kizlar cok kotuyum..

gamzelim.66

en buyuk duamsin bebegim
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
2.872
1
116
39
Danimarka
bebeklerim birakip gitti beni.ben daha doyamamistim onlara...persembe gunu kanamam baslamisti..hemenm acile gittik..ultaransonda kontrol ettiler..iki kese vardi birinde bebk vardi birinde yoktu..ultrasona girmeden once buyuk parcalar gelmisti bende..neyseki bitanesi iyiydi,,sonra eve geldik dun gece cok kotu sancim tuttu resmen oldum sancida sonra yina kanama basladi..acile gittik doktor yok eve gonderdiler..sabah gelin dediler,,bu gun gittigimizde yien kontrol ettiler malesef bebegim dusmus..cok uzgumun cokk bi kac gun arayla iki bebegimi kaybettim..banada anne olmak nasip degilmiss..esimle kendi kendimizi teselli ediyoruz inssss rabbim ugrastirmadan kendiliginden verir..

icim yaniyor arkadaslar..

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Eminim çok zordur. Rabbim tez zamanda bu acını unutturacak sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sana. Allah yardımcın olsun canım.

cok tsk ederim canim.. rabbim dusmanima bile yasatmasin kimseyi yavrusundan ayirmasin tek tesellim ins bi benimde bebegim olur,,

canım söylenebilicek pek bişi yok çok geçmiş olsun
rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin..

allah sabır versin,yardımcın olsun..inşşaallah en yakın zamanda bu acını unutturacak sağlıklı ve hayırlı bi bebek verrir..

yaşayanlar anlar ben de aynı şeyi yaşadığım için diyecek söz bulamıyorum. rabbim sabır versin

yaşayanlar anlar ben de aynı şeyi yaşadığım için diyecek söz bulamıyorum. rabbim sabır versin

destegin icin cok tsk ederim kizlar..rabbim bana teselli oldunuz inss rabbimde sizi omur boyu mutlu eder..

arkadaslar bisey daha sorucam su an dusuk yasiyorum kanamam cok fazla saat basi ped degistiriyorum normalmi aceba..

allah sabırlar versin okurken içim acıdı benimde.ama allah büyük arkadasım bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım dünya başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım.ama şimdi mucize gibi kendiliğimden hamile kaldım.inşşş rabbim sanada bu mucizeyi yaşatır...

ayy canim senin adina ne kadar sevindim,,inss bi gun benimde kendiliginden olur..temmuzda denedim tutmadi..1 ay sonra donmuslarla denedim tuttu ama malesef kaybettim ne..hep korku icindeydim bebegime bisey olursa ben ne yaparim diye..ama rabbim ona gore sabrinida veriyopmus

çok geçmiş olsun
ben de aynısını yaşadım düşük yaptım ama 1 ay sonra tekrar hamile kaldım
inşllah sende tekrardan hamile kalırsın

çok geçmiş olsun...Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Gerçekten söylenecek tek şey umudunu kaybetmesahip olduğumuz tek şey bu süreçte umudumuz çünkü...Ben şu an tedavi aşamasındayım.Allahtan hayırlısı neyse onu diliyorum sadece.Eğer senin başına bunlar geldiyse emin ol hayırlısı budur hakkında.Gün doğmadan neler doğar demişler.Sen hayattasın eşin hayatta sağlıklısınız Allah sizlei korusun gözetsin ve işallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Herkese tavsiye burdan 'Allahtan gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etmesini'dileyelim.Birbirimiz içinde kendimiz içinde böyle dua edelim.Dualarım seninle gönlünü ferah tutmaya çalış.Kendinden kötü durumda kilere bak ki ayakta duarbilesin.Umarım bir an önce Allah hepimize bu güsel duyguyu HAYIRLISIYLA yaşamayı nasip ederKendine çok dikkat et))

canim yorumun icin cok ama cok tsk ederim cok anlamli sozler yazmissin...tedavin ins hayirli bi evlatla sonuclanir..rabbim gonlunun muradini versin inss.bende senin icin dua edicem..ins rabbim cok aratmadan tum évlat hasreti cekenlere ve banada hayirli bi evlat nasip eder..

gamzecim canım benim çok geçmiş olsun.
sakın kendini üzme, suçlama herşeyin hayıırlısı diye düşün
tabiki kimse istemez böyle bişey biliyorum kötüsündür şuan.
umarım en kısa zamanda tekrar anne olacaksın
neden olmasın belkide tedavisiz olur.....inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…