çok geçmiş olsun..merak etme kötü huylu değil dediğine göre üzülecek birşey yok.bazen insan vücudu sıkıntıdan üzüntüden tümör üretebiliyor benim vücudum üretmeye müsait her sıkıntımda biryerimde kitle çıkıyor birkere büyük opersyon geçirdim... ya ameliyat derler yada ilaçla tedavi ederler yada hiçbirşey kullanmadan bekletirler bazen kitle çıkıp sonrasında yok oluyormuş elbetteki yumurtalıkta olması insanın canını çok sıkıyor iyice araştırın doktorunuzu ameliyat denirse bazı doktorlar hemen iş bitsin uğraşmayayım diye kitleyle beraber yumurtalığı alıyor hemen ama bazıları her yerini sarsada kitle yumurtalıa zarar vermeden kitleyi temizliyor ..Allah acil şifalar sağlık sıhhat versin moraliniz birbirinize desteğiniz olsun bu zamanlarda moral vermek,destek olmak çok çoooook önemli..
sevginizi sorgulayın eğer ona birşey olursa ne hissedersiniz onu düşünün..bazen insanlar iş resmiyete biince ürküyor çekiniyor ve hemen kabuğuna kapanıyor birde nişanlınız askere gidecekmiş ya o da sizde sıkıntı yapmıştır ....iyi değerlendirin bu zamanları evlendikten sonra nişanlanma dönemi birdaha gelmeyecek nişanlılığınızın keyfini çıkarmaya çalışın..