- Konu Sahibi gamzelim.66
-
canım söylenebilicek pek bişi yok çok geçmiş olsun
rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin..
allah sabır versin,yardımcın olsun..inşşaallah en yakın zamanda bu acını unutturacak sağlıklı ve hayırlı bi bebek verrir..
yaşayanlar anlar ben de aynı şeyi yaşadığım için diyecek söz bulamıyorum. rabbim sabır versin
allah sabırlar versin okurken içim acıdı benimde.ama allah büyük arkadasım bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım dünya başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım.ama şimdi mucize gibi kendiliğimden hamile kaldım.inşşş rabbim sanada bu mucizeyi yaşatır...
söyleyecek hiç bişey bulamıyorum. Rabbim bol sabır versin ve kimseye böyle kayıplar yaşatmasın canım.
Gerçekten söylenecek tek şey umudunu kaybetmesahip olduğumuz tek şey bu süreçte umudumuz çünkü...Ben şu an tedavi aşamasındayım.Allahtan hayırlısı neyse onu diliyorum sadece.Eğer senin başına bunlar geldiyse emin ol hayırlısı budur hakkında.Gün doğmadan neler doğar demişler.Sen hayattasın eşin hayatta sağlıklısınız Allah sizlei korusun gözetsin ve işallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Herkese tavsiye burdan 'Allahtan gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etmesini'dileyelim.Birbirimiz içinde kendimiz içinde böyle dua edelim.Dualarım seninle gönlünü ferah tutmaya çalış.Kendinden kötü durumda kilere bak ki ayakta duarbilesin.Umarım bir an önce Allah hepimize bu güsel duyguyu HAYIRLISIYLA yaşamayı nasip eder Kendine çok dikkat et ))
çok geçmiş olsun...Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
çok geçmiş olsun
ben de aynısını yaşadım düşük yaptım ama 1 ay sonra tekrar hamile kaldım
inşllah sende tekrardan hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?