canim normal yollami hamile kaldin?
ikiside normal yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?